Şimdi Ara

PROTEİN TOZUMU TAVUKMU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
4.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Protein tozumu daha çok gelişim sağlar yoksa tavukmu sizce.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Protein Tozunu Tavukla Değiştirmeli misin?

Protein, vücudun kas yapımı, onarımı ve genel sağlığı için hayati önem taşır. İki yaygın protein kaynağı protein tozu ve tavuktur. Ancak hangisinin senin için daha iyi seçenek olduğuna karar vermek kafa karıştırıcı olabilir.

Protein Tozunun Avantajları:

• Kolaylık: Protein tozu, su veya sütle kolayca karıştırılabilen toz halinde bir takviyedir.
    • Yüksek Protein İçeriği: Tek bir porsiyon protein tozu tipik olarak 20-30 gram protein içerir.
    • Hızlı Emilim: Protein tozu, kaslara hızlı bir şekilde ulaşır.
    • Diyet Kısıtlamaları: Vegan veya laktoz intoleransı olan kişiler için bitki bazlı veya laktoz içermeyen protein tozları mevcuttur.

Tavukun Avantajları:

• Besin Zenginliği: Tavuk, proteinin yanı sıra demir, B vitaminleri ve selenyum gibi diğer besinleri de sağlar.
    • Doygunluk: Tavuk, protein tozundan daha dolgun hissettirir, bu da daha uzun süre tok kalmanı sağlar.
    • Doğal Kaynak: Tavuk, işlenmemiş bir protein kaynağıdır.
    • Çok Yönlülük: Tavuk, çeşitli şekillerde pişirilebilir, bu da onu diyetine dahil etmeyi kolaylaştırır.

Hangisi Senin İçin Daha İyi?

Hangisinin senin için daha iyi seçenek olduğu, bireysel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlıdır.

• Yüksek protein alımına ihtiyacın varsa ve kolaylık arıyorsan, protein tozu iyi bir seçenek olabilir.
    • Daha dengeli bir beslenme ve daha uzun süre tok kalmak istiyorsan, tavuk daha iyi bir seçim olabilir.

Önemli olan, ihtiyaçlarına ve hedeflerine uygun bir protein kaynağı seçmektir. İdeal durumda, protein alımını tavuk ve protein tozunun bir kombinasyonundan sağlayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Onlarca yıl protein tozu içmeye mahkum olmak istiyorsan toz al.
  • Protein tozu turbo boost sağlar ama sağlıksız zararı var. Ben tavuk diyorum her şeyin doğalı iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • idman sonrası içeceğin whey , yediğin tavuktan daha kısa sürede kana karışıp etki edeceğinden protein tozun ile daha fazla verim alırsın
    ,
    he şimdi birileri gelicek supplementlere steroid muamelesi yapacak fazla takılma onlara

paran varsa birde iyi markaları tercih et
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRed

idman sonrası içeceğin whey , yediğin tavuktan daha kısa sürede kana karışıp etki edeceğinden protein tozun ile daha fazla verim alırsın
    ,
    he şimdi birileri gelicek supplementlere steroid muamelesi yapacak fazla takılma onlara

+1

daha fazla söze gerek yok.
  • şimdi protein tozu zararlıcılar gelir

Yeni başladıysan protein tozuna gerek yok. Tavuk,peynir,yulaf,yumarta ile program cıkar. Gelişim yavaşlarsa bunların yanında bir protein tozu alabilirsin.

Tabi protein tozunun da çeşitleri var ama oralara hiç girmeyelim senle. tavuk ye sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: boor

Onlarca yıl protein tozu içmeye mahkum olmak istiyorsan toz al.

streoidle karıştırmış olma?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgmslck -- 20 Ağustos 2013; 16:17:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Protein tozu osurtur mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tavukta kadınlık hormonu var içinde. illa kullanıcam diyorsan toz tabiki.
  • tozu daha sonrası için düşün protein diyeti yap proteinli şeyler yemeye odaklan zaten bi süre sonra toza ihtiyaç duymazsın vücudun şekle girer zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmed Altair

Protein tozu turbo boost sağlar ama sağlıksız zararı var. Ben tavuk diyorum her şeyin doğalı iyidir

doğal tavuk bulursan bize de söyle
  • protein tozu.
  • kullanma ilerde sarkar

cılar geliyor kaç

• her gün tavuk tavuk da bayıyor. şu bimde satılan göğüslerden alıyorum bi gün ızgara yapıyorum. bi gün sulu yemek yapıyorum. bir gün önce ızgara da kızartıp sonra da sulusunu yapıyorum. 1 hafta dayanabiliyorum anca başka ne yapılabilir ki ? 1 gün de ton balığı yiyorum o da fazla yendiğinde zehirliyor.
  • Tavukta sadece kadınlık hormonu olsa yine iyi adamlar yemlerine ANTİDEPRESAN katıyolar. Sebebide bunları yiyen tavuklar mutlu olup etleri daha lezzetli olsun.

Peki neden tavuklar mutlu olma ihtiyacı duyuyor çünkü 45 günde cicvivi tavuk yapıyolar bildiğin fabrikasyon ,işlemi.

Bu hormon işlemi o kadar abartılıyorki 45 günlük tavuklar bu ağırlığı kaldıramayıp ayakları kırılıyor yada olduğu yerede hiç kıpırdamadan saksı gibi yetişiyor.

Ha illa protein tozu alın demiyorum ama doğal şeylere yönlenin

polen kullanabilirsin

• imkanın varsa tavuk. yoksa toz bu kadar basit.
  • Tozu 1ölçek al fazla abartma yeni başlamışsın.
    Almıcam diyorsanda hemen spor sonrası yumurta yiyebilirsin kana çabuk karışır yumurtadaki protein whey tarzıdır
    Yatarkende çökelek peyniri yersin kazein yönünden zengindir günü kapatırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekman Pistonu

quote:

Protein tozu turbo boost sağlar ama sağlıksız zararı var. Ben tavuk diyorum her şeyin doğalı iyidir

Köyde bulabilirsin

• quote:

quote:

quote:

Köyde bulabilirsin

köy yaşantısımı var kardeş. şehirin göbeğindeyiz nerden bulacak köy tavuğunu

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRed

idman sonrası içeceğin whey , yediğin tavuktan daha kısa sürede kana karışıp etki edeceğinden protein tozun ile daha fazla verim alırsın
    ,

Arkadaş güzel özetlemiş

Direk whey tavsiyesi vermek gerekirse,sana kalite markalardan olan ON gol standart whey önericem.

30 gramında 24 gram protein var,ben her idmandan sonra 1 ölçek içiyorum,içinden toplam 72 ölçek çıkıyor (~2.5 kg)

Tadı mükemmel,özellikle sütle karıştırırsan.

http://www.protein7.com/urun-en-iyi-protein-tozu-gold-standard-whey-5lbs-2273gr-kas-gelistirici-1-2.html#.UhN3IZL0Gnc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaRKeRs -- 20 Ağustos 2013; 17:04:44 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Köyde bulabilirsin

köy yaşantısımı var kardeş. şehirin göbeğindeyiz nerden bulacak köy tavuğunu

Ben bulabiliyorum bursada tabi siz bilemem ama illa ki bulunur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.