Şimdi Ara

Proteinmarket.com.tr mağdurları :) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.888
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Stokta var denilen ürün aldım 7 iş gününde çıkmadı donanimhabrr uzerinden sordum en geç cuma çıkacak denildi bugün aradım stokta ürün yok gelecek yarına çıkacak kargo dendi çok garip doğrusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar 16 temmuz da dükkanı kapatıp sırra Kadem basarsa şaşırmayacağım

• Cimere yazın tic. bakanlığı cezayı bassın.

• Siparişlerinizde gelişme var mı? 9 gün oldu benim de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elays -- 12 Temmuz 2019; 14:11:9 >
  • 20 günde ulaştı diye üzülüyordum 2 ay bekleyen varmış .. :/
  • Selamlar,

Bugün Bolu'da mağazayı ziyaret ettim. Sipariş ettiğim ürünleri elden teslim almak istedim ama istediğim ürünler stokta yoktu. Mağaza boş, sadece raflarda tek tük kalan ürünler vardı.

Siparişimdeki ürünler stokta kalmadığı için muadil markalardan ürünler aldım. Bir siparişim daha vardı, ama muadil bulamadığım için onu alamadım.

Mağazadaki hanım sağolsun ben oradayken Samet bey ile cepten konuşup mağdur etmedi. Samet bey rahatsızlığı yüzünden hastanedeyim, stokların yenilenmesi için onu bekliyorlarmış.

Sipariş vermek isteyen arkadaşlar varsa beklesinler. Verenlere de sabır diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

adamların bir çok yerde subeleri var ürün gamıda geniş online da ama biraz pahalı keske ülkede biraz daha uyguna bulunsa suplementler ama imkansız
    Aslında fiyatlar diğer sitelerde de aynı. O yüzden içlerinde en güvenilir olanlardan alışveriş yapmak lazım.
  • ** Grup üzerinden proteinmarket müdürü Samet ile yaptığım görüşmede 3 AY'a yakın bir süre bekledikten sonra alışveriş tutarım iade edildi.

Ne paramı ne ürünü aldım. Dolandırıldım. Benim sipariş tarihim 2 Temmuz 2019 az kaldı 3 AY dolacak paramı gasp ettiler geri ödemiyorlar, bugün yatırırız yarın yatırırız YALANLARI ile geçiştiriyorlar. Bu durumda olan varsa, parası gasp edilen, ürünü gönderilmeyen, mağdur edilen gelsin. Grup kurdum proteinmarket mağdurları gelin hakkımızı arayalım thh, cimer, savcılık.

Whatsapp grubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orijin -- 20 Eylül 2019; 22:47:49 >

• AMAN DİYİM yaklaşmayın arkadaşlar site dolandırıcı.
    Binlerce şikayet var. Ben de dolandırıldım.
    20 lira fazla verin bildiğimiz sitelerden alın lütfen.
    PROTEİNMARKET pişmanlıktır.
  • 5 gündür ürün kargoya verilmedi, canlı destek mesajlarıma cevap vermiyor. umarım gelecek ürün.

ürün hala gelmedi. cimer, tüketici hakem heyeti ve sanal pos altyapısı sağlayan firmalara başvurular yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semantik41 -- 5 Şubat 2020; 12:37:26 >
  • Duymayan kaldıysa diye tekrar tekrar söylüyorum, bu site dolandırıcıdır. Paramıza yatıyorlar. Boşuna vakit ve para kaybetmeyin, aslanlar gibi bilindik sitelerden alın. Biz yandık siz yanmayın. En ağır hakaretleri hakeden adamlar var bu sitenin arkasında.
  • Araştırmadan alışveriş yaptım ve geri iade alamadım. Defalaraca aramama rağmen açmıyorlar. bir de hakaret ediyorlar. Dikkat edin sakın ola alışveriş yapıp bunlara para kaptırmayın. tüketici hakem heyetine başvuruda bulunacağım bende
  • Arkadaşlar buraya bakmadan proteinmarket.com.tr den alışveriş yaptım. 27 Nisan 2020 hala gelmedi. Saçma sapan bahaneler bulup oyalıyor firma. Şikayetvar a şikayet edince WhatsApptan bana ulaşıp yasal bildirim gereği şikayeti geri almazsam ürünü yollamayacaklarını yazdılar. Şikayeti ürünler gelmeden geri almayacağımı belirttim. İnanmayın bunlara sakın şikayetinizi geri almayın. En azından yeni mağdurlar yaratılmasın

• Arkadaşlar tekrar etmekte fayda var.
    BU SİTE DOLANDIRICI. ALIŞVERİŞ YAPMAYIN.
    DOLANDIRILAN ARKADAŞLARA UYARI:
    İLK ÖNCE ŞİKAYETVAR A YAZIN. SONRA SİZİ ARADIKLARINDA VE MEAAJ ATTIKLARINDA PARANI,I GERİ ALANA KADAR GERİ AFIM ATMAYIN. PARANIZ HESABINIXA GEÇTİKTEN SONRA DA ŞİKAYETİNİZİ SİLMEYİN.

PROTEINMARKET DOLANDIRICIDIR

• Merhaba. Protein Market mağdurları olarak bu telegram grubunda toplanıyoruz. Sizi de aramızda görmek isteriz.

Https ://t.Me/joinchat/AAAAAEz7h1_d5opnrOr3dQ

Not: Https Den sonraki boşluğu silin.

• 2019 haziranından sonra hala daha bu siteden alışveriş yapan varsa parasının kıymeti olmayan insanlardır açık ve net
  • TeslanınKalfası kullanıcısına yanıt
    Özelden yazdım
  • ilgilenen var mı hala arkadaşlar bu konuyla

• Arkadaşlar tekrar etmekte fayda var.
    BU SİTE DOLANDIRICI. ALIŞVERİŞ YAPMAYIN.
    DOLANDIRILAN ARKADAŞLARA UYARI:
    İLK ÖNCE ŞİKAYETVAR A YAZIN. SONRA SİZİ ARADIKLARINDA VE MESAJ ATTIKLARINDA PARANIZI GERİ ALANA KADAR GERİ ADIM ATMAYIN. PARANIZ HESABINIZA GEÇTİKTEN SONRA DA ŞİKAYETİNİZİ SİLMEYİN.

PROTEINMARKET DOLANDIRICIDIR

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.