Şimdi Ara

Proteinmarket.com.tr mağdurları :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.884
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Donanımhaber'de Proteinmarket.com.tr konusu görmüştüm ürünleri inceledim piyasadaki çoğu yerden ucuz ürünlerdi.Geçen gün ayın 3'ünde Sipariş vermiştim. Konu altındaki çoğu mesajı gördüm ama yine de sipariş verdim ben yaptım siz yapmayın 20-30 tl daha fazla verin başka yerden alın.

Sürat kargo seçmiştim ama yurt içi kargo ile geldi. Siparişimin geldiğine mi sevinmeliyim yoksa diğer ürünün gelmediğine mi üzülmeliyim bilemedim.
    Donanımhaber yönetimi reklamları düzgün alırsa sevinirim, üyeler olarak biz de mağdur olmayız.

Gelen ürün bu hediyeler yok + "POWERLIFE MASS GAİNER 2600GR Çilek" bu üründe yok :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einsteinwashere -- 11 Temmuz 2019; 16:19:0 >

• Mağdurlar konusuna hoş geldiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: boa17

Mağdurlar konusuna hoş geldiniz
    ben ucuz atlattım hocam, ana konu şimdi kapanmış
    https://forum.donanimhaber.com/proteinmarket-com-tr-den-donanim-haber-e-ozel-25tl-indirim-kod-donanimhaber25--137252777

• siteden ilk sipariş verenlerden biriydim, 5 ay olmuş konu açılalı sıkıntıları gidermeyi bırak dahada üstüne koyarak ilerlemişler. Ben aldığım zamanda farklı aromalı ürün yollama, eksik ürün yollama, hediyeleri yollamama ve hangi kargoyu seçersen seç istedikleri kargo ile yollama durumları vardı görüyorum ki hala var bide üstüne ürünü hiç yollamama iptal edenlere parasını vermeme sorunları eklenmiş. Yazık olmuş çok güzel satış yapabilirlerdi buradan.
  • hahahahahahahaha maçolife protein market sporcubesinlerinden ürün alan herkese sadece gülüyorum. beter olsun 20 tl ucuza ürün alıp 1 aydada gelse 20 tl karıma bakarım diyenler.
  • Siteden alışveriş yapmayı düşünüyordum ama konusundaki takiplerim sonucu vazgeçtim. Ürün stokta gözüküyor ama teslim 7 iş günü , 5 iş günü (gecikmeler ile 10 iş günü vs) ürün elinizde yoksa stokta yok yazın sipariş verilmesin.

E-Ticarette teamülen ürün sipariş gününün akşamı en geç sonraki gün verilir. Hesabından parayı çekiyorsan bu kadar uzun süre bekletmek hoş değil.

Yanlış ürün gönderme , skt leri yakın ürün gönderme , hediyeleri göndermeme tamamen acemice yapılan bir organizasyon parayla rezil olmaktan başka bişey değil. Parayı öderken sadece ürünün ücretine değil hizmetin kalitesinede bakmak lazım. Biraz fazla öde ama düzgün bir aracıdan alışveriş yap.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samet beyi cepten aradım. Bugün kargolar ın çıktığını söyledi. Eğer göndermezlersr dükkanların gitmeyi düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İncehesap.com Rezaleti
    5 yıl önce açıldı
    Tr.rdrtr.com Saçmalığı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • serssseri kullanıcısına yanıt
    Alt yapı yetersiz olunca böyle oluyor hocam. Kaldıramayacakları bir yükün altına girdiler ve üstesinden gelemediler. Büyük firmalar da yapabiliyor bunu bazen ama iyi organize olamadılar. Uygun fiyata satıyorlardı güzel bir reklam dönemi olabilecekken bu durum kendileri için olumsuz düşüncelere bıraktı tüketicideki yerini. Hediyeleri gönderemeyeceksen sitede göndereceğiz denmemeli. Zaten ucuz fiyata veriyorlar piyasadan kimse hediye veya 1 shaker gönderilmiyor diye sipariş vermekten vazgeçmez. Kargolama süreleri rastgele tarihler vermek yerine uzun ama kesin gönderileceği bir süre olarak verilmeliydi. Acil ihtiyacı olan zaten 20-30 TL fazla verir farklı aynı gün kargolayan yerden alır, uyguna almak isteyen de bunları tercih eder. Ama gelip gelmeyeceği meçhul olan ne kadar bekleyeceği belli olmayınca insanlar çekimser yaklaşır. Ödeme ve kargolama konusunda Amazon'un sistemini beğeniyorum. Ürünler kargoya verileceğinden çok kısa bir süre önce ödemeyi alıyorlar karttan. Keşke Türkiye'de de böyle yerler olsa. Hem parayı çekiyorlar hem de ürünü göndermiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 11 Temmuz 2019; 17:3:30 >

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    neyin altından kalkamıyor yav ?? hediye ürün koyacakmış, koymamış, bunun adı düpedüz sahtekarlık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    O konuda haklısınız ben hediyeler için demedim kargolama süreleri için söyledim. Tahmin ettiklerinden çok fazla talep olunca altından kalkamadılar. Ellerine yüzlerine bulaştırdılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suplementler biraz pahalı ama aynı gün kargo geliyor sorunsuz bir sekilde
  • Tatar 55 kullanıcısına yanıt
    Böyle konuşuyorsunuz ama omrunuzde kaç kere kendi paranızı kazandınız merak etmiyor değilim.O kucumsediginiz 20 tl için bazı kişiler gün boyu çalışıyor. Düşünerek konuşun size tavsiyemdir.

• DonanımHaber yetkililerinin bu konuyla ilgilenmeleri gerektiğini düşünüyorum mağdur sayısı gün geçtikçe artıyor firma ile konuşup açıklama yaptırılmalı...

• Supplementler iyi de Weider 399 tl, burada havale ile 221 tl'ye geliyor. Ben 1 adet Nutrade gainer aldım sorunsuz ve hızlı geldi. 1 adet Weider aldım, teslimi uzun sürdü. Sonra skt yakın olduğu için iade ettim. İademi de aldım. Ama sorun yaşayanlar da çok...
  • Bende sipariş verdim 7 iş günü içerisinde kargo çıkmazsa iptal eder geçerim burda bazı arkadaşlar 1 aydır bekliyorum diyor. Beklemeseler aslında iş bu kadar uzun sürelere yayılmazdı bence.
    Ayrıca 20 lira demişlerde kardeşim heryerde 315'e satılan Optimum Whey 185 liraya geliyor indirimle.229 liraya bile satılırken neredeyse 185 liraya bulunmuyordu bu ürün. 130 lira fark var arada kargo gelince. Ha gelmezse 185 lira bi tarafıma kaçar o da bana hayat dersi olur der geçerim. Tabi yasal süreç başlatıp bir sonuç alamazsam.
  • Volkoff_007 kullanıcısına yanıt
    Oncelikle kendi parami kendin kazaniyorum. Ikincisi parama deger verdigim için gidip dandik sitelere parami yatirip, siparisim gonderilene kadar 30 gun kafayi yemek istemedigimden gider kaliteli siteden alisveris yaparim.
    Gidin gg ceki, trendyol ceki ile urunleri alin en azindan ne zaman gelecegini bilirsiniz. Sizde dusunerek alisveris yapin lutfen .)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cem1907 C kullanıcısına yanıt
    Evet hocam daha önce bende supplementlerden almıştım hemen geldi. Hediyelerini de yolladılar... burada sipariş verdiğim ürün gelmedi 😅

• einsteinwashere kullanıcısına yanıt
    adamların bir çok yerde subeleri var ürün gamıda geniş online da ama biraz pahalı keske ülkede biraz daha uyguna bulunsa suplementler ama imkansız
  • Daha önceki 2 siparişim 1 hafta içinde eksiksiz kargolandı ve elime ulaştı son siparişim diğerlerine göre daha pahalı toplamda 500tl lik bir sipariş verdim ama bu sefer içime bi kurt düştü konu kapatıldı falan. Bir de havale geçmiştim havale edince parayı kurtarmak daha zor sanırım ne yapacağız bilen var mı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.