Şimdi Ara

Proteinsiz Body Yardım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
40.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Spor salonuna para vereceğine Bench Sehpası ve 50kg dambıl set almanı tavsiye ederim. Bench sehpası olmadan o göğüs kaslarını çıkaramazsın.

Zaten hocanın verdiği programda birçok aleti kullanmıyorsun tahminimce.

Kış geldi. Kreatin kullanmanın tam zamanı ( kreatin kısaca kasları şişiriyor diyebilirim ). Kreatin ve protein tozu kullanıp düzenli çalışırsan 5-6 ayda o göğüs kaslarını şişirirsin.

Reklam olarak algılamayın ama en ucuzu olduğu için link vermek zorundayım.

2 gün önce aşağıdaki protein tozunu aldım, tadı güzel, içilebilir, çabuk suya karışıyor. Ben protein tozu kullanmanı tavsiye ederim.

29 TL

http://urun.gittigidiyor.com/NITROFULL-Whey-Protein-1-0-Kg-CIKOLATA-AROMALI_W0QQidZZ33137458

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-32C8C730A -- 10 Aralık 2010; 20:37:57 >

• tozsuz diyorum haftada 4 gün gidiyorum göğüs filanda çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifa09cu

tozsuz diyorum haftada 4 gün gidiyorum göğüs filanda çalışıyorum

Cevabı yazmıştım daha önceden.Günlük kilon basına 2 gr proteinini alabiliyorsan sorun yok.Aradıgın cevap tam olarak bu.

Herkesin genetiği farklı,kilon boyunla orantısız.Yağ oranın fazla.Düzenli antreman,beslenme,uyku ile 1 yılda yaparsın.
  • Konuyu hortlatayim ,merak ettim hocam bu süre içerisinde gelişme ne durumda acaba bende spora başlamayı düşünüyorum istediğiniz yapıya ulaşabildiniz mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guest-32C8C730A G kullanıcısına yanıt
    protein tozu kullanmadın diye değil o 75 kiloysan günlük protein ihiyacın 130 gram falan sen onu ya tozdan yada yemeklerden karşılamak zorundasın mesela

günde 5 yumurta 30 gram protein

300 gram makarna 36 protein

300 gram tavuk göğüsü 60 protein

al sana bir günlük ihtiyacın protein tozu devasa bir şey değildir sadece hızlı sindirilir yemekler daha yavaş sindirirlir ve tozda hiç yağ yoktur bu yüzden çok kullanılır özellikle definasyonda cahilsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.