Şimdi Ara

PROTESTO ADINA dh kurucuları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dh kurucuları hakkında düşündüklerinizi yazınız plssss4 günlük ceza yemeseydin whiterider kimbilir neler yazardın düşündükçe yerlere yatasım geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoeniX_755 -- 31 Ocak 2007; 18:40:22 >

• Bu açtığın kaçıncı topic farkındamısın. çok gereksiz şeyler açıyorsun. lütfen dikkat et. şikayet etmek zorunda kalmayayım.Rica ediyorum
  • sevgili arkadasım bu rası hero online bölümü.. gerek siz şeyler açma lütfen
  • gercekler acıdır anlayan anladı me lütfen......
  • quote:

Orjinalden alıntı: karaya

Bu açtığın kaçıncı topic farkındamısın. çok gereksiz şeyler açıyorsun. lütfen dikkat et. şikayet etmek zorunda kalmayayım.Rica ediyorum

Biz burda gereksiz topiclere önlemek için ugraşırken...Büyük DHForumunun yöneticileri bize cvp vermeyi bile gereksiz görürse ve ugraş verdigimiz topic ide gereksiz sayıp kitlerse böle topicler daha çok gelir...Dicek hiç bişi yok içimden sövüyorum zate vurdan da söversem ayıp =))
    Artık banlasınlar bu account u...

Kısa zamanda geri dönücez inş. Yeni bi yerde buluşmak dilegiyle Hükümdar Phoenix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FckuStyLe -- 31 Ocak 2007; 23:25:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: karaya

Bu açtığın kaçıncı topic farkındamısın. çok gereksiz şeyler açıyorsun. lütfen dikkat et. şikayet etmek zorunda kalmayayım.Rica ediyorum

karaya, PhoeniX_755'in amacı o zaten.. Gereksiz topic'ler açıp Donanımhaber Adminlerini ve Moderatörlerini harekete geçirmek, Hero Online bölümüne kurallar koyulmasını sağlamak.. Malum AsYouWish ve FckuStyle forumu bıraktılar. Ama ne kadar doğru bir yöntem tartışılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.