Şimdi Ara

proteus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hocam izmirde oturuyorum proteus meraklisiyim uzun zamandır kitabınıda aldım ama üşengeçlikten bi türlü öğrenemedim gitti... amacım baskı devre çıkarmak... bu alanda yardıma ihtiyacım var biraz gösterse üstatlardan birisi hemen kaparım inancındayım... mhmtysl@hotmail.com eğer bana biraz zaman ayırabilecek bi ustam varsa çok memnun olurum msn den ayrıntılı görüşebiliriz şimdiden çok teşekkür ederim üstatlarıma BU ARADA İZMİRDE İKAMET EDİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmtysl -- 26 Aralık 2006; 20:25:22 >

• bana yarın yada yarından sonra yada ne zaman müsaitse 1 saatini ayırabilecek bir öğretmeye değer veren yokmu arkadaşlar valla 2 saat içinde 20 defa kontrol ettim nerdeyse ama kimse bişey demedi şimdiye kadar
  • Öncelikle merhaba ,teknik lise veya üniversite öğrencisimisin yoksa tamamen amatörmüsün?İkinci sorumda baskı devre çıkarmak için daha kolay çizim programları var(eagle gibi) proteus daha çok simulasyon programı olarak kullanılır hatta bilenler PIC simulasyonu konusundaki başarısınıda bilir.Şimdilik bu kadar bu arada bu işi öğrenmek aslında kolay ama zaman ister tabiki biraz ingilizce birazda pratik.Neyse eğer fikrini değiştirir ve baskı devre için öğreneceksen sana Eagle tafsiye ederim.Hele hele amatör baskı yapacaksan tek-çift katman için çok işine yarar..İllada proteus dersen sana kolay gelsin derim zira ben sadece simulasyon için kullanıyorum baskı devre için Eagle kullanıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ECA Şofben FL Hatası
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.