sana tamamen linki ver demiyoruzkiaraya altçizgi koy filan v.s anlaşılır
quote:
Orjinalden alıntı: 90alper90
Direkt link vermek yasak olduğu için pm var
bana da pm atabilir misiniz... bi de kazus.ru adresindeyse link giriş kısmına ne yazmamıs gerekiyo onu acıklarsanıs ii olur.. tsk ettim..
quote:
Orjinalden alıntı: volcano1988
sana tamamen linki ver demiyoruzkiaraya altçizgi koy filan v.s anlaşılır
İçinde crack serial gibi bilgilerin olmadığı bilgileri herkes paylaşsın diye bir yerlere yüklüyoruz ve linkini veriyoruz.Böyle durumlarda yüklenen adres tam olarak çıkmayınca (site adı sebebiyle) araya boşluk yada işaret koyuyoruz.
Lakin söz konusu olan crackli bir program,yasal değil. Burada güzel insanlar paylaşımda bulunup bilgilerini arttırıyor ve gelişiyor. Bu ortamın devamı için kurallara uymaya özen göstermeliyiz. Bir zararı olmasa dahi ev sahibi ne derse misafire uymak düşer üzmek değil.
Bu proteus ile ilgili kaçıncı başlık,arama yapsanız rahatlıkla ulaşırdınız ve dikkat çekmezdiniz.
İmzamda bir yerde forum mu yazıyor acaba?(Çekinmeyin girin)
indiremeyen arkadaşların karşına çıkan sorgu ekranını aşmak için siteye üye olmanız gerekiyor ufak bir değişiklik yapmışlar çoktandır girmiyordum. siteyi ingilizceye çevirip üyelik işlemlerinizi yapabilirsiniz.
@volcano1988 arkadaşım illegal bir paylaşım yaptığımızdan download adresini ne şekilde yazarsan yaz noktasıda virgülüde yasak, tecrübeyle sabit
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme