Şimdi Ara

Proteus Areste Pic Yardım Resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    resimde görülen devre tamamıyla bana aittir...Daha yeniyim elektronikte 1f877 ile ilgili bir tes board gibi bişey yapıyım istedim bi yanlıslık var mı acaba gözünüze takılan ...
    Diger bir hususum da su... ben bunu bu sekilde pdf olarak cıktı aldıgımda plakete basıp pic i yerleştiremiyorum pic arka yüzeye düz oturuyor ön yüzeye ters oluyor plakete baskı devreyi basarken ki olaydan dolayı nasıl düz olacak bu pic yardım edin herkese kolay gelsin

• Yardım edebilecek kimse yok mu ? lütfen ilgi biraz ... baskı devreyi cıkarttıgımda pic i yüzey montajlı olarak takmam gerek yoksa ters oluyor
  • Mavi renk zaten pcb nin arka yüzünü temsil eder . diğer deyişle lehim yüzeyi ( bottom copper ).
    Kırmızı ise ( top copper ) ön yüzü yani eleman yüzü.
    Sen tamamını ters çizmişsin .
    Baskı devre için bottom chopper düz basılır top copper ters ( mirror ) basılır.
    Kağıttan bakıra geçirmek için yüz yüze yapıştırınca tekrar ters döner yani düzelir.

Baskı almak için pdf filan yalvarma , doğrudan ares sayfasında yazdır , ve seçenekleri ile yapabilirsin.
    Orayı incele iyice.
    Yazıcın yoksa pdf creator gibi bir şey kur ve yazıcı olarak onu göster.
    Alacağın pdf i yazıcıya götür..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musallim -- 23 Kasım 2014; 10:21:21 >
  • cok tesekkür ederim cevabınız için fakat anlamadıgım bi konu var yardımcı olursanız cok sevinirim simdi ben normalde mavi renkte olan degilde kırmzıı renk olanda mı cizecektim bunu bu birincisi digeri ise ben mirror yapsam cizdkten sonra kurtarırmı resminide tıyorum eger kurtarırsa beni cok buyuk bi zahmet ten kurtarırsınız ... sizin pdf cıkartma seklinizi anlamadım ama .. normal pdf cktısı gibi alırken mirror yapılsın mı diyor tik var onu işaretlersem yada kurtarabilir miyim şimdiden tesekkürler kolay gelsin ii gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldenasas268 -- 23 Kasım 2014; 12:43:41 >

• Şimdi diyelim ki biri sana , senin sorduğunu sordu.
    Ne yaparsın ne düşünürsün.
    Mesela isis de elemanlar seçip sonra ares de uğraşıp senin yerleştirdiğin gibi yerleştirip sonrada ahaa buldum problem şuymuş ..
    Böyle yardım istenirken proteus dosyası hatta varsa .hex kodları filan da yüklenir ki karşı taraf yardımcı olsun.

Elemanlar component side da ( top copper ) yerleştirdikten sonra çizim yapılır !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musallim -- 23 Kasım 2014; 13:22:46 >
  • buyur hocam ares cizimi olarak atıyorum buraya ayrıca is is ten degil direk ciziyorum ben is is ten arese geciş yapmıyorum yani daha önceerde bi sıkıntım olmuyordu ama bu proteus 8 böyle yaptı sakince anlatırsanız cok sevinirim ne yapmam gerektigi şayet su ana kadar dediklerinizden pek bişey anlamadım .hex dosyam yok su an daha yazmadım onu baska istediginiz bişey var sa onu da ekleyebilirim ii caısmalar ii gunler

dosya=yandex

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldenasas268 -- 23 Kasım 2014; 13:45:22 >
  • PDF çıktısını nasıl alıyorsun ?
    Çizimin normal .
    Bottom copper yazdıracaksın yazıcıya o kadar.
    Output/print layot...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dreamweaver Flash Buton Ekleme
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • siz öyle diyorsunuz dogrudur hocam ben bir deneyim cıktı alıyım paylasırım tekrar burada bu arada cıkıyı bende sizin gibi alıyorum pdf creator kulanıyorum cok tesekkürler ugrastırdım sizi de ii gunler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.