Şimdi Ara

Proteus VSM isis Artık Türkçe !!! (Yama V1.0) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
29.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar ya mehmet abı yok sanırım ban yardımcı olabılecek bırısı varmı? benım yıne bır devreyı proteusta cızmem lazım msn adresıme maıl atarsanız cok sevınırım ıyı gunler hepınıze kolaygelsın
  • İndir...

ISIS'ı TÜRKçe kullanma yama sını indirdikten sonra BIN klasöründeki diğer "isis.dll" dosyasının yedeğini alarak, indirdiğiniz "isis.dll" dosyasını kalasöre yapıştırınız ve programı çalıştırınız...

ISIS çalışma alanındaki menüleriniz ve alt menüleriniz türkçe yazılıma dönüşecektir...

NOT:
    Siteye üye olmadanda indirim yapabiliyorsunuz... Menulerin Türkçeleşmesi %95 'i kapsamaktadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReBeL_LioN -- 25 Nisan 2007; 16:22:03 >

• professionalde çalışmıyor sanırım..
  • Çalışıyor hepside çalışıyor...

PROTEUS Professional 6.9sp5 kullanıyorum, çok rahat indirdim ve çalışır duruma getirdim...

Gayet sorunsuz ve güzel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReBeL_LioN -- 28 Nisan 2007; 3:24:44 >
  • türkçe dosyası proteus 7.1 sp2 de çalışmıyor herhalde
    ben çalıştıramadım..
    bilgisi olan varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senoly -- 8 Haziran 2007; 11:53:25 >
  • arkadaş linki vermemiş bari bn vereyim Download
  • Ben bu yamayı yükledim seçenekler filan Türkçe ama devre elemanları ingilizce buna bi çözüm yokmu ?
  • sağlıklımı acabaa ?
  • PROTEUS 7 NİN TÜRKÇE VERSİYONNU NASIL İNDİREBİLRİM BİR YARDIM CI OLABİLECEK BİRİ VARMI BEN ÖGRENCİYİM ÇİZİMİN VAR AMA NORMAL VERSİYONU ÇOK KARIŞI YA BU TÜRKÇE İNDİRİRSEM ÇOK GÜZEL OLUR
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcanhan

PROTEUS 7 NİN TÜRKÇE VERSİYONNU NASIL İNDİREBİLRİM BİR YARDIM CI OLABİLECEK BİRİ VARMI BEN ÖGRENCİYİM ÇİZİMİN VAR AMA NORMAL VERSİYONU ÇOK KARIŞI YA BU TÜRKÇE İNDİRİRSEM ÇOK GÜZEL OLUR

buyrun gerekeli dökümalarawww.poyrazsoft.blogspot.com dan ulaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.