Şimdi Ara

Proteus VSM isis Artık Türkçe !!! (Yama V1.0)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
29.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elektroboard.com sitesinde Proteus isis'in Türkçe yaması yayınlandı.

Sitede Download linkinden indirebilceğiniz Türkçe yama 1.0 versiyonu %95 oranından Türkçeleştirilmiştir. Türkçeye çevrilmemiş menülerin uygun Türkçe karşılığı bulunduktan sonra yeni versiyon yayınlanacaktır. Her hangibir sorun olursa site yöneticilerine başvurabilirsiniz.

Ayrıca size bir müjde daha vermek istiyorum. Yakın bir zamanda ARES'inde Türkçe versiyonunu download kısmında yayınlanacaktır.

http://www.elektroboard.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pikadam -- 29 Kasım 2005, 0:18:02 >

• Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes11

Teşekkürler.
    Üstadım keşke Upload etseydinde bizlerde indirseydik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih.yanardağlar

Üstadım keşke Upload etseydinde bizlerde indirseydik.

Alıntıları Göster
    ben siteden rahatlıkla indirdim dosyada sorun yok gibi. siz sorun mu yaşadınız melih bey acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes11

ben siteden rahatlıkla indirdim dosyada sorun yok gibi. siz sorun mu yaşadınız melih bey acaba

Alıntıları Göster
    Evet linkini tıkladığım zaman sayfa boş geldi bendede bir hata olabilir..
  • quote:

Evet linkini tıkladığım zaman sayfa boş geldi bendede bir hata olabilir..

Alıntıları Göster
    Tekrar denedim hiç bir sorun yok. Eğer üye girişi yapmadıysanız belki sorun ondan dolayı olabilir.
  • Teşekkür ederim, güzel bir çalışma olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zigane

Teşekkür ederim, güzel bir çalışma olmuş.
    Ben yamayı kurdum fakat açılışta hata veriyor bazı fonksiyonlar çalışmıyor.Ama bendede hata olabilir.dosyanızın yedeğini saklayın.
  • quote:

Ben yamayı kurdum fakat açılışta hata veriyor bazı fonksiyonlar çalışmıyor.Ama bendede hata olabilir.dosyanızın yedeğini saklayın.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar proteusu (tercihen 6.9) türkçe kullanmak istiyorum. bildiğiniz bi link felan varmı? oradan yükleyim türkçe versiyonu. forumda arama yaptım, elektroboard linki verilmiş. indirdim oradan isis için olan dll. dosyasını.çalıştı ama program çoğu uygulamada hata veriyo bu kezde. melih hocam da sorun olduğundan bahsetmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: f1varol

arkadaşlar proteusu (tercihen 6.9) türkçe kullanmak istiyorum. bildiğiniz bi link felan varmı? oradan yükleyim türkçe versiyonu. forumda arama yaptım, elektroboard linki verilmiş. indirdim oradan isis için olan dll. dosyasını.çalıştı ama program çoğu uygulamada hata veriyo bu kezde. melih hocam da sorun olduğundan bahsetmiş.

Alıntıları Göster
    indirdim nerede tutmalıyız bu yamayı proteusun bir dosyasınamı yağpıştıracagız benimki türkçe olmadıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: umit_yilmazer

indirdim nerede tutmalıyız bu yamayı proteusun bir dosyasınamı yağpıştıracagız benimki türkçe olmadıda

Alıntıları Göster
    proteusun kurulu olduğu klasörde bin klasörü var içine yapıştır.rardan çıkar ama önce

• quote:

Orijinalden alıntı: sezerkıran

proteusun kurulu olduğu klasörde bin klasörü var içine yapıştır.rardan çıkar ama önce

Alıntıları Göster
    BIN klasörünün içine yapıştırdıktan sonra proteusu açınca hata veriyor. Sebebi nedir acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MC004

BIN klasörünün içine yapıştırdıktan sonra proteusu açınca hata veriyor. Sebebi nedir acaba ?

Alıntıları Göster
    teşekkürler sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: umit_yilmazer

teşekkürler sağolun

Alıntıları Göster
    belki sürüm uymuyor olabilir ben ingilizce kullanıyorum
  • Arkadaşlar proteus 6.9 un türkçe kullanma klavuzu ALTAŞ Yayıncılık ve Elektronik Tic.Ltd.Şti tarafından basılmış.sipariş adresi de :siparis@altaskitap.com dur.Kitabın yazarı da Hikmet Şahin ,ilgi duyan kardeşlerimin dikkatine.saygılar.(kitabın ücreti 7 ytl).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELO185 -- 9 Nisan 2007; 18:34:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ELO185

Arkadaşlar proteus 6.9 un türkçe kullanma klavuzu ALTAŞ Yayıncılık ve Elektronik Tic.Ltd.Şti tarafından basılmış.sipariş adresi de :siparis@altaskitap.com dur.Kitabın yazarı da Hikmet Şahin ,ilgi duyan kardeşlerimin dikkatine.saygılar.(kitabın ücreti 7 ytl).
    pdf formatında kullanım klavuzu zaten nette var hatta arşivimde bile olması lazım
  • quote:

Arkadaşlar proteus 6.9 un türkçe kullanma klavuzu ALTAŞ Yayıncılık ve Elektronik Tic.Ltd.Şti tarafından basılmış.sipariş adresi de :siparis@altaskitap.com dur.Kitabın yazarı da Hikmet Şahin ,ilgi duyan kardeşlerimin dikkatine.saygılar.(kitabın ücreti 7 ytl).
    bende çalıştı proteus pro kullanıyorum sürüm kaç bilmiorum ama sorunsuz çalışıyor
  • quote:

mrb benım bır projem var fakat bu programı kullanmasını bılmıorum bana yardımcı olurmusunuz msn adresıme maıl atarsanız sevınırım kolay gelsın ıyı gunler
  • quote:

Orijinalden alıntı: elvanceto

mrb benım bır projem var fakat bu programı kullanmasını bılmıorum bana yardımcı olurmusunuz msn adresıme maıl atarsanız sevınırım kolay gelsın ıyı gunler

Alıntıları Göster
    Proteus 7.1 Sp 2 çıktı ama crack yok nette. Nasıl kullanacağız biz bu programı ya İşim olmasa hayatta kullanmayacağım bu adamların programlarını ama malesef mecburiyetler!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: TA2LSM

Proteus 7.1 Sp 2 çıktı ama crack yok nette. Nasıl kullanacağız biz bu programı ya İşim olmasa hayatta kullanmayacağım bu adamların programlarını ama malesef mecburiyetler!!!

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, paylaşım alanımdan (imzamda yazıyor) "Elektronik" alt başlığından Proteus 7.1 SP 2'yi indirebilirsiniz. Her derde devadır
    Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 13 Nisan 2007; 21:25:27 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.