Şimdi Ara

Protherm Kombi Arıza Kodları (ANA KONU) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
4
Favori
19.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tüm Protherm arıza kodları nı tek sitede topladım arkadaşlar, tüm modeller için çözüm ve arıza sebebi açık bir şekilde sitede yazıyor.

Site:

protherm servis
    Protherm Arıza Kodları: Sorun Giderme Rehberi 02124700479
    https://www.prothermkombiservisiyiz.net/protherm-ariza-kodlari
  • Zooe kullanıcısına yanıt

Merhaba Protherm Panther modeli var bizde F1 Hatası alıyoruz Reset atınca çalışıyor İlk önce Pompa değişti sonra Ntc ler değişti. yine Aynı F1 iken usta prosestat a vur dedi çalışmadı Şimdi karttan diyor acaba doğrumudur bir dünya para verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • victorist kullanıcısına yanıt

Merhaba ateşleme çubuk ve Gfa kartından olabilir.

• Zooe kullanıcısına yanıt

Tamam teşekkür ederim

• victorist kullanıcısına yanıt

Protherm pantheri bilmemden lynx kullanıcı düşmanı tamirci dostu bir kombi  

2009da aile apartmanıza 3 tane lynx aldık ilk aylarda bozulmaya başladı her sene 2-3 kere bozuldu 10 yıl dolunca 2sini değiştirdik 2sine birer kombi parası gitmiştir

geçende son kalan bozuldu ateşleme yapmıyordu kombileri değiştirirken eski kombileri vermedim sıfır ntc diğer kombilerden çıkma proses değiştim gene çalışmadı en son anakart değiştim gene çalışmadı proses ile biraz oynayınca çalıştı

eca premix 28 kwa aldık adam 24kwa satmakta direndi çok yakar v.s. zorla 28 kwa aldım kendi isteyimle lynx'den m3 başına yarı yarıya az yaktı banyo yaparken hiç su soğumuyor peteklerde soğumuyor lynx'de banyo yaparken suda soğuyordu peteklerde soğuyordu lynx'nin kombi adında eziyet olduğunu anladım  

eca pandemi öncesiydi 5-6 yıl olmuştur alalı geçen sene musluk ve basınç sensörü bozuldu onlarıda kendim değiştim

• rocky_balbao kullanıcısına yanıt
    Valla bende bıktım bu kombiden Sürekli F1 hatası bir sürü masraf ettim keşke yeni başka Marka alsaydım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rocky_balbao kullanıcısına yanıt

Lynx o kadar nahoş bir kombi ki, bir iki ayar ile ve temizlik ile sıkıntısız yıllarca gider.

• protherm/demirdöküm kombilerin bazılarında f1 aşırı ısınma(pompa dönmemesi, kronik limit sensör arızası(demirdökümden başka kombide limit sensör pek arızalanmaz ama demirdökümlerin son 15 yıllık bütün kombilerinde kronik limit sensör bozulur)).

demirdöküm panther modeli kombi f1 arızası alev yokluğu yada aşırı ısınmadır. önce hangi panther olduğunu öğrenmek için gazı kapatıp çalıştır eğer f1 geçiyorsa bu kombide f1 alev yokluğudur. gazı kapatınca f4 yazıyorsa bu kombideki f1 arızası aşırı ısınma demektir. tek eşanjörlü modellerde aşırı kireç kaynaklı aşırı ısınma f1 olabilir. hangi panther bilinmeli. eğer gaz yokluğu ise ateşleme ve iyon çubuklarına bakılmalı ayrıyeten ateşleme kartı olan pantherde var.

• Merhabalar , bizde de Protherm Lynx kombi var. Petekler çalışıyor ancak sıcak su vermiyor. Petek tuşunu komple kapatıyorum ve sıcak suyu 45 dereceye ayarlıyorum ancak dijital ekranda hiç musluğu açmadan bir müdahale yapmadan direk 73 derece gösteriyor. Musluğu açıncada çok ılık bi su geliyor ancak sonra yine soğuyor. Ama gösterge hep 73 derece yazıyor. Arıza kodu çıkmıyor , barı da 1.5 olarak ayarladım ondada sorun yok gibi görünüyor. Gösterge paneli 73 derece ancak sıcak su vermiyor.

• headhuntergs H kullanıcısına yanıt

Isıtma sensörleri olabilir bir servise danışmanız gerekir...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.