|
Protherm Lynx Hermetik Kombi (19866kcal/h) 23,1kw termostat nereye bağlanacak (13. sayfa)
-
-
Birde bu O.T dediğiniz nedir . -
benim de lynx 28 kombim var. aqara akıllı role ile telefonumdan kontrol etmek istiyorum. rolenin şeması şöyle:
(tabi ben anahtar kullanmıcam ve burda iki giriş kullanılmış, ben sadece birini kullanıcam) Burada roleye nasıl bir elektrik girişi vermeliyim onu merak ediyorum. direk ev elektrik hattından verirsem sorun olur mu? cihaz kaldırıyor onda sorun yok. röle nötrleri beraber kullanıyor. Hattın faz kısmı bir sokete, kontrol edilecek kısma giden faz ise farklı bir gidiyor. bu roleye nasıl bir akım vermem gerektiği konusunda baya araştırma yaptım ama tam bir cevap bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyofc1 -- 28 Mart 2021; 22:2:48 >
-
Yukarıdaki sorumu hasaemmiyi alıntılayarak sormuştum. Sizi de haberdar etmek istedim bir bilginiz var mı diye?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerek yok bu tip işlere meraktan öte birşey değildir , at a vereceksin arpayı koşsun , kombiye vereceksin gaz ı ısıtsın konfor için haftalık termostat yeterli gerisi boş iş inanın 30 termostat deneyen biri söylüyor size bunları uğraşmayın gerek yok başka yerlere harcayın bu boş zamanınızı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herhangi bir oda termostatı sistemi kurmadım, aqara gateway olunca nispeten ucuza böyle bir kontrol cihazı alınıp kolayca kontrol edilebiliyor, sıcaklık ölçerle eşitleyip 22.5-23 derece aralığında tutmak istiyorum. Tabi evden çıktığımda düşük, gelmeden önce çalışma gibi farklı senaryolar mümkün. Tek ihtiyacım olan şu volt mevzuu 😁 sanırım 24v bir adaptör alıp oradan vericem elektriği.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi adıma haftalık ayarladım gece 22.5 gündüz 23.5 ve 5/6 senedir böyle gidiyorum artık zamanında çok kafa yormuşum bu işlere ,kolay gelsin size
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eyvallah. yoğunluktan yeni yazabiliyorum. internette pek görmediğim bir kaç ayarla güzel bir o.t. sistemi kurmuş oldum. taktığım akıllı röle 2li olduğu için birine de araba alarmı kurdum 30 tlye aldığım. böylece en ucuz akıllı termostat fiyatına (500 TL civarı) hem çok amaçlı bir aqara gateway hem de 2 işimi yapan akıllı röle almış oldum. gateway'e pek çok araç ekledim. fiyatlar çok olmasa otomatik kapı kilitleyip açan kapı kilidi takıcam da tanesi 1000 tlden başlıyor. şimdilik ışıkları akıllandırmak ve güvenlik sistemi benim için yeterli. belki apartman kapısını akıllı hale getiririm.
burada baya bilgi öğrendim, mesaj atanlara çok teşekkür ederim. ben 24v adaptörü aqara röleye bağlayarak yaptım. gündüz 23 derece üstü röleyi kapa, 22,9 altı aç şeklinde, gece 22,3 altı aç, 22,4 üstü kapa şeklinde komut ayarladım. yalnız bu sistemin kötü yanı sıcaklığı her zaman kontrol edip röleye komut vermesi değil. örneğin 23 derece üstü kapatmak için bu derecenin altından üstüne çıkması gerekiyor. bu yüzden sabah 10da 22,6 derece altıysa kombiyi aç diyerek sabah ısınma modu açmış oldum. onun dışında bir dışarı modu ayarlayıp favorilerime ekledim. sistem baya karışık gibi oldu ama asıl xiaomi akıllı ev sistemlerinde anlatmayı düşünüyorum. kendin yap akıllı termostat kuracaklar açısından fikir verebilir. yalnız sıcaklık ölçer çok dakik değil sanırım. ya da bir anda derece artıyor olabilir 😁
-
Merhaba. Aldığınız akıllı röleden memnun musunuz? bağlantı sorunu vs. yaşadınız mı? Bir de bu röleden hızlıca temin edebileceğim bir yer biliyor musunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan439 -- 8 Haziran 2021; 18:37:4 > -
merhabalar, son derece memnunum, herhangi bir sorun yaşamadım. tıkır tıkır çalıştı tam istediğim gibi. sadece otomasyonları kendiniz ayarlamanız gerekiyor, o da biraz uğraş gerektiriyor o kadar. bu mesajı attığımda 4-5 tane ürün almıştım evime, şimdi 20ye yakın ürünüm var, otomatik ışıklar, otomatik kilit, çamaşır makinesi bitince bildiren sistem gibi baya ürün ekledim.
Türkiyede satış yok maalesef, ben banggood üzerinden sipariş ediyorum, N11de de aynı fiyata satan bir firma var (yurtdışı) ama banggood vergi dahil ve baya hızlı.
Ürün için aqara gateway gerekiyor ürünün adı aqara relay 2 way
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyofc1 -- 8 Haziran 2021; 23:35:20 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X