Bildirim
PROTN Nickli Arkdasla Char Takası..!
ATEngeus Elektrikli Toz Üfleyici, Kademesiz Hızlı Sıkıştırılmış Hava Silgi, 100500RPM LED Işıklı Sıkıştırılmış hava üfleyici, PC, Klavye, araba, ev için : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CPP5KLV9
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Sunucu
#Resurrection
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: wohou
ben alamam benı takas yapcam dıe saat 1 den berı bekletıyor sonunda senle zaten takas yapmıcaktım deyıp cekıp gıttı
arkadaşım kafanmı güzel ?murat abi aracılıyla yapıcağımız zaman cıktın , ve bende yazdım vazgeçtim takas yapmıyoruz die , ve 2 saat önce mesaj attın emin misin yapmayacağına dedin.bende biraz beklersen söleyebilirim dedim (bu arada biz sexen ile takas yapıyorduk , yapamazsak senle yaparım die)sonra yine sordun ne zaman yapıcaz die,yapmıcaz dedin ve engelledim , burda ben başka birsey göremiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .ProtoN. -- 3 Şubat 2008; 22:21:40 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X