Şimdi Ara

PROTON (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.152
Cevap
23
Favori
259.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süre renault lada ve forda baktıktan sonunda bu araca karar verdim siz ne dersiniz?

araç:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-acil-klimali-orj.136.000-km-5.067-tl-tutarinda-bakim-yapildi-300126683/detay/
  • Boyalı gibi gözüküyor ama dediği gibiyse alınır keşke 416 glxi olsaydı çok daha iyi olurdu.
  • Yukarıda linkini attığım aracı aldım ancak birkaç garipliği var aracın ABS sigortası yok , alternatör sigortasını söküp direk lehim yapılmış ve altta bir söket çıkık bunlar nedir zararı varmıdır ?

PROTON
     PROTON

• quote:

Orijinalden alıntı: dodo_1349

Yukarıda linkini attığım aracı aldım ancak birkaç garipliği var aracın ABS sigortası yok , alternatör sigortasını söküp direk lehim yapılmış ve altta bir söket çıkık bunlar nedir zararı varmıdır ?

PROTON
     PROTON

Sakat iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://protonclub.org/ sitesinde bu araç hakkında detaylı bilgiler ve tecrübeli arkadaşlar mevcut, oraya danışmanızı-tanışmanızı öneririm.
  • ÖKÜZ BYLE NE YEYYP YÇTY?YNY SEÇERKEN, BYZLER FRANSIZIN PKK ÇÖPLÜK ARABALARIYLA SANAYYDEN ÇIKMAYIZ, BYZ MYLLET OLARAK NE ZAMAN UYANACA?IZ, BEYYNSYZCE BYLYP BYLMEDEN DAHA KOLTU?UNA BYR DEFA OTURMADAN YORUM YAZAN SATILIK AHMAKLAR GYT ÖNCE PROTONA BYN DAHA SONRA BY DÜNYA PARA SAYIP KEKLENDY?YN REKLAM ARABALARINA BYN SONRA KIYASLA YSTERSEN. ALI?MI?IZ NASIL OLSA FRANSIZIN ÇÖPLÜ?ÜNE BYNMEYE SONRA BURDA ONU BUNU KYRLERYZ. ARKADA?LAR PROTON KESYNLYKLE SYZY PY?MAN ETMEYECEKTYR..
  • Bu arabaların maalesef en ciddi sıkıntısı para harcamamak adına yapılan saçma onarımlar. İyi bir elektrikçiye gidip kontrol ettirin ve gerekli düzeltmeleri yaptırın. Yoksa aracınız komple yanabilir. Eski araçların yanmasının en başlıca sebebi kötü elektriksel onarımlardır. Ankara'daysanız tavsiyede bulunabilirim.

• Keşke.. Eski ama temiz kaliteli arabalar ülkemde bu fiyatlara olsa..
  • Selamlar arkadaşlar
    Ben 22 yaşındayım ilk arabamı almak istiyorum(babamın var ama bana vermiyor) almışken donanımı iyi bir arac olsun istiyorum klimaydi hidrolikti sorun cikarmazsa otomatikte olabilir ben de protona karar verdim max 10bin tl bütçe ile tavsiye eder misiniz eksisi artısı nedir
    Nelere dikkat etmeliyim
    Teşekkürler

• Konu pasif kalmış. Alabilirsin tavsiye ederim. 416 glxi hb dersen 315 316 bakman iyi olur kaliteli donanımlı araçlar bu fiyatlara rakibi yok neredeyse.
  • balomer kullanıcısına yanıt
    Tavsiye etmem. Bakım parçaları, balatalar, filtreler vs bulmak sorun değil, Mitsubishi olarak bulunuyor, ama kapı menteşesi, rotil, far, stop lambası, yan cam, kapı, motor kaputu, motor parçaları yada elektrik aksamıyla ilgili parçalar bulunmuyor. Ancak çıkma olarak bulabiliyorsun, yenisiyle aynı parayı istiyorlar ve parçaları çok pahalı. Pahalı derken 2016 model aynı parçaların Peugeot yada Toyota markaları için olanları daha ucuz. Hava akışmetresinin çıkmsına 400 TL istiyorlar, motor rektifiyesi ordan burdan yan sanayi uydurma parçalarla 6.000 TL tutuyor ve ne kadar verim alırsın belirsiz. Rektifiyede hava akışmetre vs gibi birkaç yan donanım değiştirsen 8.000 TL'ye zor çıkarsın, ki zaten arabanın kendi 10.000 TL. 18 yaşında yıllardır parça yokluğu ve pahalılığı sebebiyle o yada bu şekilde düşe kalka yürütülmüş ve özensiz kullanılmış ayrıca Gen2, Waja gibi yeni modelleri bile en son 2012 yılında ithal edilmiş ve artık Türkiye piyasasına gelmeyen Proton'u kesinlikle alma, yoksa paranı çöpe atmış olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbulur -- 29 Ekim 2016; 11:33:28 >

• Gözün kapalı al kardeşin bilmeden atan tutanları takma, birçok araç kullandım şimdiye kadar genelde de hepsi 10-15000 seviyesindeki araçlar oldu. O seviyede alacağın en masrafsız araçtır, parça sorunu çekersin diyen yalan söyler, büyük ihtimalle biyerden bişey dokunmuştur ona ki öyle diyodur. Google amcaya Proton yedek parça yazdığın zaman 10larca site çıkıyor fiyatlarda öyle abartıldığı gibi değil. Orijinal parçası Ulumotor yetkili servislerinde mevcut yan sanayiyide Aksarayda herhangi bir japoncuda bulabilirsin ki yetkili servis fiyatlarıda makul. Ben genelde orijinal parça kullanıyorum, parça tedariğimi www.vasitam.com'dan yapıyorum, hem güvenilir, hem de bütün parçalar Ulumotor garantili.

Ama alırken temizini almaya dikkat et insanlar para harcamamak için arabanın orası burasını birbirine bağlıyor sonra işin içinden çıkamayınca da satıyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 68mahmut68 -- 26 Kasım 2016; 16:36:36 >

• Tam bir fiyat performans arabası

• Proton orjinal yedek parça ihtiyaçlarınızı Vasitam.com üzerinden giderebilirsiniz.

• psa proton'u satın almak için uğraşıyormuş
  • Geely-Volvo grubu ve Renault grubununda ugrastigi soylentiler arasinda

• Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce 1998 Proton 418 alarak aranıza ben de katıldım :)

Aldığım araç biraz bakımsız, birkaç sorunu var.

Araba ısınana kadar rölantide çok ciddi titriyor, sorun ne olabilir?
    Yine rölantide 15 saniye aralıklarla tık diye bir ses geliyor ve farlar ile gösterge ışıkları kısılıyor sonra geri açılıyor. Bu 15 saniyede bir sürekli devam ediyor. Sorun şarj dinamosunda mıdır acaba?

Şimdiden teşekkür ederim.
  • apaydin2148 A kullanıcısına yanıt
    Slm,

muhtemelen boğaz kelebeğidir temizlemeni tavsiye ederim
  • Proton'un 2017 yılı 0 km otomobillerini fiyatını açıkladığı yazılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asan70 -- 3 Ocak 2018; 23:46:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apaydin2148

Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce 1998 Proton 418 alarak aranıza ben de katıldım :)

Aldığım araç biraz bakımsız, birkaç sorunu var.

Araba ısınana kadar rölantide çok ciddi titriyor, sorun ne olabilir?
    Yine rölantide 15 saniye aralıklarla tık diye bir ses geliyor ve farlar ile gösterge ışıkları kısılıyor sonra geri açılıyor. Bu 15 saniyede bir sürekli devam ediyor. Sorun şarj dinamosunda mıdır acaba?

Şimdiden teşekkür ederim.

Protun.clup üye olmanı tavsiye ederim. Benimde 418 glx aracım vardı çok memnundum. 103bin km.de sattım.
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.