Şimdi Ara

PROTON (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.152
Cevap
23
Favori
259.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi de arkadaşlar proton 416 nın otomatik camlarında sorun var en hesaplı nerde yaptırabilirim fikri olan varsa sevinirim
  • 8500 tl değişen yok tamponlarda boya var ve de bende boyatıcam galiba komple
  • Hayırlı olsun
    Tüp var mı?
    Cam düğmelerinde ki sorun nedir?
    Sorunu söyle çare bakalım
    Düğmelerde onarılmayacak sorunun varsa
    Servis fiyatı 180 artı kdv:)
  • teşekkürler sıralı sisitem tüp var atiker marka
    sorun şöyle cam inerken problem yok ama kapatırken yukarı çıkarken takılıyo elle destek verince kapanıyor
    bir tanesi hiç çalışmıyor.
  • Fiyatın iyi
    masrafın yok demektir.
    Bu araçlarda camlar kalkarken arac çalışmıyorsa özellikle arka camlarda zorlanma oluyor bu kronik.
    Hiç çalışmayan camın düğmesi bozulmuş olabilir.
    ÇAlışmayan camın motor sağlammı bakılması lazım.
    Kendın elektirikten anlıyor musun?
  • yok pek anlamam yani oto konusunda tecrübem yok aldığım adam fitillerden falan bahsetti oturtulacak gibi falan bir şeyler söyledi tabi anlamayınca...
  • Elektirikçiye uğrayacaksın o zaman:)
    Elin yatkın olsaydı ne yapacağını anlatacaktım.
    Kapı döşemesini söktürdükten sonra
    avometre ile probların birini motora giden bir kabloya diğerinide diğerine soktuktan sonra
    Kontak açıkken duğmeye basarak test edebılırsınız.
    12 voltu okumanız gerekir avometreden düğme sağlam ise.
    Düğmeyi falan sokturmeden bu şekılde testını yaptır dıye yazdım.
  • çok teşekkürler dediklerini dikkate alıcam belki bu işten anlayan bir arkadaşa dediklerini denettirebilirim...
  • Kapı döşemesini
    kilidin üstünde arkaya doğru en uç noktada bir vida var
    Elle tutma plastiğinin içinde bir vida var. vidayı çıkar,plastiği yerınden çıkar.
    içerden açma kolunun ordaki vidayı çıkararak plastiği yerinden al.
    Kapının en altından
    Parmaklarınla plastiği kanırtarak plastik klipslerin bırakmasını sağla.
    Cam düğmesinin soketini çıkar.
    Sonra yukarı kaldırarak döşemeyi al.
    bu şekilde sökebilirsin.
    Test yaparken cam düğmesinin takılı olmasına dikkat et.
    Düğme takılı olmazsa sistem çalışmaz.
    Tekrar hayırlı olsun.
  • yardımların için teşekkürler İnşallah hayırlı olur.
  • hayırlı ugurlu olsun kardeş.
  • dizel protonlarda yedekparça sorunu yaşıyoruz dizel motorlar renault menşeli ve eski nesil dizel olduklarından yakışları da çok ekonomik değil

2 serisi spor olduğundan temizini bulmak sorun olabilir bu araçların 2.eli yok gibi bilen alıyor triger seti baskı balata gibi parçalarda sorun yok zaten malezyadan ithal her marka yedekparça ucuza satılıyor
  • umera hocam, rahatlattınız bizi, Allah razı olsun, sizin burda olmanız proton ve protoncular için çok şans..

abdi hocam, ilginiz için teşekkürler.. peki bizim hanım biraz acemi olduğundan, bizde biryerlere sürtme çarpma riski var Allah korusun, yarın tampon-çamurluk-far vs. lazım olursa sıkıntı yaşar mıyız

zamanı gelince birilerine öğretir de satarız diye tahmin ediyorum... nasip bakalım, düşüneceğimiz araç temiz çıkacak mı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergungur

umera hocam, rahatlattınız bizi, Allah razı olsun, sizin burda olmanız proton ve protoncular için çok şans..

abdi hocam, ilginiz için teşekkürler.. peki bizim hanım biraz acemi olduğundan, bizde biryerlere sürtme çarpma riski var Allah korusun, yarın tampon-çamurluk-far vs. lazım olursa sıkıntı yaşar mıyız

zamanı gelince birilerine öğretir de satarız diye tahmin ediyorum... nasip bakalım, düşüneceğimiz araç temiz çıkacak mı..

kaporta ve elektrik aksamında sorun yok otomatiklerde pekçok satılık var bayanlar için sürüşleri kolaydır

• bu araçlardan önceden takside kullanılmış olanlara çok rastlıyoruz aracı almadan önce usta bir kaportacıya gösteriniz
  • sağol abdi hocam,
    sayın matgab, arkadaşlar orda da çok yardımcı oluyorlar ama dinamiklik eksikliği mevcut..
    diyeceksiniz siz oraya yazmazsanız nasıl dinamik olacak,
    siz de haklısınız

bir de protonların burda çok arkadaşça öğrenilmesi olumlu olur diye düşünüyorum..
  • umera hocam ın burda olması çok büyük şans. benim araçtda da sol arka cam çalışmıyordu biraz elimzin yatkın olması ve çalıştığımız yerdeki ustanın iyi bir elektronikçi olması işimi çözdü. düğmelerde bir sorun yoksa gerisi kolay.

bu bahsettiğiniz hava basınç sensörünün carisma fiyatı (carisma forumundan öğrendiğim) 1200 tl. 4 lü cam otomatişk grubu ise 520 tl. ama protonlarda öyle bir sorun duymadım.
  • arkadaşlar bu proton 416 glxi de kontak anahtarını ilk çevirdğinde göstergelerde hangi ışıkların yanması gerekiyor ben abs ışığı falan göremedim olması gerekiyormu abs nin çalıştığına şahit oldum ama bilemiyorum
  • Konsolda ki saatin dışında hiçbir ışık yanmaz.
    Teybe,sigara çakmağına,aynalara,sileceklere elektrik verir.
    Onun dışında başka işlevi yok.
    Kontağı tamamen açınca diyorsan abs ışığı yok.
    Ben ilk kademe açınca anlamıştım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umera -- 21 Nisan 2010; 10:28:21 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.