Şimdi Ara

Proton alınır mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
3
Favori
83.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar 2. el araba işide bir beyaz eşya gibi kısmet. iyiside gelebiliyor kötüsüde....
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_dmr

@ysk8919
    astarı yüzünü geçti ortalama 6 bin masrafı oldu halada istiyo

ben hep olumlu yorumlar duymuştum 98, 99 model kullanıcılarından, üstteki arkadaşın dediği gibi 2. el araç gerçekten şans işi.
  • temizi denk gelirse binilir yoksa sıkıntı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: betece

birazda eski modellerden bahsedin benim gibi parası az olan arkadaşlar için...varsın hortlasın

ben anlatırım da sizin yüreğiniz dayanır mı hor kullanılmış bi 415 aldım anlatsam roman olur hala da biniyorum ama kimin kime bindiği belli degil

415 ler öyleymiş ben özllkle 416 ya bakıyorum.....

• quote:

quote:

quote:

birazda eski modellerden bahsedin benim gibi parası az olan arkadaşlar için...varsın hortlasın

ben anlatırım da sizin yüreğiniz dayanır mı hor kullanılmış bi 415 aldım anlatsam roman olur hala da biniyorum ama kimin kime bindiği belli degil

415 ler öyleymiş ben özllkle 416 ya bakıyorum.....

yok aslında taş gibiler ama bana çok hor kullanılmış + uzun süre yatmış araba denk geldi :/

• TR'de iş görmez satsan satılmaz atsan atılmaz ...
  • ben ilanları takip ediyorum arkadaşlar, araba temizse mutlaka alıcısı çıkıyor kısa zamanda, temiz olmayanlar aylardır bekliyor ama.
  • 98 model proton 315 kullanıyorum.Aracın ilk sahibiyiz ve halada kullanıyoruz,satmayı da hiç düşünmedik.Zamanında babam bu araçla takla atmıştı kendine hiç birşey olmadığı gibi araç taklalı bir şekilde Ankara'dan Kayseri'ye o haliyle gelmişti üstelik önden de darbe almıştı.Aracı yaptırdık ve hala kullanıyoruz motorda yürüyen aksamında hiç bir sorun yok.Normal bakımları hariç hiç bir masraf çıkarmadı ki 15 yıllık araçdan bahsediyorum.2. vitesde 90-100 km/h gördüğümü bilirim. Araca göre 2. el fiyatları çok uygun.Yeni protonları hiç kullanma fırsatım olmadı ama eminim onlarda sağlam ve güçlü araçlardır sonuçta Lotus ile ortak geliştiriliyor.
    Eğer temiz ve sorunsuz olduğuna inandığınız bir modeli almayı düşünüyorsanız rahatlıkla alabilirsiniz.Ben tavsiye ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: hada

Tanıdığım bir insan Proton alamaz! Konuşurum, ikna ederim; edemezsem yalvarırım ortaya hatırımı koyarım; hatırım mı yok, döverek engellerim; gücüm mü yetmiyor, Allah akıl fikir versin diye dua ederim.

araba yıkamadan sonra calısmıyor yazısını okusam bile alacağım
  • Merhaba. İkinci protonum olan 2008 Wajamı 1 yıla yakın kullandıktan sonra ilan verdiğimin ertesi günü sattım. Satma nedenim şirket araç verdiğinden ihtiyaç fazlası olmasıydı. İki protonumuda zevkle ve sorunsuz kullandım. Proton alınırmı, son sahibi olursun diyen tanıdıklar kendi araçlarını (bilindik ve piyasa araçları) aylar hatta yıllar üzerine satabildiler. Markası ne olursa olsun temiz araç alın. Binerkende satarkende sıkıntı çekmeyin. Alırken gerekirse 1-2 bin fazla verin sonrasında rahat edin.
  • https://www.facebook.com/ProtonFanClubTr

Beğenelim arkadaşlar

ULUMOTOR'a danıştık, güzel bi kampanya bizleri bekliyor.

Resmi Sayfa:www.facebook.com/ProtonTurkiye
  • ARKADAŞLAR bu gen2 nin otomatik vitesli modelleri nasıldır?
    otomatik geçişleri sorunsuz mudur? şanzuman problem çıkartır mı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.