Şimdi Ara

Prototype 2 (ÇIKTI) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
1
Favori
32.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu gün yükledim grafikler güzel, sinematikler güzel (özellikle kullanılan renkler) ama kontrollere alışamadım nedense.

reisin gelişi çok iyiydi ya

Prototype 2 (ÇIKTI)
     Prototype 2 (ÇIKTI)

• quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

@Ukay06: Daha da fazlası oluyor oyna ve gör derim

sonunu merak ediorum bende yanlız şu adam aramaya uyuz oluyorum yaa bi püf noktası varmı bunun haritada hereri geziorum bulamıorum, q basıorum . püf noktası varsa bi haber ediverin. Bulamadıklarımı youtube den felan bakıorum artık.
  • beyler kapalı alanlara girince ve düşmanları öldürmeye kalkınca mouse çok zor dönüyor varmı bir çaresi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rseen -- 2 Ağustos 2012; 17:46:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukayl06

quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

@Ukay06: Daha da fazlası oluyor oyna ve gör derim

sonunu merak ediorum bende yanlız şu adam aramaya uyuz oluyorum yaa bi püf noktası varmı bunun haritada hereri geziorum bulamıorum, q basıorum . püf noktası varsa bi haber ediverin. Bulamadıklarımı youtube den felan bakıorum artık.

Öncelikle yüksek bir binayı gözünüze kestirin ve binanın en tepesine çıkın. Q tuşuna bastığınızda dikkat ederseniz bir çember oluşuyor ve çember hızla genişleyip kayboluyor. İşte o çemberin tam merkezinde hedefimiz var.

Bu arada Prototype 2'nin grafiklerini ilk oyuna kıyasla daha başarılı buldum. Oyunla ilgili tek eleştirebileceğim nokta görevlerin kendisini tekrar etmesi. Onun dışında keyifli bir oyun, kaos ortamı güzel yansıtılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 3 Ağustos 2012; 18:12:32 >

• Beyler bu üzerlerinde sarı kol kafa işaretleri olnalar bize özel yetenke mi sağlıyor?
     Prototype 2 (ÇIKTI)
  • Kol ve DNA logolu kişileri, yaratıkları öldürmeyip bünyenize katın. Böylece mevcut yetenekleriniz gelişir veya ekstradan XP kazanırsınız. Oyunda yetenekleri geliştirmek için ses kayıtlarının toplanması, gizli bölgelerin bulunması ve timlerin ortadan kaldırılması da önemli.

Üzerinde kafa sembolü olan kişilerin hafızalarına girebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 3 Ağustos 2012; 18:18:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

Kol ve DNA logolu kişileri, yaratıkları öldürmeyip bünyenize katın. Böylece mevcut yetenekleriniz gelişir veya ekstradan XP kazanırsınız. Oyunda yetenekleri geliştirmek için ses kayıtlarının toplanması, gizli bölgelerin bulunması ve timlerin ortadan kaldırılması da önemli.

Üzerinde kafa sembolü olan kişilerin hafızalarına girebiliyorsunuz.

teşekkürler
  • Ve oyun bitti çok süperdi gerçekten..3.oyun çıkıcak mı acaba bu serinin bitmesini hiç istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers

İlki harikaydı bunu da merakla bekliyorum.Grafiğe göre yorum yapanlarsa gitsin Avatar felan izlesin bıraksın oyun oynamayı.

• Oyunu bitirdim. Alexi atomlarına ayırdık resmen. Hakatti ama ne şerefsiz bir adammışsın sen alex, seni yanlış tanımışız.
  • 1. sine 10 dakka dayanabilmiştim,bunuda bi 10 dkka oynarım heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: sin goat

Oyunu bitirdim. Alexi atomlarına ayırdık resmen. Hakatti ama ne şerefsiz bir adammışsın sen alex, seni yanlış tanımışız.

Hiç öldüresim gelmedi aslında. Senaryoda biraz basit kaçmış kızı için geldi öldürdü alexi.

• Beyler sistemin kaldırması gerek ama low ayarlarda bile kasıyor ! Yani aşırı bir kasma değil ama bu oyun o şekilde oynanmaz ki
  • Yarım saat oynadım başım ağrıdı ilk oyuna göre daha güzel duruyor ama oynamaya değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Orijinalden alıntı: sin goat

Oyunu bitirdim. Alexi atomlarına ayırdık resmen. Hakatti ama ne şerefsiz bir adammışsın sen alex, seni yanlış tanımışız.

Hiç öldüresim gelmedi aslında. Senaryoda biraz basit kaçmış kızı için geldi öldürdü alexi.

ben zaten alexe hıc ısınamamıstım yav... bir tipi var zaten. oyuzden buyuk bır zevkle oldurdum ama alexı oldurmek bıraz basıt gıbı oldu sonucta vırusun ta kendısı o soyle alexle kovalamaca oynamak alexın farklı bırseylere donusmesını falan beklerdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emptychat2 -- 3 Ağustos 2012; 0:14:46 >

• Oyunu bitirdim ve hikayeden hiç birşey anlamadım,devamı spoilerda

Oyunu o kadar sevdim ki videoları sürekli geçtim ve anlamadım pek,aynısı ilk oyunda da olmustu.
    1-Alex neden birden kötü oldu
    2-Virüsleri Alex mi çıkarttı
    3-Heller nerede askerdi
    4-Hellera neden o güçleri verdi
    5-Alex'in Heller'ın kızını kaçırma nedeni neydi
    6-Virüsler bitmedi 3. oyunun sinyalleri var mı
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar soru gelirse sorarım affetmem

• Saçma sapan spiderman oyunlarındaki gibi görevler var
  • oyunu ilk actigimda en yuksek ayarlarda,inanilmaz akici bir sekilde yarim saat oynadim ,sonra pc yi kapadim. 5-6 saat sonra tekrar oyunu actigimda ekran kararip "input not supported" yazisi ekrana geliyor. Alt tab yapip windows a donebiliyorum ve oyun sorunsuz calisiyor gozukuyor ama oyuna tiklayinca gene ayni mesaj..Cozumu bilen var mi?

Cozumu yabanci sitelerde buldum,belki karsilasan olur diye buraya da yaziyorum.. Belgelerim/Activision/Prototype 2 de ki "profiles.bin" dosyasini sileceksiniz.Save dosyalari zarar gormuyor,tekrar kaldiginiz yerden devam edebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iadelitaahütlü -- 3 Ağustos 2012; 1:28:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qermaNazi

Oyunu bitirdim ve hikayeden hiç birşey anlamadım,devamı spoilerda

Oyunu o kadar sevdim ki videoları sürekli geçtim ve anlamadım pek,aynısı ilk oyunda da olmustu.
    1-Alex neden birden kötü oldu
    2-Virüsleri Alex mi çıkarttı
    3-Heller nerede askerdi
    4-Hellera neden o güçleri verdi
    5-Alex'in Heller'ın kızını kaçırma nedeni neydi
    6-Virüsler bitmedi 3. oyunun sinyalleri var mı
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar soru gelirse sorarım affetmem

1- Gençlik halleri işte
    2- En gelişmiş virüs ondaydı, evrim geçirmiş haliydi.
    3- bilmiyorum
    4- Heller'daki DNA çok iyi olduğu için ve yanında istediği için verdi.
    5- Heller'daki DNA çok iyiydi ve doğal olarak kızındaki de çok iyiydi. Kızı new yorkun kraliçesi yapacaktı.
    6- Radical Entertaintment kapandı galiba gelmeyebilir.

• Oyunu bitirdim
    GTX680 bile sabit 60 fps sağlayamadı . Ara ara 50lere kadar düştü .

Son olarakda ah Mercer ah ... Bu kadar kolay olmamalıydı , bence yine ölmedi . İlk oyunun sonundada bir kuşla birleşip (artık napıyorsa bilmiyorum ) tekrar kendine geliyordu. Ayrıca ilk oyunda NYC'yi kurtarmış biri bu ben kötü olarak görmüyorum onu nolduda böyle oldu. Bir karakter 2. oyunda anca bu kadar yerin altına sokulabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archangel™ -- 3 Ağustos 2012; 1:49:45 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.