Şimdi Ara

Prototype 2 (ÇIKTI) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
1
Favori
32.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Imazamdaki sistemle hersey ful 30-40 fps arasi sorunsuz calisiyor oyun bende. Ilk oyun gibi optimasyon ozurlu oldugunu saniyordum yorumlarida okuduktan sonra ama demek ki eski grafik kartlarinda optimasyon sorunu gozlenmiyor gibi.

Edit: Bende ki oyun orjinal. Acaba korsan oyun oynayanlarda mi kasma sorunu var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BanKoliK_ÜyE -- 2 Ağustos 2012; 8:15:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BanKoliK_ÜyE

Imazamdaki sistemle hersey ful 30-40 fps arasi sorunsuz calisiyor oyun bende. Ilk oyun gibi optimasyon ozurlu oldugunu saniyordum yorumlarida okuduktan sonra ama demek ki eski grafik kartlarinda optimasyon sorunu gozlenmiyor gibi.

Edit: Bende ki oyun orjinal. Acaba korsan oyun oynayanlarda mi kasma sorunu var?

O nasıl bir işlemcidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: qermaNazi

quote:

Orijinalden alıntı: carter

quote:

Arkadaşlar bu doktorları bulmanın bi yolu vardır illa ki her doktor görevinde sormak istemiyorum Şimdiki doktor ise;

Dr. David Castleman,nerde bulabilirim.?

Çok teşekkürler kardeşim

Arkadaşım bu haritaı anlayamadım, player yazan hedef, peki biz nerdeyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

quote:

Orijinalden alıntı: BanKoliK_ÜyE

Imazamdaki sistemle hersey ful 30-40 fps arasi sorunsuz calisiyor oyun bende. Ilk oyun gibi optimasyon ozurlu oldugunu saniyordum yorumlarida okuduktan sonra ama demek ki eski grafik kartlarinda optimasyon sorunu gozlenmiyor gibi.

O nasıl bir işlemcidir

Nasil yani? Bildigin i7-920 eski nesil bir islemci.

• Gri ok işareti ile gözüken sensin.
  • quote:

Gri ok işareti ile gözüken sensin.

Peki "Q" ya basınca hedef gözükmüyor mu haritada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigen

quote:

Hunting mode işi biraz karışık fakat çözdüğüm kadarıyla şöyle. Q'ya bastığın zaman aramak istediğin hedefe bir sinyal gönderiyorsun. Eğer hedef bulunduysa. Hedefindin olduğu yerden bir daire çıkıyor ve sinyal sana geri geliyor. Sinyalin geldiği yeri izleyerek hedefi bulabilirsin. Bir örnek ile açıklayayım;

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: carter

quote:

Arkadaşlar bu doktorları bulmanın bi yolu vardır illa ki her doktor görevinde sormak istemiyorum Şimdiki doktor ise;

Dr. David Castleman,nerde bulabilirim.?

Çok teşekkürler kardeşim

Arkadaşım bu haritaı anlayamadım, player yazan hedef, peki biz nerdeyiz?

haritada gezmediğim yer kalmadı hala adamı arıyom

• quote:

quote:

quote:

Hunting mode işi biraz karışık fakat çözdüğüm kadarıyla şöyle. Q'ya bastığın zaman aramak istediğin hedefe bir sinyal gönderiyorsun. Eğer hedef bulunduysa. Hedefindin olduğu yerden bir daire çıkıyor ve sinyal sana geri geliyor. Sinyalin geldiği yeri izleyerek hedefi bulabilirsin. Bir örnek ile açıklayayım;

Teşekkür ederim arkadaşım; ama niye bu kadar zorlamışlar anlam veremedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim arkadaşım; ama niye bu kadar zorlamışlar anlam veremedim

Valla bende anlamadım herhalde oyuncuya tam bir avcı deneyimi yaşatmak istemişler fakat bunu yaparken yeni oyuncuları zorlayacaklarını düşünmemişler herhalde. Fakat alıştıktan sonra çok eğlenceli oluyor

• Birde save sistemi çok gıcık! Görevi bitirmeden çıkarsan, görevin en başınadan başlatıyor, niye save koydun o zaman
  • Beyler ACİLEN sorularima cevap vermeniz lazim.. Ben prototype 1'i oynadim ama Sürekli kendini tekrar eden Bulantici bir oyundu.. Birazda zordu tabiki.. Bi müddet sonra zaten sıkıldım ve sildim kaldirdim bi daha da yüklemedim..

Şimdi SADECE Hem Prototype 1 Hemde Prototype 2 Bitirenlere sorularim şunlar.. Sadece İlk 2 oyunu oynayip bitirmiş olanlar Cevaplarsa daha iyi olur..

1- Prototype 1 mi daha Güzel yoksa Prototype 2 mi ?
    2- Prototype 1 mi daha Oynanabilirdi Prototype 2 mi ?
    3- Prototype 1'den mi Daha Cok Zevk aldiniz yoksa Prototype 2'den mi ?
    4- Genel olarak Askeri oldun yaratigi olsun Düşmanlar olsun Onlari öldürme konusunda Prototype 1'de mi Daha çok zorlaniyodunuz yoksa Prototype 2'de mi ??
    5- Prototype 2'e 100 üzerinden kaç puan verirsiniz.. ?
    6- Prototype 1'den sonra Prototype 2 Oynamayan Ne kaybeder veya bir kaybi olur mu ?
    7- Prototype 2'nin Prototype 1'den ne Fazlasi var.. ?
    8- Grafikler konusunda Prototype 1 mi Prototype 2 mi ?

Ayriyetten Geçenlerde sistem topladimda Şu sistemde Full Çözünürlükte Donma kasma takilma hoplama titreme fln filan yaşarmiyim ?

Kasa: Cooler master Haf X 942 Black Edition Full Tower
    Anakart: ASUS P8Z68-V/GEN3 Intel Z68 Soket 1155 DDR3 2200MHz (O.C.) hdMI&DVI
    Ram: G.Skill Sniper Dual Kit Ram CL9 DDR3 8 GB 1600 mhz 9-9-9-24 (O.C.)
    İşlemci: İntel Core i7 2600K İşlemci
    Ekran karti: Asus GTX 560 Ti DirectCu II Top GDDR5 (O.C.)
    Hdd: Seagate Barracuda 500 GB Sata 3.0 16 Mb Cache 7200 rpm
    Psu: Aerocool Strike X 800W 80+ SilVer Certificate PSU
    Ses karti: Creative Titanium Fatality 7.1 pc-i (elimde mevcuttu)
    Mönitör: Acer S232HL Cbid 23'' 2ms Full HD.

Lütfen bu sorularimi kisa kisa cevaplarsaniz Oynicam veya oynamicam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 2 Ağustos 2012; 14:44:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Beyler ACİLEN sorularima cevap vermeniz lazim.. Ben prototype 1'i oynadim ama Sürekli kendini tekrar eden Bulantici bir oyundu.. Birazda zordu tabiki.. Bi müddet sonra zaten sıkıldım ve sildim kaldirdim bi daha da yüklemedim..

Şimdi SADECE Hem Prototype 1 Hemde Prototype 2 Bitirenlere sorularim şunlar.. Sadece İlk 2 oyunu oynayip bitirmiş olanlar Cevaplarsa daha iyi olur..

1- Prototype 1 mi daha Güzel yoksa Prototype 2 mi ?
    2- Prototype 1 mi daha Oynanabilirdi Prototype 2 mi ?
    3- Prototype 1'den mi Daha Cok Zevk aldiniz yoksa Prototype 2'den mi ?
    4- Genel olarak Askeri oldun yaratigi olsun Düşmanlar olsun Onlari öldürme konusunda Prototype 1'de mi Daha çok zorlaniyodunuz yoksa Prototype 2'de mi ??
    5- Prototype 2'e 100 üzerinden kaç puan verirsiniz.. ?
    6- Prototype 1'den sonra Prototype 2 Oynamayan Ne kaybeder veya bir kaybi olur mu ?
    7- Prototype 2'nin Prototype 1'den ne Fazlasi var.. ?
    8- Grafikler konusunda Prototype 1 mi Prototype 2 mi ?

Ayriyetten Geçenlerde sistem topladimda Şu sistemde Full Çözünürlükte Donma kasma takilma hoplama titreme fln filan yaşarmiyim ?

Kasa: Cooler master Haf X 942 Black Edition Full Tower
    Anakart: ASUS P8Z68-V/GEN3 Intel Z68 Soket 1155 DDR3 2200MHz (O.C.) hdMI&DVI
    Ram: G.Skill Sniper Dual Kit Ram CL9 DDR3 8 GB 1600 mhz 9-9-9-24 (O.C.)
    İşlemci: İntel Core i7 2600K İşlemci
    Ekran karti: Asus GTX 560 Ti DirectCu II Top GDDR5 (O.C.)
    Hdd: Seagate Barracuda 500 GB Sata 3.0 16 Mb Cache 7200 rpm
    Psu: Aerocool Strike X 800W 80+ SilVer Certificate PSU
    Ses karti: Creative Titanium Fatality 7.1 pc-i (elimde mevcuttu)
    Mönitör: Acer S232HL Cbid 23'' 2ms Full HD.

Lütfen bu sorularimi kisa kisa cevaplarsaniz Oynicam veya oynamicam..

1- 2 daha iyi.
    2- 2.oyun
    3- 2.oyun aha iyi ama optimize sorunları çok fazla.
    4-prototype 1 çok daha zordu
    5-85
    6-çok kaybı olur.senaryo çok önemli birde ilk oyundan alışman lazım yoksa 2.oyunda analtım falan 0 direk dalıyorsun.
    7-grafik,kontrol,görev çeşitliliği
    8-2. oyun

• Oyuna bulaşmayın bulaştırtmayın..
  • FLT olaraktı oyun . prototype2.exe hatası alıyorum çözüm nedir ?
  • ben bu doktoru bi türlü bulamadım, adam yer yarıldı içine kaçtı sanki..

birde oyunun optimizasyonu çok kötü...
  • ilk oyundan daha güzel hiç şüphesiz.
    Fakat;
    Dövüş animasyonları sınırlı,
    Ara ara grafiklerde düşme yaşanıyor,
    Bi oturuşta çok uzun süre oynanacak bir oyun değil,bayıyor bi zaman sonra,
    Ama bu türde kaç tane oyun var ki?
    Vahşet,Kan,Duvarlara tırmanma vs.
    7/10 diyorum ama.
  • oyunu dun ıtıbarıyle bıtırdım ve izlenımlerım su sekılde ılk oyunu sureklı kendını tekrarlayan yapısı ve gorevlerın sıkıcılıgı yuzunden yarıda sılıp bı daha yuklemedım fakat 2. oyun gayet kendını oynatan bır yapısı var bu nedenle ıkı gunde bıttı zaten sıkılmadan bır-bır bucuk saat oynanabılıcek bır oyun ve hıkayeyıde ılk oyunu tam bıtırmesemde anladım kısacası bu oyundakı hıkaye gorev çesıtlılıgı oynanabılırlık daha ust sevıdeyede olmus tek sıkıntı optımasyon 1. oyunu cok rahat oynamama ragmen bu oyunu n61jq ıle orta ayarlarda 22-30 fps arasında oynadım bu fps lerde bıle eglencelıydı ama oyun puanım 8.7
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drs06

ben bu doktoru bi türlü bulamadım, adam yer yarıldı içine kaçtı sanki..
    Hunt yaptıktan sonra sonarın geri geldiği yön çok önemli. O yöne dikkat etmeden ve o yönü bilmeden istenen kişileri bulmak mümkün değil.
  • Oyun tek kelimeyle berbat. İlk oyun bile senaryo bakımından çok daha iyiydi.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.