Şimdi Ara

Prototype 2 (ÇIKTI) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
1
Favori
32.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben oyunu zerre takılma olmadan bitirdim ilginç herkes opt. sorunu yaşıyor...
  • intel- nvidia ikilisini kullanıyorum şu forumun yaşadığı oyun sorunlarının %90ını yaşamadım, oyun gayet akıcı gidiyor grafikler falanda gayet güzel
  • oyunu bitirdim sonu özellikle çok iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: Mus1C

Bende kasma sorunu yokta oyun içi diyalog sesleri yok nedendir?

o değilde versiyon farklılığı çıktı başımıza şimdide.. keşke bekleseydim diyorum zaten oynamaya vakit yok daha

@tatbkath dostum sana şu an PM atıyorum, FPS sorunu dediğin gibi driver kaynaklı olmayablir.. PM de açıkça anlatırım..

not: bu arada bazı oyunlarda alt-tab yapıp geri dönmek ram kullanımını dengeliyor.

Versiyon farklılığı derken hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oem

İlk bölümde attack blackwatch trooper görevi var ama saldırmam gereken adam yok ortada?

Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

intel- nvidia ikilisini kullanıyorum şu forumun yaşadığı oyun sorunlarının %90ını yaşamadım, oyun gayet akıcı gidiyor grafikler falanda gayet güzel

Akıcılıktan kastın kaç fps ?

30 fps altı akıcı değildir.

30-45 arası idare eder.

45-60+ fps verebilen oyun akıcıdır.

Kişiden kişiye değişir tabii 20 fps alıp akıcı diyen arkadaşlarda var forumda birçok defa şahit olduk.

Sen kaç fps alıyorsun ?
  • optimizasyondan şikayet eden kişilerin bence indirdikleri sürümde sorun var.60 fps stabil şekilde kasma takılma yada atma olmadan akıcı şekilde oynuyorum
  • çift çekirdekli işlemciyle 30 fps civarlarında oynayan var mı ?

• Kırmızı bölgeye geçtim bir iki görev yaptım çoğu özelliklerin yarısı felan anca açıldı.Ki şuan bile god mod olarak oynuyorum.Biraz kolay geldi.Görevler aşırı tekrar ediyor ama genede eğlenceli.helikopter dusuyor numuneleri topla yada x doktoru bul consume et y kapısına git tarzı.Karakterimizin agresiv ve bir o kadar argo konusmasıda ayrı bir hav katmıs.
    Görev tekrarı felan böyle daha devam edeceğini biliyorum ama sırf son hali ne olacak bizim hallerin diye meraktan da duramıyorum.2. merakım ise heller böyle ise alex ne durumda oda ayrı bir merak konusu.
    lvl 13 oldu sanırım.kendi yaratıklarımızı cağırdımız mass efsane :) mass barı 3 olunca(gene özelliklerden veriiliyor) 6 tane çağırabiliyor ve ortam evle şenlik.
    Oyun gtx 680ile 60+ ustu bazen 45fps dusuyor anlamsız bir şekilde gpu kullanımı en cok %70 gordum genelde 50 civarında.
    Takılma yada yavaslama olmuyor diyen arkadaslar ekşinda olmuyor zaten kosarken yada zıplarken hızlı hareket ederseniz fark ediyorsunuz.Yani seri seri binalardan atlamanız bir ondeki bina bir arkadaki bina vs derseniz fark ediceksinizdir.
    Son olarak bio -bomb da efsane :D kick ass ftw
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Oyunu bitiren arkadaşlar Ana görevler oyunun yüzde kaçını kapsıyor.Ben Aan görev ve yan görevler karışık yapıyorum.2 gündür 2-3 saat oynuyorum %21'e geldim de şaşırdım.Hala bitmesine cok var sanırım.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phenomll

Spoiler butonu yokmu sende

Denedim de olmadı. Ayıca sizde alıntılarken spoiler içine koyabilirdiniz ? Israrla msj bir daha göstermek yerine...
  • İlkinde grafikler kötü olmasına rağmen vurdulu kırdılı güzel sarıyodu yani sıkılmadan oynuyodum en fazla 2 saat tabi sonra bayıyo

Bu ikincisini çok merak ediyorum özellikle grafiğini işlerden fırsat bulursam alıcam oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

intel- nvidia ikilisini kullanıyorum şu forumun yaşadığı oyun sorunlarının %90ını yaşamadım, oyun gayet akıcı gidiyor grafikler falanda gayet güzel

Akıcılıktan kastın kaç fps ?

30 fps altı akıcı değildir.

30-45 arası idare eder.

45-60+ fps verebilen oyun akıcıdır.

Kişiden kişiye değişir tabii 20 fps alıp akıcı diyen arkadaşlarda var forumda birçok defa şahit olduk.

Sen kaç fps alıyorsun ?

fraps kurdum baktım sırf senin için, 45in altına düşmüyor, 60ın üstünede çıkmıyor sabitlemişler
  • quote:

fraps kurdum baktım sırf senin için, 45in altına düşmüyor, 60ın üstünede çıkmıyor sabitlemişler
    Vsync kapalı olursa FPS 60'ın üstüne çıkabilir. Bu ayar muhtemel görüntü kırılmalarını önlemek amacıyla FPS değerinin, monitörün ekran yenileme sıklığı (Hz) değerinin üzerine çıkmasını engeller.
  • KINGSTON 4GB (2x2GB) KIT Hyperx DDR3 1333MHZ CL7 XMP
    XFX HD6850 ÇIFT FAN GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11
    AMD PHENOM II X4 945 AM3 3.0 GHZ 8MB CACHE 45
    NM

40-60 fps arasında alıyorum. 40 ın altına hiç düşmedi oyun gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

quote:

Orijinalden alıntı: qermaNazi

quote:

Orijinalden alıntı: carter

quote:

Orijinalden alıntı: qermaNazi

Arkadaşlar bu doktorları bulmanın bi yolu vardır illa ki her doktor görevinde sormak istemiyorum Şimdiki doktor ise;

Dr. David Castleman,nerde bulabilirim.?

Çok teşekkürler kardeşim

Rica ederim hocam iyi oyunlar.

Bu doktor haritada nerde şimdi, o kırmız alanlara mı bakacağım?

• bitti oyun ya süperdi, sayesinde 2 gün oruç tuttum sahur iftar hep pc başında
  • Oyunu bitirdim.

İdolümü öldürmek hiç kolay olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigen

Bu doktor haritada nerde şimdi, o kırmız alanlara mı bakacağım?

Player yazan yerde hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carter -- 1 Ağustos 2012; 0:23:59 >
  • oyunu hiç sevmedim ilk oyunu hiçbir şeye değişmem
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.