Arkadaşlar bu doktorları bulmanın bi yolu vardır illa ki her doktor görevinde sormak istemiyorum Şimdiki doktor ise;
Dr. David Castleman,nerde bulabilirim.?
quote:
Orijinalden alıntı: qermaNazi
Arkadaşlar bu doktorları bulmanın bi yolu vardır illa ki her doktor görevinde sormak istemiyorum Şimdiki doktor ise;
Yüksek bir binaya çık, q'ya bas. Renk değişecek. Haliyle daha sonradan eski haline dönecek. Eski haline dönerken bir noktayı merkez kabul ederek genişliyor. Merkez kabul ettiği yer aradığın adam.
Bir saat civarı oynadıktan sonra beni de oyundan atıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Kadnezar
quote:
Yüksek bir binaya çık, q'ya bas. Renk değişecek. Haliyle daha sonradan eski haline dönecek. Eski haline dönerken bir noktayı merkez kabul ederek genişliyor. Merkez kabul ettiği yer aradığın adam.
Hocam çok teşekkürler ya bundan sonra Doktor görevi olursa kendim bulabilirim heralde,tekrar teşekkürler
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: carter
quote:
Çok teşekkürler kardeşim
Oyunu 21 fps de arada bir 14 fps düşmeleriyle beraber %51 ne geldim akşama bitiririm büyük ihtimal
Allah Allahhhhh Operasyon Manticore görevi var. Bilgisayara bağlanmam gerekiyor bağlanmıyor arkadaş delircem ya.Ana göreve gidiyorum ordada görev almıyo kaldım mal gibi ortada
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: carter
quote:
Çok teşekkürler kardeşim
Rica ederim hocam iyi oyunlar.
İlk bölümde attack blackwatch trooper görevi var ama saldırmam gereken adam yok ortada?
Beyler türkçe şart bu tarz senaryolu (altyazılı) oyunlarda daha rahat anlayabilmemiz için dilimizde de olması şart. oyunu 1-2 dk oynadım ama bende de bi huy var arkadaş oyunda altyazılarda konuşmalarda falan ne diyolarsa hepsini anlamam lazım kaçırmadan. filmlerde de öle. onun için %100 tr dil desteği çıkana kadar pcde öööle duracak. çıkınca oynayacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: memcho
Beyler türkçe şart bu tarz senaryolu (altyazılı) oyunlarda daha rahat anlayabilmemiz için dilimizde de olması şart. oyunu 1-2 dk oynadım ama bende de bi huy var arkadaş oyunda altyazılarda konuşmalarda falan ne diyolarsa hepsini anlamam lazım kaçırmadan. filmlerde de öle. onun için %100 tr dil desteği çıkana kadar pcde öööle duracak. çıkınca oynayacağım.
Hocam büyük ihtimal yakında çalışmalara başlarlar. Birinci oyun için yama çıkmıştı. Ben oyunu oynadıktan sonra bir kezde Tr yama çıkınca bitirmeyi düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Mus1C
Bende kasma sorunu yokta oyun içi diyalog sesleri yok nedendir?
o değilde versiyon farklılığı çıktı başımıza şimdide.. keşke bekleseydim diyorum zaten oynamaya vakit yok daha
@tatbkath dostum sana şu an PM atıyorum, FPS sorunu dediğin gibi driver kaynaklı olmayablir.. PM de açıkça anlatırım..
not: bu arada bazı oyunlarda alt-tab yapıp geri dönmek ram kullanımını dengeliyor.
optimizasyon rezalet.Bu kıyrıtık grafikle bile 25-30 fps de oynuyorum.Ara sıra 20 ye bile düşüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: áshtráy
optimizasyon rezalet.Bu kıyrıtık grafikle bile 25-30 fps de oynuyorum.Ara sıra 20 ye bile düşüyor.
Sistem nasıl hocam ?
Benim videodaki sistemle frapsız 50-60 alıyorum fraps açıkken sabit 30.
Bu arada oyunu çok yavaş oynuyorum tadını ala ala her gün 2-3 görev bitiriyorum var mı benim gibi böyle yapan ? :))
sistemdeki imzayla 35-45 fps :S ani düşüşler var
quote:
Orijinalden alıntı: ugurmurat360x
quote:
Orijinalden alıntı: akibeel
i5 2500k 4.5ghz 8gb 1600 ram hd 6990 kasıyor
Kasmadan değil oyun malesef 24 hz kilitlendiğinden ağırlaşıyor,sizde kastığını zannediyorsunuz.Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier oyunundada aynı sorun vardı fakat radeon pro programı ile sorunu çözdüm.Radeon pro Prototype 2'de malesef işe yaramıyor.Catalyst 12.4 sürümünden sonra Radeon pro programı eskisi gibi her oyunda çalışmıyor.Program oyun seçer oldu.En güzeli 12.4 yükleyip Radeon pro ile bu sorunları aşmak.
denersen bana geri dön ok
quote:
Orijinalden alıntı: bigen
oyun; "prototype2 exe çalışmayı durdurdu hatası veriyor var mı bir çözümü?
İlk bölümü bitirdikten sonra ben de bu hatayı aldım ve oyundan attı. Çözümü var mıdır?
Optimizasyon konusunda umarım bir patch gelir.
Ya oyunda bir kaç görev yapıyorum çıkıyorum. Daha sonra tekrar girdiğimde ne ana görev alıyor nede yan görev.E ye bas diyor basıyorum birşey olduğu yok. Acaba iki görev arasında yapmam gerek avlamam gerek şeyler falanmı var anlamıyorum ki