Şimdi Ara

Prototype 2 (ÇIKTI) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
1
Favori
32.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah Allah o kadarda ertelediler nasıl böyle sorunlu çıkarmayı becerdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

Allah Allah o kadarda ertelediler nasıl böyle sorunlu çıkarmayı becerdiler

• quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

Allah Allah o kadarda ertelediler nasıl böyle sorunlu çıkarmayı becerdiler

Alıntıları Göster
    Oyunun %22 sine geldim. Şuana kadar gözlemlediklerim;
    1-İlk oyuna göre grafikler çok çok geliştirilmiş open world bir oyuna göre gayet güzel geldi bana.
    2-İlk oyuna göre görevlerde farklılık pek yok vur parçala tarzı.
    3-Yağmur yağması,şimşek çakması,su birikintileri gayet hoş olmuş.
    4-Öyle bir oturuştu 3-4 saat oynayınca gerçekten çok bayıyor. Fakat aralıklarla oynayınca sıkılmıyorsunuz.
    5-Optimizasyonda maalesef sıkıntı var.O kadar ertelettiler bu muydu yapacağınız optimizasyon dedirtiyor

Şuana kadar gözlemlediklerim böyle. Oyun kıtlığında çok güzel geldi vallahi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenobi Obi Wan -- 30 Temmuz 2012; 13:23:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: assassin creed

1-İlk oyuna göre grafikler çok çok geliştirilmiş open world bir oyuna göre gayet güzel geldi bana.
    4-Öyle bir oturuştu 3-4 saat oynayınca gerçekten çok bayıyor. Fakat aralıklarla oynayınca sıkılmıyorsunuz.
    5-Optimizasyonda maalesef sıkıntı var.O kadar ertelettiler bu muydu yapacağınız optimizasyon dedirtiyor

Hocam oyun kıtlığı çekiyorsan ve oynamadıysan "İnversion"u oynamanı tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mus1C

Bende kasma sorunu yokta oyun içi diyalog sesleri yok nedendir?

haci bendede yok o yaw acaba oyunun özelliğimi öyle yoksa bozukmu FLT sürümünü indirdim bende?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qermaNazi

quote:

Hocam oyun kıtlığı çekiyorsan ve oynamadıysan "İnversion"u oynamanı tavsiye ederim

Güzel birşeye benziyor hocam eyvallah deniyorum

• Arkadaşlar BlackBox,FLT,Skidrow,Zamunda,Crack,Warez,Serial vs konusmaları yapmak yasak özel mesaj aracılığıyla da yasak.Geçenlerde ANDREI uyarmıstı görmeyen ve bilmeyen arkadaşlar için yazıyorum.Sonra hesap uçunca üzülmeyin diye
  • quote:

quote:

quote:

Güzel birşeye benziyor hocam eyvallah deniyorum

Dene hocam ben de beğendim,Gears Of War,Bulletstorm ve Spec Ops:The Line karışımı bi oyun olmuş.Yer çekimi özellikleri de ekstra zevk katmış.Silah sıkıntısı var sadece o biraz kötü.Hikayesi her ne kadar Klasik olsa da güzel.Rica ederim

• Beyler q6600,9800gt,2gb ram ve win7'li sitemde oyun; "prototype2 exe çalışmayı durdurdu hatası veriyor var mı bir çözümü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigen -- 30 Temmuz 2012; 13:59:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigen

Beyler q6600,9800gt,2gb ram ve win7'li sitemde oyun; "prototype2 exe çalışmayı durdurdu hatası veriyor var mı bir çözümü?

Hata raporunu kopyala-yapıştır buraya bakalım.
  • quote:

quote:

Beyler q6600,9800gt,2gb ram ve win7'li sitemde oyun; "prototype2 exe çalışmayı durdurdu hatası veriyor var mı bir çözümü?

Arkadaşım, maalesef ss almıyorum, bildiğin xxx.exe çalışmayı durdurdu hatası
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşım, maalesef ss almıyorum, bildiğin xxx.exe çalışmayı durdurdu hatası

SS almana gerek yok,hata raporunda detaylı göstermek için bi tuş var ona basınca yazıyor kopyala yapıştır buraya

• germanazi dostum, mouse nin çalışmasını engelliyor kopyala yapıştır yapamadım ne yazıkki; kablosuz mouse kullanıyorum, ondan mı acep? mouse i kullanamadığım için makineye reset atmak zorunda kaldım, nalet bir hata göstergesi
  • q6600 5850 4gb ram ile kasıyor updateli
  • quote:

germanazi dostum, mouse nin çalışmasını engelliyor kopyala yapıştır yapamadım ne yazıkki; kablosuz mouse kullanıyorum, ondan mı acep? mouse i kullanamadığım için makineye reset atmak zorunda kaldım, nalet bir hata göstergesi

Hocam oyun muhtemelen korsan ve bundan kaynaklıdır diye düşünüyorum.Ekran kartını ve İşletim sistemini yazabilir misin.?
  • quote:

quote:

germanazi dostum, mouse nin çalışmasını engelliyor kopyala yapıştır yapamadım ne yazıkki; kablosuz mouse kullanıyorum, ondan mı acep? mouse i kullanamadığım için makineye reset atmak zorunda kaldım, nalet bir hata göstergesi

Hocam oyun muhtemelen korsan ve bundan kaynaklıdır diye düşünüyorum.Ekran kartını ve İşletim sistemini yazabilir misin.?

nvidia9800gt ve windows7

• 1. oyunu oynamişti ve çok beğenmiştim 2. oyunuda en yakin zamanda oynayip bitirecem inşallah sorunu bi patchle hallederler.
  • Beyler sistemim;

İntel core quad q8300 2.5 ghz işlemci

Ati radeon hd 5770 flex (5700 series diyor ama aslında 5770). 1 gb ekran kartı.

Kingston hyperx 4 gb ram.

Oyun full ayarlarda çalışır mı?
  • şu oyunun senaryosunu bilen varmı arkadaşlar bazı anlamadığım olaylar var mesela alex neden kötü oluyor anlamadım .
  • beyler bende halen konuşmalar yok napcam
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.