Bildirim
Prototype 2 (ÇIKTI) (18. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Shiftlenbik
Oyundan atma vs gibi problemler yaşayan var mı?
Bende de attı iki kez. Biraz sorunlu oyun bazen yok yere çok fena kasıyor. Genelde 50-60 fps, ama 10 fps'ye düştüğünü gördüm.
(amd phenom II 955, hd5850, 4gb DDR3)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokselc12 -- 29 Temmuz 2012; 21:41:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: carter
quote:
Orijinalden alıntı: _dideban_
arkadaşlar oyunda altyazı yok mu?
Menüden açın hocam.
hocam menüden bulamadığım için sordum zaten:D black box sürümünü yükledim oyunda altyazı seçeneği bulamadım. -
quote:
quote:
quote:
Menüden açın hocam.
hocam menüden bulamadığım için sordum zaten:D black box sürümünü yükledim oyunda altyazı seçeneği bulamadım.
bb sürümünde altyazılar çıkartılmış olabilir. Eğer çıkartılmadıysa options audio kısmından subtitles on yaparsanız altyazılar açılır. -
Amd Phenom X6
8 gb ram
6870 ekran kartı ile felaket kasıyor oyun.
Aa'yı kapattım.Vynsc'yi kapattım.Motion Blur kapattım. Banamısın demedi.
Oyun optimizasyon konusunda 0. -
quote:
Orijinalden alıntı: sin goat
Amd Phenom X6
8 gb ram
Oyun optimizasyon konusunda 0.
KINGSTON 4GB (2x2GB) KIT Hyperx DDR3 1333MHZ CL7 XMP
XFX HD6850 ÇIFT FAN GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11
AMD PHENOM II X4 945 AM3 3.0 GHZ 8MB CACHE 45NM
Her şey ON ve High çözünürlük 1920x1080 akıcı oynuyorum tık demiyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: Katates Pızartması
quote:
Orijinalden alıntı: sin goat
Amd Phenom X6
8 gb ram
Oyun optimizasyon konusunda 0.
KINGSTON 4GB (2x2GB) KIT Hyperx DDR3 1333MHZ CL7 XMP
XFX HD6850 ÇIFT FAN GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11
AMD PHENOM II X4 945 AM3 3.0 GHZ 8MB CACHE 45NM
Her şey ON ve High çözünürlük 1920x1080 akıcı oynuyorum tık demiyor?
Optimizasyonun bir diğer amacıda 'farklı farklı sistemlerde stabil çalışma'yı sağlamak aslında.
Ama zor tabii.
-
oyunu notebook ta oynuyorum optimizasyon bozuk diyen arkadaşlar gidin orjinal alın oyun yağ gibi akıyor ayarlar full
ekran kartım gt540m -
Paylaştığım videodaki gibi rahat kasmadan oynuyorum sistem yazıyor 580 ile kasanda var 570 ilede ilginç -
beyler sahnelerde alt yazi war fakat ses yok konuşma sesleri sizdede yokmu varmi version FLT? -
quote:
Orijinalden alıntı: SERSAN
oyunu notebook ta oynuyorum optimizasyon bozuk diyen arkadaşlar gidin orjinal alın oyun yağ gibi akıyor ayarlar full
ekran kartım gt540m
-
quote:
Orijinalden alıntı: akibeel
i5 2500k 4.5ghz
8gb 1600 ram
hd 6990
kasıyor
Kasmadan değil oyun malesef 24 hz kilitlendiğinden ağırlaşıyor,sizde kastığını zannediyorsunuz.Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier oyunundada aynı sorun vardı fakat radeon pro programı ile sorunu çözdüm.Radeon pro Prototype 2'de malesef işe yaramıyor.Catalyst 12.4 sürümünden sonra Radeon pro programı eskisi gibi her oyunda çalışmıyor.Program oyun seçer oldu.En güzeli 12.4 yükleyip Radeon pro ile bu sorunları aşmak. -
quote:
quote:
quote:
Menüden açın hocam.
hocam menüden bulamadığım için sordum zaten:D black box sürümünü yükledim oyunda altyazı seçeneği bulamadım.
Altyazı seçeneği Ses ayarlarının yapıldığı kısımda oraya bakın. (Options/Sound) -
Oyunda sadece çözünürlük kasma ve akıcılığı etkiliyor.Diğer özelliklerin hiç bir etkisi olmadı bende. -
Bende kasma sorunu yokta oyun içi diyalog sesleri yok nedendir? -
Oyunu bende kasmadan sıkıntısız şekilde oynuyorum...Oyunun bence en zor görevi dr samuel i bulmak...Bulmakta zorlanan arkadaşlar
-
Şu ses sorununa bir çözüm bulsak böyle tat alınmıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: phenomll
beyler sahnelerde alt yazi war fakat ses yok konuşma sesleri sizdede yokmu varmi version FLT?
aynı sorun bende de var napcaz -
quote:
Orijinalden alıntı: qermaNazi
Oyunda sadece çözünürlük kasma ve akıcılığı etkiliyor.Diğer özelliklerin hiç bir etkisi olmadı bende.
-
oyunda harbiden sorun var 1920x1080 çözünürlükte 60hz olması lazımken 50 de açılıyor oyun. diğer oyunlarda böyle bir sorun yok.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X