Oyun güzel olur zevk verirde grafiklerden falan emin değiliz daha bakınız proototype çıkmadan önce yayınlanmış oyun içi video:http://www.youtube.com/watch?v=VToF6D0EIOk
ve oyun çıktıktan sonraki oynadığımız oyun.
Aradiki farklara bakın bence oyun sierra nın elinde daha iyiydi activision batırdı oyunu(yanlış anlaşılmasın oyunu radical yapıyor ama yayımcının parmağı da var.)
quote:
Orijinalden alıntı: Avrim
Dün E3 videosunu yayınlamışlar.
son sahne bitirdi beni büyük vs alex dağıtır ortalığı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Révoltant -- 5 Haziran 2011; 18:39:02 >
Adam gibi bi Gameplay görseydik iyiydi
quote:
Orijinalden alıntı: ANDREI
Adam gibi bi Gameplay görseydik iyiydi
e3 de adamı tanka atıyor ya orası gameplay işte.Birde bi adamı kestiği yer.Diğerleri render.
quote:
Orijinalden alıntı: Avrim
Epey bir gelişme var,güzel olacak
Steam yanında ilk oyunu verirse alırım Birde şu sakallı gözlüklü adam hiç şiddet yanlısı birine benzemiyor birde yanındaki oyuna bak
quote:
Orijinalden alıntı: Saşha
Steam yanında ilk oyunu verirse alırım Birde şu sakallı gözlüklü adam hiç şiddet yanlısı birine benzemiyor birde yanındaki oyuna bak
Adam oyunun Dizayn Direktörü birde
ilki güzeldi 2.de güzel olur sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: King_Arthur09
ilki güzeldi 2.de güzel olur sanırım
İyidir Prototype.Bu oyunda bu kadar serbestliği gördükten sonra diğer oyunlarda kendimi kısıtlı hissetmeye başladım
pek ingilizce vs olmadığı için haliyle konuyu anlayamadım bu 2. adam smdı alexe neden düşman oldu 2de neden onnunla kapıscaz alex iyiydi ya bilen varsa aydınlatsın
karısı çocuğu ölmüş alex'den biliyor. (lan zaten kim ölmedi ki) ilk oyunda max upgrade aldıktan sonra adam inanılmaz hafifliyor uçuyor kaçıyor. yalnız şu beni çok kızdırdı o dev koca et çuvalları bizi acaip hırpalıyor ne kadar güçlü olsak da sağa sola atıyor tokatlıyor. Şöyle hulk gibi bir adam olsaydık da gömdümü 100 metre uçursaydık.
İlkindeki serbestlik olsun bir de bende ilk oyundan şunu anlamadım 1. Elizabeth Greene bize en son gördüğümüzde ben senin annenim dedi. 2. En son görevdeki asker (adını hatırlayamadım) bize ben senin babanım dedi. (Tabi ben burada bir hayır duası çektim affedersiniz) Şimdi anladıklarım doğru mu? Yoksa onlar mecaz olarak mı böle konuştular?