quote:Orijinalden alıntı: ANDREI Adam gibi bi Gameplay görseydik iyiydi Senin tavsiyen ile oyuna bir şans daha verdim fena oyun değilmiş 10 üzerinden 7.5 verilim hala oynuyorum.
quote:Orijinalden alıntı: 2K quote:Orijinalden alıntı: ANDREI Adam gibi bi Gameplay görseydik iyiydi Senin tavsiyen ile oyuna bir şans daha verdim fena oyun değilmiş 10 üzerinden 7.5 verilim hala oynuyorum. Çıktığı günden beridir kaldırmadım ben daha PC'den,bağımlılık yapıyor
quote:Orijinalden alıntı: Avrim Hocam konu başlığına [Ana Konu] ibaresini eklersen iyi olacak.Trailer'ı yeni gören konu açıyor,sildirtmekten usandım
quote:Orijinalden alıntı: ANDREI quote:Orijinalden alıntı: 2K quote:Orijinalden alıntı: ANDREI Adam gibi bi Gameplay görseydik iyiydi Senin tavsiyen ile oyuna bir şans daha verdim fena oyun değilmiş 10 üzerinden 7.5 verilim hala oynuyorum. Çıktığı günden beridir kaldırmadım ben daha PC'den,bağımlılık yapıyor O kadar da değil artık senin Radical Entertainment'den para aldığını düşünüyorum.
quote:Orijinalden alıntı: 2K quote:Orijinalden alıntı: ANDREI quote:Orijinalden alıntı: 2K quote:Orijinalden alıntı: ANDREI Adam gibi bi Gameplay görseydik iyiydi Senin tavsiyen ile oyuna bir şans daha verdim fena oyun değilmiş 10 üzerinden 7.5 verilim hala oynuyorum. Çıktığı günden beridir kaldırmadım ben daha PC'den,bağımlılık yapıyor O kadar da değil artık senin Radical Entertainment'den para aldığını düşünüyorum.
quote:Orijinalden alıntı: ANDREI quote:Orijinalden alıntı: 2K quote:Orijinalden alıntı: ANDREI quote:Orijinalden alıntı: 2K quote:Orijinalden alıntı: ANDREI Adam gibi bi Gameplay görseydik iyiydi Senin tavsiyen ile oyuna bir şans daha verdim fena oyun değilmiş 10 üzerinden 7.5 verilim hala oynuyorum. Çıktığı günden beridir kaldırmadım ben daha PC'den,bağımlılık yapıyor O kadar da değil artık senin Radical Entertainment'den para aldığını düşünüyorum. Ayıptır sorması ne kaldı en son?
quote:Orijinalden alıntı: ANDREI Activision'a bak,nerelerden nerelere gelmiş.Ne oynardık karakutu'da Bune böyle ya ciddimisin ?
quote:Orijinalden alıntı: pelerinli quote:Orijinalden alıntı: ANDREI quote:Orijinalden alıntı: 2K quote:Orijinalden alıntı: ANDREI quote:Orijinalden alıntı: 2K quote:Orijinalden alıntı: ANDREI Adam gibi bi Gameplay görseydik iyiydi Senin tavsiyen ile oyuna bir şans daha verdim fena oyun değilmiş 10 üzerinden 7.5 verilim hala oynuyorum. Çıktığı günden beridir kaldırmadım ben daha PC'den,bağımlılık yapıyor O kadar da değil artık senin Radical Entertainment'den para aldığını düşünüyorum. Ayıptır sorması ne kaldı en son? Achievement sistemi olsaydı tamamlamıştım herhalde komple@Kingdom Rush; Tabi hocam,bunlarla büyüdük biz