Şimdi Ara

PROTOTYPE I ve II Remastered ÇIKTI (ANA KONU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bloo.

bir de buna bakin activision kacirir mi bu firsati

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Activision_Eski_Call_of_Dutylerin_Remastered_Surumlerini_Dusunuyor-79311.htm

1-2-4 gelecekse gelsin yeni cod ların hepsine 40 basar

• Uncharted Gow Heavy rain bende istiyorum seviniyorum ama bu çöp oyunları niye remastered yapıyorsunuz çözemedim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işin kötü tarafı bu eski oyunları çıkarıp 120-130 tl ücret istemeleri
  • İnsan nightmare creatures 2 nin remastered ını çıkarır.

• İçimiz dışımız resmastered oldu bee artık yeni oyun çıkarın.
  • 'Beğenmiyorsanız oynamayın, zorla satmıyor'cular nerde göremedim konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: x3x

'Beğenmiyorsanız oynamayın, zorla satmıyor'cular nerde göremedim konuda

Çünkü işin ciddiyetinin farkında olmadan destekliyorlardı şimdi baktılarki hakikatten suyunu çıkartıyor sony sesleri çıkmıyor ama siz durdunuzya başımıza bu illeti sardınız kaçtınız ya şimdi ben destekliyorum yaşasın remastered. Sırada heze ve çıkmayan bütün ps3 ps2 ps oyunlarını bekliyorum.

• Ben bu oyunları PS3 de bile aldığım halde bile oynamadım.

Yok oynadım oynadım. 1 de 7-8 görev, 2 dede 4-5 görev yapmışımdır. İnfamous u kötüleyen zihniyet bu oyunu göklere çıkarttığında nasıl diye merak etmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Yeter artik, kiricam bu konsolu, cope aticam. Aylardir yatiyor

Sonuna kadar katılıyorum. Ama adamlarda haklı, aramızda o kadar çok 1080p 60 fps manyağı var ki!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

bir de buna bakin activision kacirir mi bu firsati

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Activision_Eski_Call_of_Dutylerin_Remastered_Surumlerini_Dusunuyor-79311.htm

1-2-4 gelecekse gelsin yeni cod ların hepsine 40 basar

fena olmayan oyunlarda ne gerek var benim fakir pc bile cok rahat aciyor yuksek ayarlarda

• Oyunun yeni nesle geleceğine dair ikinci kanıtsa Xbox One’dan geldi. Keskin gözlü bir Twitter kullanıcısı Prototype 2’nin Xbox One marketindeki görüntüsünü yakalamış.

Görüntüden alınan son bilgiyse ayın 14’ünde yeni Remastered sürümün çıkacağı yönünde ama bunca bulguya rağmen şimdiye kadar Activision’dan herhangi bir açıklama gelmedi.

PROTOTYPE I ve II Remastered ÇIKTI (ANA KONU)

Xbox 360 oyunlari artik one'da oynanabiliyorken neden xbox'a da gelicek anlamadim

• Yapacak bir şey yok. Bu furya tutmuş iken parsayı topluyorlar. Neden yeni oyun çıkarıp kendilerini zahmete soksunlar ki?

Bahsi geçen oyunlar güzel oyunlardı da, yeniden getirilmesini gözleyecek kaç adam var merak ediyorum doğrusu.
  • Oyunlar xbox one'a cikti arkadaslar ps4 icinde yakindir
  • Hem çöp seri hem de fiyata bak.

Bu nesil harbi komedi ve yüzkarası bir nesil sayılabilecek çok şey var da yazmaya üşeniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

quote:

Orijinalden alıntı: x3x

'Beğenmiyorsanız oynamayın, zorla satmıyor'cular nerde göremedim konuda

Çünkü işin ciddiyetinin farkında olmadan destekliyorlardı şimdi baktılarki hakikatten suyunu çıkartıyor sony sesleri çıkmıyor ama siz durdunuzya başımıza bu illeti sardınız kaçtınız ya şimdi ben destekliyorum yaşasın remastered. Sırada heze ve çıkmayan bütün ps3 ps2 ps oyunlarını bekliyorum.

:)

yanlız şaka bir yana, assasins serisi çıksa olur işte. Ezio candır

• Mide bulandırıyorlar artık.

• Oha 50$ fiyat biçmişler, şu oyunu Plus'la verseler AKK dolmasın diye indirmem bile.
  • XO artık eski oyunları destekliyor bildiğim kadarı ile. X360 diskine sahip oyuncular XO da zaten oynayabilecekler. Giderim 2. el 20 liraya bu oyunları alır oynarım.
  • Su seriyi bi ben begendim sanirim . Remastered i almam orasi ayri tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

XO artık eski oyunları destekliyor bildiğim kadarı ile. X360 diskine sahip oyuncular XO da zaten oynayabilecekler. Giderim 2. el 20 liraya bu oyunları alır oynarım.

Tüm oyunlarını değil. Anlaşmaya vardıkları firmaların oyunlarını destekleyecek.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.