Şimdi Ara

Prototype VS inFamous ( KİM DAHA İYİ ? )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki oyunu bilen bilir Gametrailer ikisinide karşılaştırmış izlemek isteyenler:

http://www.gametrailers.com/player/52187.html

bana göre Prototype daha gerçekci daha eğlenceli daha ölümcül ve daha zevkli

• Bana görede Portotype ya.Çok mükemmel komboları var infamous'a göre.Kan ve vahşet ön planda.Daha ne istenir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just GMGOW

Bana görede Portotype ya.Çok mükemmel komboları var infamous'a göre.Kan ve vahşet ön planda.Daha ne istenir...
    bence Prototype...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxHound

bence Prototype...

Alıntıları Göster
    InFamous pc'ye çıkmadı, sırf buradan bile Prototype kazanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

Alıntıları Göster
    Tabiki Prototype.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

Alıntıları Göster
    zaten videolara bakarsanız karakterlerin süper son güçleri denenmiş infamous çevreye pek etki veremiyor ama Prototype ? ortalığın içine ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real-Player

zaten videolara bakarsanız karakterlerin süper son güçleri denenmiş infamous çevreye pek etki veremiyor ama Prototype ? ortalığın içine ediyor

Alıntıları Göster
    pc ye çıktı diye ve konu pc bölümünde diye millet prototype demiş... oynamadan bi oyuna nasıl yorum yapıosnz anlamıorm ki. infamous bence daha geniş daha dinamik daha iyi bir oyundur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

pc ye çıktı diye ve konu pc bölümünde diye millet prototype demiş... oynamadan bi oyuna nasıl yorum yapıosnz anlamıorm ki. infamous bence daha geniş daha dinamik daha iyi bir oyundur.

Alıntıları Göster
    Bu GT sitesindeki incelemede bile inFamous 9.0, proto 8.6 aldı. prototype'da fena degil ama inFamous'u oynamadan sadece PCye gelmiyor diye kötülemek büyük hata olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1N6 -- 2 Temmuz 2009; 23:37:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1N6

Bu GT sitesindeki incelemede bile inFamous 9.0, proto 8.6 aldı. prototype'da fena degil ama inFamous'u oynamadan sadece PCye gelmiyor diye kötülemek büyük hata olur.

Alıntıları Göster
    ikisini de oynayan birisi olarak söyleyebilirimki teknik olarak Infamous önde olsa da eğlence olarak kesinlikle Prototype birincidir. Gametrailers invisible wall bölümünde yapılmış olan incelemede de editörler aynısını söylediler. Puanlara gelince; Prototype'ın puanının daha düşük olmasının en önemli sebebi grafiklerinin günümüzün gerisinde kalmış olması ve kimi acayip grafik problemleridir (blade modunda iken tüfek alırsanız bu problemleri anlayabilirsiniz). tüm bunlar göz ardı edildiğinde Prototype çok iyi bir oyun. tabi Infamous da iyi bir oyun ancak ne yazıkki Prototype'dan aldığım 'psikopatım ulan!' tadını alamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: thausael

ikisini de oynayan birisi olarak söyleyebilirimki teknik olarak Infamous önde olsa da eğlence olarak kesinlikle Prototype birincidir. Gametrailers invisible wall bölümünde yapılmış olan incelemede de editörler aynısını söylediler. Puanlara gelince; Prototype'ın puanının daha düşük olmasının en önemli sebebi grafiklerinin günümüzün gerisinde kalmış olması ve kimi acayip grafik problemleridir (blade modunda iken tüfek alırsanız bu problemleri anlayabilirsiniz). tüm bunlar göz ardı edildiğinde Prototype çok iyi bir oyun. tabi Infamous da iyi bir oyun ancak ne yazıkki Prototype'dan aldığım 'psikopatım ulan!' tadını alamadım.

Alıntıları Göster
    İkisinide oynamamış biri olarak İnFamous daha çekici geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

İkisinide oynamamış biri olarak İnFamous daha çekici geldi

Alıntıları Göster
    InFamous öper.

Prototype'ın comboları güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

InFamous öper.

Prototype'ın comboları güzel.

Alıntıları Göster
    Prototype
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

Prototype

Alıntıları Göster
    ikisinide oynadım infamous bana göre daha iyi. prototype ın ortamı deli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi84

ikisinide oynadım infamous bana göre daha iyi. prototype ın ortamı deli.

Alıntıları Göster
    prototype ve X MEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOXO

prototype ve X MEN

Alıntıları Göster
    Prototype
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauser

Prototype

Alıntıları Göster
    Fanlık almış başını gitmiş...

İnfamous'u oynamadan Prototype diyorsunuz fanlıksa fanlık

İnfamous altına alır Prototype'yi...

Not:Prototype'yi oynamadım =)

Edit:Fanlık dediğim şey Prototype'nin PC'ye çıkması İnfamous'un çıkmamasından dolayı PC fanlarının cevapları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannibalz -- 3 Temmuz 2009; 1:16:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cannibalz

Edit:Fanlık dediğim şey Prototype'nin PC'ye çıkması İnfamous'un çıkmamasından dolayı PC fanlarının cevapları.

Alıntıları Göster
    fanlıkla ne alakası var yaa ben infamous oynamadim ama görüntülere bakarak konusursak PROtoype daha bi PRO:D

bana göre sırf su görüntülere bakara söylüyorum 1 gömlek daha üstün adam acemi büyücü gibi duruyor yavss

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Prince*

Bu üç cümle alt alta okunduğunda bir acayip oluyor

------------------------------------------

Neyse, Prototype bana daha vahşi ve zevkli geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mistercado

quote:

Bu üç cümle alt alta okunduğunda bir acayip oluyor

------------------------------------------

Neyse, Prototype bana daha vahşi ve zevkli geldi.

Alıntıları Göster
    2sinide oynamak lazım. inFamous'u merak ettim mesela..

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Pc ye çıkmayan bir oyunu pc ye çıkmış bir oyunla karşılaştırmasını, PC bölümünde açarsanız ne dememizi bekliyorsunuz?

''Bir saniye gidip ps3 alayım oynayayım deneyeyim sonra kararımı vereyim, keşke pc ye de çıksaymış InFamous'' mu?

Para basmıyoruz, getirin ikisi de pc ye çıkmış bir oyun, yorumlarımızı her manada söyleyelim, oyunları kıyaslarken nerelere çıktığının hiç bir önemi yok diyorsanız boşuna tartışıyoruz demek zaten.

Ha yanlış anlamayın, Prototype kesinlikle daha iyidir demiyorum, diyemem de, söylemeye çalıştığım şey Prototype PC'ye de çıktığı için 1-0 önde başladığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 3 Temmuz 2009; 3:07:25 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.