Bildirim
Proxy kodu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bende bekliyorum uplansın konu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eskiden işe yarıyordu şimdi çöp geçen gün subwayı yüklemek için denedim net hatası verdi yükleyememiştim yenisi lazım. -
O kod sadece Nokia cam de işe yaramıyor muydu
Şuanda hiçbirşeyde işe yaramıyor temple run 2,subway surfers,nokia camera gibi şeylerin hiçbirini yükletmiyor artık yeni proxy lazım. -
bu proxy işinden anlayan yok mu koskoca forumda yahu... -
quote:
Orijinalden alıntı: StevieRayVaughan
Şuanda hiçbirşeyde işe yaramıyor temple run 2,subway surfers,nokia camera gibi şeylerin hiçbirini yükletmiyor artık yeni proxy lazım.
Hocam bu Proxy. İ nasıl kullanıyoruz ki ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çalışmıyor zaten merak etmeye gerek yok ama pc ye geçersem anlatırım mobilden zor geliyor.
Tamam hocam sağ olun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nokia camera beta kur, bizim telefonlar için resmi procam çıktı. Birebir aynı ikiside kurulu bende. Orjinali çekilen resimi açarken hata veriyor bazen betası sorunsuz. Video çekerken de sıkıntı yaratıyordu bazen onu denemedim ama.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X