Şimdi Ara

Proxy Singed

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugün üçüncü kez singed proxy'e karşı oynadım. Çok darlandım anlatamam. Bunu engellemenin bi yolu yok mudur ya? İki kule arası farm yapıyor ilk başta yakalayıp öldürmeye çalışıyorum. Başarsam bile canım çok az oluyor recall çekmek zorunda kalıyorum farm-exp gidiyor ve bu şerefsiz tp çekip aynı işe devam ediyor hız kesmeden. Basenize girip top ve mid minionlarını aldığında hiç push yapamıyosunuz takım olarak ve championlarınız hızlı wave temizleyemiyosa farm kaybediyosunuz. Bu arada singed'ın skoru ise 0-8 falan oluyo, o değil canı da çok stack itemlerinden dolayı. Öldürseniz gold gelmez. Öldürmeseniz oyun direk gidecek. 3 kişi zor yakalayıp öldürüyoruz o arada diğer takım bot - dragon - buff ne varsa götürüyor. Millet artık top'a singed diğer lanelerede pusher almaya başladı iyice bokunu çıkarıyolar. 5vs3 yapıp (mid gelmiyor bile) dragon bot kulesini alsanızda kafadan iki kule gidiyo ve map kontrolünü kaybediyorsunuz. Bunun bir counterı var mıdır? Hayır o değil oyundan zevk alamıyorsun böyle olunca. Ne fight var ne bi heyecan anca koştur koştur dur...

• quote:

Orijinalden alıntı: inleyennağmeeeeler

Beyler bugün üçüncü kez singed proxy'e karşı oynadım. Çok darlandım anlatamam. Bunu engellemenin bi yolu yok mudur ya? İki kule arası farm yapıyor ilk başta yakalayıp öldürmeye çalışıyorum. Başarsam bile canım çok az oluyor recall çekmek zorunda kalıyorum farm-exp gidiyor ve bu şerefsiz tp çekip aynı işe devam ediyor hız kesmeden. Basenize girip top ve mid minionlarını aldığında hiç push yapamıyosunuz takım olarak ve championlarınız hızlı wave temizleyemiyosa farm kaybediyosunuz. Bu arada singed'ın skoru ise 0-8 falan oluyo, o değil canı da çok stack itemlerinden dolayı. Öldürseniz gold gelmez. Öldürmeseniz oyun direk gidecek. 3 kişi zor yakalayıp öldürüyoruz o arada diğer takım bot - dragon - buff ne varsa götürüyor. Millet artık top'a singed diğer lanelerede pusher almaya başladı iyice bokunu çıkarıyolar. 5vs3 yapıp (mid gelmiyor bile) dragon bot kulesini alsanızda kafadan iki kule gidiyo ve map kontrolünü kaybediyorsunuz. Bunun bir counterı var mıdır? Hayır o değil oyundan zevk alamıyorsun böyle olunca. Ne fight var ne bi heyecan anca koştur koştur dur...

aynısını sende yap, hodrimeydan

• Mejai gibi stack itemi al kill aldıkça ezersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Augmented Singed almamın yegane sebebi. Bir zamanlar en büyük fantazimdi. Rankedda çok oyun kazandırmama rağmen milletin zırlamasını çekemediğim için oynamıyorum daha.
    Takım Singed'a focuslansa drake - kill verecek öteki laneler. Singed'ı takmasalar ilah olacak teamfightlarda. Counter'ı yok gibi.
    Karşına gelmemesi için dua et en iyisi.
  • Taharet Musluğu kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar sadece bir kez tryndamere ile karşı koyabildim ama çok zor. Sürekli top'ta kalman lazım. Ve eğer jungler ile seni öldürmeye gelirlerse singed gibi rahat bi şekilde kaçamıyosun.
  • karşıma öyle biri gelirse nasus alırım topda farm yaparım. Oyun sonunda da adamların fountain'a girer proxy yaparım o zaman anlar ne olduğunu
  • Fb alıp sende proxy yap tek çözüm o. Voyboy vs Druiddroid maçını izle. Voyboy iyi idare etmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MayTheTriforceBeWithYou

Augmented Singed almamın yegane sebebi. Bir zamanlar en büyük fantazimdi. Rankedda çok oyun kazandırmama rağmen milletin zırlamasını çekemediğim için oynamıyorum daha.
    Takım Singed'a focuslansa drake - kill verecek öteki laneler. Singed'ı takmasalar ilah olacak teamfightlarda. Counter'ı yok gibi.

Bir ihtimal var mid ve bot erkenden üstünlük kurup kule alırsalar mecbur yardım etmek zorunda kalıyor. TP'sini kullandırmak zorunda bırakırsanız bi 5 dk nefes alabiliyosunuz. Ama çok nadir oluyor böyle durumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inleyennağmeeeeler

quote:

Orijinalden alıntı: MayTheTriforceBeWithYou

Augmented Singed almamın yegane sebebi. Bir zamanlar en büyük fantazimdi. Rankedda çok oyun kazandırmama rağmen milletin zırlamasını çekemediğim için oynamıyorum daha.

Bir ihtimal var mid ve bot erkenden üstünlük kurup kule alırsalar mecbur yardım etmek zorunda kalıyor. TP'sini kullandırmak zorunda bırakırsanız bi 5 dk nefes alabiliyosunuz. Ama çok nadir oluyor böyle durumlar.

Sıkıntı şurada, karşıda Proxy Singed varsa senin junglerın sana yardım etmek durumunda. Fakat onların junglerının topla işi yok. O yüzden direkt müdahale edebiliyor bot ve mide. Yani öteki lanelerin kazanmasına da bir nevi katkı sağlıyor jungler ve top'u meşgul ederek adam.
    En son gördüğüm Singed Ghost + TP almıştı. Drake vermek uğruna adam farm yaptı. Biz teamfight'a giriyoruz adam bizim base'de farm yapıyordu. Bayağı sonradan adam bi geldi anamızı ağlattı. Surrender atmıştık en son. Cidden çok zor durumda bırakıyor karşı takımı.

• Hayır mesela diyelim gold avantajınız var 2. bot kulesini falan alacaksınız pozisyonunuz müsait buna. Alabilecek olsanız bile takım onu durdurmak istiyor geri çekiliyorsunuz. Avantaj sizde olsa bile kullanmanıza izin vermiyor. 5vs4 tfleri rahat alacak championlar lazım. Çok acayip birşey sağlam bir counter çıksa keşke şuna. Onun gibi lane temizleyebilsem bile ghost dahi olsa kaçamıyorum yada onun kadar zaman kaybettiremiyorum kaçarken. Oyuna giricem gene gelecek şimdi off. Oyunun tadını bozuyo malesef split pushdan 10 kat beter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeelbot

Mejai gibi stack itemi al kill aldıkça ezersin.

Bunu yazmak için gelmiştim. Bir de top lane akali alıp Mejai ile stacklersen taşırsın oyunu.
  • Stack item'ı alır, Singed değersizleştikçe de kendinizi öldürttürürseniz çok problem olmuyor. Bir de farma ihtiyaç duyan bir şey alırsanız tadından yenmiyor.
  • Bi tek ben mi yapamıyorum bu proxy olayını anlamadım,iki kule arası kesmeye başlıyorum direk jungler geliyor oyun başı küreği kafama kafama vuruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: donsuz gezen adam

Bi tek ben mi yapamıyorum bu proxy olayını anlamadım,iki kule arası kesmeye başlıyorum direk jungler geliyor oyun başı küreği kafama kafama vuruyor

olması gerek o 1 kere geliyor 2 kere geliyor 4-5 oluyor para vermiyorsun artık adamlara. sen topdaki adam için dert oluyorsun diğer laneler coşuyor. Jungler sana mı gelsin diğerlerine mi gitsin ne yapsın şaşırıyor sonra ggwp
  • nasus iyi gidiyor bence
  • Dostlar selam, proxy singed oyuncusu olarak önce kendimi tanitayim, lol 'de ikinci sezonum ve çok da beceremiyorum oyunu ancak singed a hayran kalınca aldım ve kendimi geliştirmeye çalıştım. Bunun için başta sirchez olmak üzere birçok streamerin singed oyununu izledim hala da izliyorum.

Yaklaşık iki ayda bronz 3'den gümüş 2'ye geldim (memurum sadece akşamları giriyorum)

Size singed oynarken en nefret ettiğim iki şeyi söyleyim, ilki yukarıda yazılanlardan dolayı nasus. İkincisi ise bu oyunu kılıçlı counter olarak gören genç kardeşlerim, oyun başında nasıl bir oyun tarzıyla oynayacağımi anlatmama rağmen sürekli küfür yiyorum dahası sabredemedikleri için motivasyonları düşüp oyunu bırakıyorlar.

Sabırlı, ne yaptığını bilen boş konuşmayan ve oyunu ciddiye alıp küfür etmeyen kullanıcılar eklerse sevinirim: tigris tiara

• Zaten biryerden sonra para etmiyor bayada sıkıntı yapıyor

• ilk turreti ver rahatlarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.