Iphone Orjinal MagSafe veya orjinal kablo ile şarj olmama sorunu
Merhabalar
Iphone 13 pro max cihazımı aracın usbsine bağlayınca bir yanık kokusu geldi ve telefonumda şarj sorunu oluştu, biraz enteresan gelecek ama mevcut durumda;
20 w şarj cihazı ve orjinal kablo ile şarj olmuyor
10 w şarj cihazı ve orjinal kablo ile şarj oluyor
Üçüncü parti adaptörler, kablolar ve powerbankler ile şarj oluyor.
Orjinal magsefeler ile şarj olmuyor (şarj başlıyor ama sürekli kesilip yeniden başlıyor)
Gürgençler ve yurtdışı ziyaretimdeki bir Apple store sorunu çözemedi ancak ikame telefon veremedikleri için servise de veremedim.
Yurtdışı forumlarda araştırma yaptım, lightning hub temizliği ya da şarj esnasında reset gibi metodları denedim işe yaramadı.
Tahminim, bataryada bir sorun olduğu yönünde ancak orjinal pil değişimi yaptırıp da aynı sorunla karşılaşma ihtimali beni tedirgin ediyor. Benzer bir sorun yaşayan ya da çözüm önerisi olan var mı acaba?
Merhabalar, önümüzdeki ay Eskişehir'de düzenlenecek sanayi ve endüstri fuarına katılmak için kendime bir portfolyo oluşturmak istiyorum bunun için de Ankara'da faaliyet sürdüren birkaç firmanın imalat sürecini ücretsiz olarak fotoğraflamak istiyorum.
Ürün ya da personel fotoğrafı çekmeyi düşünmüyorum, ticari sır sayılmayacak ve fikri hak barındırmayan kısacası portfolyomda sergilememde hukuksal sorun yaratmayacak kareler yakalamak istiyorum. Geçmişte çektiğim ve çekmeyi arzuladığım türden üç adet fotoğrafı aşağıya iliştirdim.
Özel mesaj marifeti ya da konuya cevap yazarak iletişime geçebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi bayramlar.
8Mbit Konvansiyonel Hat vs 2Mbit Fiber Hat
|
Nikon makineye Canon lens için adaptör
|
Crop makineye fisheye olur mu
|
Canon EOS 100D Sahipleri Başlığı
|
Video İşleme İçin A10 vs İ7
55 Euro'ya MP 5 Gear Dizilimi
|
Android Güvenlik Sorusu&Sorunu
|
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 201
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.270 (Bu ay: 204)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun