Şimdi Ara

Iphone Orjinal MagSafe veya orjinal kablo ile şarj olmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Iphone 13 pro max cihazımı aracın usbsine bağlayınca bir yanık kokusu geldi ve telefonumda şarj sorunu oluştu, biraz enteresan gelecek ama mevcut durumda;

20 w şarj cihazı ve orjinal kablo ile şarj olmuyor

10 w şarj cihazı ve orjinal kablo ile şarj oluyor

Üçüncü parti adaptörler, kablolar ve powerbankler ile şarj oluyor.

Orjinal magsefeler ile şarj olmuyor (şarj başlıyor ama sürekli kesilip yeniden başlıyor)

Gürgençler ve yurtdışı ziyaretimdeki bir Apple store sorunu çözemedi ancak ikame telefon veremedikleri için servise de veremedim.

Yurtdışı forumlarda araştırma yaptım, lightning hub temizliği ya da şarj esnasında reset gibi metodları denedim işe yaramadı.

Tahminim, bataryada bir sorun olduğu yönünde ancak orjinal pil değişimi yaptırıp da aynı sorunla karşılaşma ihtimali beni tedirgin ediyor. Benzer bir sorun yaşayan ya da çözüm önerisi olan var mı acaba?

• Pil kapasiten düşükse deneyebilirsin,eğer satma gibi durumun yoksa ileriye dönük kullanimin devam edicek ise pili değiştir her türlü değiştireceksin belki..Sorun cözülür veya cözülmez bilinmez ama ya arka megsafe sorunlu yada pil ile alakali..pil sağliği kaçta hocam.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Pil sağlığı %84

mag şarj aletini henüz bugün aldım, eşimin telefonunda denedim gayet düzgün çalışıyor.

• Gravol G kullanıcısına yanıt

Eşine hediye et gitsin,megsafe biraz fantazi işi acil durumlar da araç da yada masa üstün de kullanilan bi ürün de sendeki cihazda calişmamasi canını sıkmiştir belki,pil sağliği fena değil ama müşteri hizmetiyle görüş ne diyecekler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.