Bildirim
Crop makineye fisheye olur mu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
makinenden memnunmusun dostum dc lensli almayı düşünüyorm bende bu hafta görüşlerini paylaşabilirsen makine hakkında çok yardımcı olursun -
Crop sensörlü makinelerde Sigma 10mm F2.8 DC Fisheye kullanabilirsin. -
Yani benim dediğim lens uyumsuz mu, ben uyumsuz diye bir şeye rastlamadım ama nette??
King-tiara. Blogspot yaz hocam google orda makine incelemem var, mobilden yazdım tam link atamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Crop sensörlere göre Samyang 8mm'ye bakabilirsiniz. Croplu makineler için fish eye lens olarak geçiyor. Croplu Canon da 12,8mm lense takabül ediyor.
100D - Samyang 8mm kullanan bir kişinin fotoğrafları için tıkla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker_tr -- 10 Şubat 2015; 11:58:09 > -
Hocam çok teşekkürler link için, ben rokinon buldum onu almayı düşünüyorum da o yüzden roki de ısrarcıyım :) satan kişi uygun dedi ama güvenemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı ürün zaten. isimleri değişiyor ülkelere göre sadece.
ayrıca lenste sadece elle netleme yapabiliyorsun hocam aklında bulunsun. -
makinede af motoru olması işe yaramıyor mu?? -
Uyumludur. Ayrıca makinende zaten af motoru yok, o olay nikonun orta segmentlerinde var ki ona da nikon bayonet samyang taksan yine af yapmaz. Lenste öyle bir mekanizma yok çünkü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X