Bildirim
Video İşleme İçin A10 vs İ7
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar yardımcı olabilecek yok mu ? -
Tabikide var. Bahsettiğiniz oyunlar fazla sistem gereksinimi arz etmiyor. Ssd diskin işlevini söyleyeyim size;
Pc açılış-kapanış hızını arttırma
İşlem hızını arttırma
Daha hızlı programlara erişim ve hızlı kullanmadır.
Bana soracak olursanız ben i7 der ve kaliteyi vurgulayıp geçerim.
İyi forumlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
laptopsa i7 derim ama masaüstüyse paran varsa gene i7 düşük bütçeliyse amd -
quote:
Orijinalden alıntı: Roccoti
Tabikide var. Bahsettiğiniz oyunlar fazla sistem gereksinimi arz etmiyor. Ssd diskin işlevini söyleyeyim size;
İşlem hızını arttırma
İyi forumlar.
peki diyelim ki ben video işlemci programımı ssd ye kurdum, bu durumda video işlerken render süresi, çevırme süresi, ya da kasılmalar azalacak mı?peki diyelim ki ben video işlemci programımı ssd ye kurdum, bu durumda video işlerken render süresi, çevırme süresi, ya da kasılmalar azalacak mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Gravol
quote:
Orijinalden alıntı: Roccoti
İşlem hızını arttırma
İyi forumlar.
peki diyelim ki ben video işlemci programımı ssd ye kurdum, bu durumda video işlerken render süresi, çevırme süresi, ya da kasılmalar azalacak mı?peki diyelim ki ben video işlemci programımı ssd ye kurdum, bu durumda video işlerken render süresi, çevırme süresi, ya da kasılmalar azalacak mı?
Dediğiniz gibi veri saklamak için kullanacaksanız ssdye programları kurar ve kurdugunuz programları ssd hızı ile çalıştırabilirsiniz.
Ya da daha ucuza hibrit(ssd+hdd) disk alıp programları hdd ye kurup sürekli açtığınız programları bir süre sonra ssd saşeler ve daha yüksek hızda çalıştırabilirsiniz.
Ya da 3.bir swçenek olarak ayriyetten ssd takıp sadece ssd yi hızı olarak kullanırsınız yani hdd ye kurup ssd ye ayar çekmeniz gerek bu sırada üstteki hibrit disk gibi olur ssd sürekli açtıgınız programları kendi alanına otomatik kaydeder ve daha hızlı erişim imkanı sağlar.
(Kısacası pcnizde kesinlikle ssd olması lazım hız istiyorsanız şayet. Ve bilmeniz gereken tek bir şey de ssd kapasitesi ne kadar çok olursa o kadar çok iyi olur)
İyi forumlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X