Şimdi Ara

PS/2 Fare Sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumdaki diğer konuları da inceledim ama hiçbir sonuç alamadım. Ps/2 Girişini kullanmamın sebebi ise USB girişlerinin yetmemesi :)

Fare ve Klavyemi anakartın arkasındaki PS/2 girişine taktım ama sadece klavyenin ışıkları yandı. Bari klavye bu şekilde çalışsın dedim ama maalesef o da çalışmıyor. Birazcık BIOS'u kurcaladım PS/2'nin karşısında " Disabled " yazıyordu bende " Enabled " yaptım. Ama sonuç aynı hiçbir değişiklik yok.

Zaten mouse de klavye de USB Girişli ama ben onları PS/2 Girişinden çalıştırmak istiyorum bunun için şu dönüştürücüyü kullanıyorum.

PS/2 Fare Sorunu !

İşletim Sistemi : Windows 7 Ultimate 32-Bit
    Anakart : Asus P5QPL-AM
    İşlemci : Intel Core 2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz 2.80GHz
    Ram : 4 GB Kingston
    HDD : Samsung 500 GB

Klavye : Microsoft Digital Media Keyboard 1.0a
     PS/2 Fare Sorunu !

Mouse : a4Tech PO-6200

Ne yapabilirim pc yakın zamanda gidecek... Yardımınızı bekliyorum arkadaşlar.

• Yukarııııı acil lütfen
  • Aynı dönüştürücüyü klavyem için kullanıyorum. 3-4 senedir düzgün çalışıyor. Sizin dönüştürücülerde problem olabilir.

Bilgisayar elektiğe bağlı değilken dönüştürücülerle birlikte fare ve klavyeyi tek hamlede takın. Sonra açıp deneyin bakalım olacak mı? Benimki nadiren aynı sorunu yaşatıyordu, bu şekilde düzeliyordu, belki sizde de işe yarar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 11 Şubat 2013; 0:13:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

Aynı dönüştürücüyü klavyem için kullanıyorum. 3-4 senedir düzgün çalışıyor. Sizin dönüştürücülerde problem olabilir.

Bilgisayar elektiğe bağlı değilken dönüştürücülerle birlikte fare ve klavyeyi tek hamlede takın. Sonra açıp deneyin bakalım olacak mı? Benimki nadiren aynı sorunu yaşatıyordu, bu şekilde düzeliyordu, belki sizde de işe yarar..

Denedim ama maalesef olmadı BIOS da PS/2 enabled yaptım ama ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kepsut Teknik

quote:

Aynı dönüştürücüyü klavyem için kullanıyorum. 3-4 senedir düzgün çalışıyor. Sizin dönüştürücülerde problem olabilir.

Dönüştürücüler bozuk olabilir, bilemiyorum..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kepsut Teknik

quote:

Dönüştürücüler bozuk olabilir, bilemiyorum..

Neyse... Teşekkür ederim ilgin için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS/2 Klavye Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    2 ay önce açıldı
    Ps 3 kasma sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.