Şimdi Ara

PS 2 PS 3 NTSC OYUN UYUMLULUĞU SORUNU LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENDE DAHA ABD DEN GETİRDİĞİM PS2 VE OYUNLARI VAR NTSC FORMATINDA TABİ ŞİMDİDE NTSC FORMATLI Bİ PS 3 ALDIM 60 GB OLANLARDAN Kİ PS 2 OYUNLARIMIDA OYNAYA BİLEYİM AMA DENEDİĞİMDE UYUM SORUNU YAŞADIM ŞU AN PS 2 OYUNLARINI OYNAYAMIYORUM İKİ SİSTEMDE NTSC OLDUĞU HALDE NEDEN NE OLABİLİR YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technos -- 3 Mart 2009; 15:05:39 >

• Ps3 hangi modelden? Son çıkan 80 gblıklar ve 40 gblıklar ps2 oyunlarını oynatmaz.
  • Sanırım senin aldığın ps3 ntsc-j o yüzden sorun yaşamış olabilirsin
  • hocam ntsc ninde 2 ayrı bölgesi var
    ntsc-j
    ntsc-u
    elindeki oyunları ve makinenin bölge kodunu karşılaştır .elindeki ps3 60gb ntsc-j ise büyük ihtimal oyunların farklı bölge koduna sahiptir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 3 Mart 2009; 17:40:16 >
  • Elimdeki model PS 3 60GB NTSC-J PS 2 Oyunlarınıda ABD den almıştım PS 2 Varken .orjinal oyunlar uyar diye düşünmüstüm ama açmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technos

Elimdeki model PS 3 60GB NTSC-J PS 2 Oyunlarınıda ABD den almıştım PS 2 Varken .orjinal oyunlar uyar diye düşünmüstüm ama açmadı

Açmaz dostum NTSC-J Japonya PS3'ü. Oyunlarında NTSC-U yani ABD Oyunları.. Uyumsuzluk burdan kaynaklanıo..
  • Teşekkür ederim vermiş olduğun bilgi için ps 2 oyunları oynıyamıyorum yani neyse sağlık olsun zaten ps 3 oyunlarını gördükten sonrada 2 nin oyunlar kesmez diye düşünüyorum gerekte kalmadı zaten :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    - 1 Pc den 2 Mu Online Açma -
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technos

Teşekkür ederim vermiş olduğun bilgi için ps 2 oyunları oynıyamıyorum yani neyse sağlık olsun zaten ps 3 oyunlarını gördükten sonrada 2 nin oyunlar kesmez diye düşünüyorum gerekte kalmadı zaten :)

sat gitsin ps2 oyunlarını
  • ABD den aldığım orjinal ps 2 oyunları isteyen olurmu :) NTSC çünki
  • Klasik Oyunların Varsa İsteyen Olabilir Dostum..

-God Of War 1,2
    -Metal Gear Solid 2-3
    -Gran Turismo 4

Bunlar gibi mesela..
  • Benim alet NTSC-U ama 40GB 60GB olsaydı alırdım oyunlarını. :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemsnt

Klasik Oyunların Varsa İsteyen Olabilir Dostum..

-God Of War 1,2
    -Metal Gear Solid 2-3
    -Gran Turismo 4

Bunlar gibi mesela..

arkadaşın hatasının benzerini ben de yapmıştım. ABD'den Metal Gear Solid The Essential Collection (1&2&3), God of War 1, God of War 2 ve Shadow of Colossus getirttim PS3'te oynarım diye ama bendeki alet 80'lik olduğu için açmadı bile. Oyunlar da şimdi jelatiniyle birlikte duruyor arşivde belki birgün NTSC-U PS2 alırım da oynarım diye.

Ne hayallerim vardı... MGS4'e başlamadan önce 1,2,3'ü oynayacaktım. GoW 3 gelmeden 1 ve 2'yi bitirecektim. Yalan oldu. :(

• bende aylardır ntsc-j god of war 2 arıyorum ama yok ikinci elde sıfır fark etmez yeri gelmişken sorayım dedim elinde olan varsa talibim
  • Bana da mavinin kampanyasından hediye 80 gb PS3 alındı şu an elime geçmedi henüz. Sanırım Ntsc imiş ama bilmiyorum -u mu -j mi, şimdi Türkiyede satılan oyunları, blurayleri oynatmayacak mı bu?
  • bende de ntsc-u olan ps3 120 gb slim var ama elimde olan orjinal ps2 oyunlarını çalıştırmıyor. Ne pal olanları nede ntsc olanları çalıştırmıyor alet. Bilgisi olan varsa banada sunarsanız sevinirim. teşekkürler arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: flame_guard

bende de ntsc-u olan ps3 120 gb slim var ama elimde olan orjinal ps2 oyunlarını çalıştırmıyor. Ne pal olanları nede ntsc olanları çalıştırmıyor alet. Bilgisi olan varsa banada sunarsanız sevinirim. teşekkürler arkadaşlar...

slim ps3 lerde ps2 desteği yok. o yüzden pal de olsa ntsc de olsa oynayamazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.