Şimdi Ara

Ps 3 Harddisk Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle cümleten hayırlı ramazanlar. Ps 3 12 Gb Super Slim konsol sahibiyim. Cd den oynarım 12 Gb yeter dedim ama ön yükleme denen bir sorun çıktı ve bu yüzden kapasite yetersiz. Harddisk takacağım fakat sata 3 kaldırmazmış. Ps 3 ün Sata 2 kaldırabileceğini nasıl öğrenebilirim? Ve bazı harddiskler de cd çevirme yeri gibi birşey var bazılarında yok yanlış birşey almak istemiyorum yardımlarınızı bekliyorum. Bu konuda çok araştırma yaptım ama birde buradan yardım almak istiyorum. Teşekkürler.

• Birde usb 2.0 alın falan dediler 3.0 ı okumuyormuş sürekli birşeyler çıkıyor size bir link vereceğim bunu alsam yeterli midir bakıp cevap verirseniz sevinirimhttp://www.hepsiburada.com/liste/seagate-laptop-thin-hdd-500b-7200rpm-25-sabit-disk-st500lm021/productDetails.aspx?productId=bd304567&categoryId=100221&SKU=BD304567
  • Alacağın hdd arabirimi sata olacak,1-2-3 hepsi sorunsuz çalışıyor,ve de boyut 2.5'' olacak yani notebook hdd diye geçen bir hdd kapasitesi önemli değil bu 2 kritere dikkat etmen gerekiyor.
  • Ara birimi sata olsun 1-2-3 fark etmez, anladım. Peki ps 3 için önerebileceğin birşey var mı kardeşim hdd olarak ?
  • Ya herşeyi geçtim bazı hard disklerde cd çevirme yeri gibi yuvarlak birşey var bazılarında yok hangisini almalıyım?
  • Bende yakın zamanda 12 GB ' lık aldım ama yanında başıma geleceği çok önceden bildiğim için 500 GB ' lık bir HDD aldım. Western Digital ' in Blue serisi vardı onu aldım. Şunu unutmayın 2'5 Inc Laptop hard disc ' lerinin hepsi uyar tabi ki SATA olmak şartı ile.. Ayrıca benim aldığımda da CD gibi dönen dediğiniz şeyden var ben kartonlar sıkıştırdım hard dıscı boşuna kızağa para vermedim. Zaten bir çok kişi öyle yapıyor bir sıkıntı yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metecan05

Öncelikle cümleten hayırlı ramazanlar. Ps 3 12 Gb Super Slim konsol sahibiyim. Cd den oynarım 12 Gb yeter dedim ama ön yükleme denen bir sorun çıktı ve bu yüzden kapasite yetersiz. Harddisk takacağım fakat sata 3 kaldırmazmış. Ps 3 ün Sata 2 kaldırabileceğini nasıl öğrenebilirim? Ve bazı harddiskler de cd çevirme yeri gibi birşey var bazılarında yok yanlış birşey almak istemiyorum yardımlarınızı bekliyorum. Bu konuda çok araştırma yaptım ama birde buradan yardım almak istiyorum. Teşekkürler.

SATA 2 sıkıntısız bir şekilde çalışıyor rahatlıkla alıp kullanabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim. WD serisi hep sorun çıkartıyormuş ileride bende seagate alacagım. 500 gb sata 2 2.5 inc laptop hdd diye geçiyor bana uygun geldi cevaplar için sağolun siparişi vereceğim en kısa zamanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son birşet bunun cevabını kimse vermedi? Bazı harddisklerde cd çevirme yeri var bazılarında yok hangisini almalıyım yada ikiside sıkıntı çıkarmaz mı?

• quote:

Son birşet bunun cevabını kimse vermedi? Bazı harddisklerde cd çevirme yeri var bazılarında yok hangisini almalıyım yada ikiside sıkıntı çıkarmaz mı?

Çıkarmaz dostum ama 5200rpm olandan al 7200lükler ısınma ve ses sorunu yapıyor diyorlar. Bu arada elimde kızak var lazımsa eğer satabilirim
  • 7200 sipariş verdim kardeşim :)) geri iade edeyim mi şimdi yoksa kullanıp kendim göreyim mi? kızak da aldım teşekkürler dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

quote:

Son birşet bunun cevabını kimse vermedi? Bazı harddisklerde cd çevirme yeri var bazılarında yok hangisini almalıyım yada ikiside sıkıntı çıkarmaz mı?

Çıkarmaz dostum ama 5200rpm olandan al 7200lükler ısınma ve ses sorunu yapıyor diyorlar. Bu arada elimde kızak var lazımsa eğer satabilirim

Kardeşim bu arada 7200 rpm ler ısınma yapsa bile benim ps 3 anca 2-3 saat çalışıyor hiç durmadan yani sıkıntı olacağını sanmıyorum
  • 7200'ler sanıldığı kadar ısınma problemi yaratmıyor, bir nevi şehir efsanesi olmuş durumda bu olay.

• 4 dolara aliexpress'ten kızak aldım tavsiye edebilirim kartla filan uğraşana kadar. Toshiba 5400 rpm 500gb aldım harddiski tavsiye edebilirim en ucuzu oydu bulabildiğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_karaaslan

7200'ler sanıldığı kadar ısınma problemi yaratmıyor, bir nevi şehir efsanesi olmuş durumda bu olay.

Aynen öyle düşünüyorum inadına 7200 lük sipariş verdim hayırlısı olsun diyelim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.