Şimdi Ara

Ps 3 siyah ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ps 3 ile alakalı bir sorunum var umarım yardımcı olan çıkar.
    Ps 3 ümde herşey normal menülerde geziyorum indirdiğim oyunları oynuyorum ama dvd takınca oyun oynamak için siyah ekran da kalıyor. Hiç bir tuş çalışmıyor belli bi süre sonra ana menüye atıyor geri. İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ps3 ü kırdırdın mı?
  • Hayır kırdırmadım. Zaten bu model kırılmıyormuş super slim. Açma tuşuna basıp bekliyorum sonuç olumsuz yine.

• Okuyucun bozulmuş yüksek ihtimalle , geçmiş olsun
  • Daha 1 haftalık cihaz.
    Taktığım oyunu görüyor ama?

• quote:

Orijinalden alıntı: cihankvnci

ps3 ü kırdırdın mı?

Şimdi fark ettim hocam, hiç oynamadığım iki oyun vardı onları takınca açıldı oyun. Ama sürekli oynadığım god of war Ascension ve uncharted ı takınca açılmıyor. Ayrıca dün ps store üzerinden god of war 1 ve 2 yi indirmeye başladım bilmem ne kadar alakalı konuyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dmrbs -- 1 Aralık 2013; 9:04:13 >
  • Yok mu arkadaşlar yardımcı olacak kimse?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    9.nesil yeşil renk sorunsuz xbox kol
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen gerçeği öğrenmek istemiyorsun gerçekleri yazdım şikayet ettin mesajımı şimdi bak başının çaresine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

sen gerçeği öğrenmek istemiyorsun gerçekleri yazdım şikayet ettin mesajımı şimdi bak başının çaresine

Sıkıntı ne arkadaş? Haledildi sorun tv kaynaklıymış ne garip insansın.

• Merhaba, Ps3 God of war 3 siyah ekran sorunum var. Bu konuda bana çözüm konusunda yardımcı olabilir misiniz. Bir süre bekledikten sonra ana menüye tekrar geri atıyor yada bazen hiç açılmıyor cihazı fişten çıkartıp takmak zorunda kalıyorum. Gow 3 dışında hiç bir cd de sorun yaşamıyorum. Yaklaşık olarak 20 oyunu şu an sorunsuz oynuyorum. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
  • Başka bir tvde dene ve eski oyun kayıtlarını sil kardeşim. Bendeki sorun öyle düzeldi.

• Dmrbs D kullanıcısına yanıt
    Akşam önerini uygulayacağım. Başka bir tv de deneme şansım zor da. eski oyun kayıtlarını sileceğim.
    Acaba değiştirip başka bir cd alsam yine aynısını yapar mı. bir de oyunu internetten güncellemeye izin vermiyor. güncelle dediğimde sistem kitleniyor
  • ps3 açma düğmesini basılı tut ps3 kendili restlesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.