Şimdi Ara

**PS 3'ün hangi versiyonunu kullanıyorsunuz? (20gb - 60 gb)güncellendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 60 GB PAL, Bimeks'ten Babalar Günü'ne özel indirim olarak KDV almıyorlardı 1270 YTL'ye aldım.
  • ntsc-j 60 gb
  • ARKADAŞTA PARA VAR! Hiç güleceğim yoktu yaa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thathurts -- 8 Temmuz 2007; 20:14:39 >
  • 20gb NTSC-J
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thathurts

ARKADAŞTA PARA VAR! Hiç güleceğim yoktu yaa...

oldu olacak 20gb alanlarada bu arkadaşda para yok filan yaz.hey allahım ya, sil bence o yazdıklarını gökhan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resqect23 -- 8 Temmuz 2007; 20:55:40 >
  • 20gb ntsc-j made in china.
  • İmzamda yazdığı gibi 60 GB NTSC-J PS3
  • PAL - Asia - Japan olayı falan nedir bunlar arkadaşlar ? ne farkediyor ?
  • ps2 de olduğu gibi ps3de de üretim seri numarasından dolayı performans farkları var mı? 2008 üretimliler daha iyi olur gibi bir şey söyleyebilir miyiz?
  • 60 gb made in usa
  • 60gig PAL kullanıyorum
  • ntsc-j(ne yapalım ilk çıktığının heyecanı alalım dedik)
  • 60gb PAL
  • Forever china
  • 60GB PAL; ama satacam heralde.. Oyun yok,hdcp uyumlu monitör yok ,hdtv yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZarakiKenpachi

60GB PAL; ama satacam heralde.. Oyun yok,hdcp uyumlu monitör yok ,hdtv yok..

bendede hdtv yok , cod3 aldım bitti oyle dekor olarak duruyo , yanına wii koydum sıkılmasın dıye onada oyun yok
  • 60gb ntsc .j asia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 9 Temmuz 2007; 1:49:46 >
  • şu an için 6 arkadaşımızda 20 GB versiyon--- 17 arkadaşımızda ise 60 GB lık versiyon var......

teşekkuerler arkadaşlar..bakalım sonuç ne olacak....60 GB bariz önde.......
  • quote:

6.feckless.........................60 GB PAL( arkadaşta para var --helal olsun)
    9.sagorap......................60 GB PAL( bu arkadaşta da para var)

koptum ya parantez içindeki yazana ama niye sadece ikimize yazılmış anlamadım PAL 60gb ile alakalıysa 5 arkadasta daha pal 60gb var kendimi sabacı gibi hissettim nikin yanında para var yazınca
  • dostum PAL almışsın ya ondan yazdım......PAL versiyon NTSC-J lere nazaran daha pahalı..ondan espiri yaptım........
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.