Şimdi Ara

**PS 3'ün hangi versiyonunu kullanıyorsunuz? (20gb - 60 gb)güncellendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PVH

PAL - Asia - Japan olayı falan nedir bunlar arkadaşlar ? ne farkediyor ?

ps3 oyunlarında bişey farketmiyor ama Türkiyede sadece PAL ps3 ler garantili satılıyor...ve tabi biraz daha pahalı ayrıca ps2 oyunları oynayacagın zaman fark meydana cıkar...
    bide bölge kodu olayıda DVD filmlerde varr baskada bi fark yok bildigim kadarıyla

quote:

dostum PAL almışsın ya ondan yazdım......PAL versiyon NTSC-J lere nazaran daha pahalı..ondan espiri yaptım........

sendede xbox360 ve 226bw var ama zati bi gelipte göremedim su 226bw yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.i.T.S -- 9 Temmuz 2007; 3:13:48 >

• evet ntsc-j aslında daha avantajlı emotion çip var ps2 oyunları için...geniş ps2 oyun yelpazesi var..tabi ntsc-j oyun bulmak zor...yurt dısından ancak alıyorum....

dostum nezaman istersen ayıpsın ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 9 Temmuz 2007; 3:20:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gookhaann84

evet ntsc-j aslında daha avantajlı emotion çip var ps2 oyunları için...geniş ps2 oyun yelpazesi var..tabi ntsc-j bulmak zor...yurt dısından ancak alıyorum....

dostum nezaman istersen ayıpsın ........

aa dogru ya bu emotion engine cıkartılmıstı ps3 PAL dan...
    harbi ya bi ara geleyim göreyim sunu ps3 iile
    hatta oynamadgın bi oyun varsa ödünç verebilirmisin (tamam dersen kendi ismine hem paralı hem cömert yaz )

• dostum 7 ps3 oyunu ile hizmetindeyimm..

ne arzu edersen var........

sen yeterki iste...........
  • tamam dostum geliyom şimdi o zaman şaka bi yanı ben salı günü bi uğrasam yanına olurmu msnden görüşürüz gerci du bide seni PSN e ekliyim ben

sahi bu arada bende yarın genjiyi istanbula yollicam FEZA ya transformers yollicak onlarda
  • ok transformers a da cok guzel.....

xbox 360 da oynadım.......
  • aa cok sevindimm güzel olusuna yaa sende peki graw 2 varmı ? varsa onu cok görmek isterimde msnden sen bana ne zmn müsait olursan sölerinn bende seni bi rahatsz ederim artık bu arada ekliom şimdi PSN e
  • ok ekle..saol

xbox 360 da graw 2 var..... arşiv var xbox 360 da

ps3 de ise

1.motorstorm
    2.resistance
    3.fight night raund 3
    4.virtua tennis
    5.rainbow six vegas
    6.formula 1
    7spider man 3(haftaya gelecek)
    8.nba 2k7
  • seni rahatsız etmek farz oldu

vay be ne güzel bende de sadece genji bide PES 6 bide metal gear solid 3 var bikactanede demo
  • sende bana bişeyler getir transformers falan takas ederik..........
  • Yani PAL versionu en iyisi ve orjinali olanmıdır ?
  • NTSC-US 60GB
  • NTSC-J 60GB Yalnız sony nin şu olayına gıcık oldum yeni versiyon çıktığı zaman illaki yükselticeksin Yoksa internet yada psn den yararlanamıyoruz. Yahu sony ne ben almışım ister yükseltirim ister yükseltmem hala 1.8 kullaniyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakin33

NTSC-J 60GB Yalnız sony nin şu olayına gıcık oldum yeni versiyon çıktığı zaman illaki yükselticeksin Yoksa internet yada psn den yararlanamıyoruz. Yahu sony ne ben almışım ister yükseltirim ister yükseltmem hala 1.8 kullaniyorum

Her zaman güncel versiyon en iyisidir bunu unutma

• quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

quote:

Orjinalden alıntı: jakin33

NTSC-J 60GB Yalnız sony nin şu olayına gıcık oldum yeni versiyon çıktığı zaman illaki yükselticeksin Yoksa internet yada psn den yararlanamıyoruz. Yahu sony ne ben almışım ister yükseltirim ister yükseltmem hala 1.8 kullaniyorum

Her zaman güncel versiyon en iyisidir bunu unutma

Tamam dostum ama bu neden zorunlu kılınıyo ben onu anlamiş değilim

• Vallahi PAL almam tamamen tesadüf oldu : Bendede sadece cod3 var bitirdiğimden 2 aydır ps oynayamıyorum. PES bekliyorum sonra sabahlar olmasın.
  • 20 gb Made in China
  • imzamda da yazması gerekiyor ama PAL 60 GB var bende de
  • 60 gb Pal
  • 60gb ntsc-j
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.