Bildirim
PS+30 OTUZ YAŞ ÜSTÜ PLAY STATION KULLANICILARI DERNEĞİ (729. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Orijinalden alıntı: Furious_tr
Orijinalden alıntı: mezara_kabul
Günaydınlar dostlar....
Günaydın dostum,
herkese lazım böyle lastikçi
Kesinlikle ; ne öle 2 saat lastikmi değişir :) -
İlk konsol deneyimi olacaksa hocam ps3 alıp onun için çıkan oyunları deneyebilirsin bence. Gayet sağlam grafikli oyunlar mevcut zaten hem de orjinal fiyatları uygun fiyatlara düşmeye başladı. PS4 için daha vakit var güzel oyunlar gelecek ama zamanla sanırsam :)
@Furious_tr @WinteR -
Aynen, yalnız yolda yavaş gitmek lazım mazallah lastikler taktığı hızda fırlamasın -
-
Eleman 5. viteste 240 yapmış yalnız
Bu arada beraber geyiğin dibine vurduk heralde -
quote:
Eleman 5. viteste 240 yapmış yalnız
Bu arada beraber geyiğin dibine vurduk heralde
Bu aralar bir yarış yapasım var galiba. Akşam direksiyonu kurmak lazım :) Gazlıyalım biraz :) -
SAolun arkadaşlar, PS3 o zaman uygun bir seçim, fiyatlarda bir miktar daha düşer zamanla. Son sorum, kırık bir PS3 orjinal bir oyunu oynasak gene sistemde kırık mı görünür, mesela pc'den misal veriyiorum, başka bir hesapla kırılan bir oyun online da cd key vs ister, orjinalini alsak da gene kırık mı görüncez, bilmem anlatabildim mi :) -
Bu gidişle teknoloji market kuracaksın hocam, bulamadığın ürünleri de ben gönderirim -
Yani bildiğim kadarıyla "kırık" ps3 ile online oynadığında ban yeme riskin var. -
quote:
Bu gidişle teknoloji market kuracaksın hocam, bulamadığın ürünleri de ben gönderirim
Evet hocam biraz teknoloji çöplüğü oldu ama düzenliyorum odayı daha şık bir hal alacak :) -
-
-
-
Beyler ekleyin ps4 oynarız psn id: TR_Emirhan1 -
Beyler ekleyin ps4 oynarız psn id: TR_Emirhan1 -
Selamlar...Dostlar... -
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X