Şimdi Ara

PS 4 alıyorum, acil yardım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam dediğim gibi karar senin.
  • Ben daha once hic garantiye gitmedim sorun bendemi bilmiyorum kullandigim butun cihazlar sapa saglam sekilde hizmete devam etti yani bana sorarsan garanti gereksizdir.Birkez iPhone 5 in cami kirildi onuda 600 verip ustune para koyum g2 aldim bence 1400 seviyesinden asagiya almamalisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl yok bimekste 1549 tl gor bak stokta var yazıyor bakmadan yazıyorsun sebzeliçorba
  • ozgur106 kullanıcısına yanıt
    Aynen ya, varmış. Bir de killzone shadow fall falan var. oyun hediyeli mi oluyor onlar. Onu mu almalıyım sence
  • olabılır yanı
  • dostum sen herşekilde sony garantili al bence. ithalatçı garantili her zaman sıkıntıdır.akıl var mantık var zaten sana sony garantisiyle aynı hizmeti verecekse neden daha ucuz olsun.git gel helak olursun . ama sony öyle değil bakarlar lmayacak birşeyse hemen değişim yazarlar yeni cihazını alırsın. Ayrıca ps4 ün ilk kasası bu sorun cıkartmayacağının garantisi yok. ps3 tede ilk kasalar hep arıza cıkardı sonra slim ve superslimde bu arızaları giderdi sony.sony garantili al için rahat olsu n derim ben
  • aldım zaten ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebzelicorba

aldım zaten ya :)

Bu kadar okudukettik.Nerden aldın kaça aldın bi zahmet yazıver
  • wolfgangg kullanıcısına yanıt
    bimeks'Ten aldım ya. 1550 lira. Biraz pahalı ama yapacak bir şey yok. Evdeyken takılacak bir şeyler lazım. Şimdi oyun falan seçeceğim bakalım.
  • sebzelicorba kullanıcısına yanıt
    hayılrı olsun o zaman güle güle kullan :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.