Şimdi Ara

PS 4 alıyorum, acil yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle soracağım sorular daha önce sorulmuşsa -ki muhtemelen sorulmuştur- herkesten özür dilerim. Amacım bilgi curcunası yaratmak değil fakat 1500 lira para vereceğimiz bir cihaz için de ince eleyip sık dokumalıyız. Ve sorularımın cevaplarını forumda bulamadığım için yazıyorum.

Bugün Ps 4 almayı planlıyorum fakat bir mağazada 1800 lira, başka bir mağazada 1600 lira. Aynı internet sitesi içinde biri 1500 lira diğeri 1399 lira. Bunların fiyat farkının özel bir nedeni var mıdır?

Çoğunda garantisi ithalatçı firma yazıyor bunun nedemek olduğunu az çok anladım fakat bir sıkıntı yaratır mı?
    İthalatçı firma garantisi olunca nereye gideceğiz, sony tr garantisi olunca nereye gideceğiz?

Bim ve şok marketten 1199 liraya satılan ps4 ü alırsam bir sorun yaşar mıyım?
    Bluray filmlerle ilgili bir sıkıntı yaşar mıyım.

Televizyonum vestel 47 pf9060. Bir problem çıkartır mı.
    Ve son olarak ithalatçı firma garantisi alacağına git 200 fazla ver teknosa'dan sony'den al mı dersiniz.
    şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşım şöyleki ben daha önce ps3 kullanırken iki senede 4 cihazdeyiştirdim garanti sayesinde. Birinde bluray arızası ikisi ban. Buda demek oluyorki garantili cihazlar hep arızalanıyor şaka şaka,sony konsolunu,sonytürkiye garantili almak en mantıklısı 2yıl garanti oyun konsolu için 200tl fark deger bence
  • Solo__TuRk_- kullanıcısına yanıt
    diğerlerinde de iki yıl garanti yazıyor. sadece ithalatçı firma garantili yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solo__TuRk_-

Arkadaşım şöyleki ben daha önce ps3 kullanırken iki senede 4 cihazdeyiştirdim garanti sayesinde. Birinde bluray arızası ikisi ban. Buda demek oluyorki garantili cihazlar hep arızalanıyor şaka şaka,sony konsolunu,sonytürkiye garantili almak en mantıklısı 2yıl garanti oyun konsolu için 200tl fark deger bence

Benim de tanidigim kimsenin ps3 u bozulmadi benimkide bozulmadi bende 4 u gidip 1350 tl ye aldim ( 3 ü 4 yıl kullandım ne lens sorunu nede başkabirşey yaşadım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebzelicorba

Öncelikle soracağım sorular daha önce sorulmuşsa -ki muhtemelen sorulmuştur- herkesten özür dilerim. Amacım bilgi curcunası yaratmak değil fakat 1500 lira para vereceğimiz bir cihaz için de ince eleyip sık dokumalıyız. Ve sorularımın cevaplarını forumda bulamadığım için yazıyorum.

Bugün Ps 4 almayı planlıyorum fakat bir mağazada 1800 lira, başka bir mağazada 1600 lira. Aynı internet sitesi içinde biri 1500 lira diğeri 1399 lira. Bunların fiyat farkının özel bir nedeni var mıdır?

Çoğunda garantisi ithalatçı firma yazıyor bunun nedemek olduğunu az çok anladım fakat bir sıkıntı yaratır mı?
    İthalatçı firma garantisi olunca nereye gideceğiz, sony tr garantisi olunca nereye gideceğiz?

Bim ve şok marketten 1199 liraya satılan ps4 ü alırsam bir sorun yaşar mıyım?
    Bluray filmlerle ilgili bir sıkıntı yaşar mıyım.

Televizyonum vestel 47 pf9060. Bir problem çıkartır mı.
    Ve son olarak ithalatçı firma garantisi alacağına git 200 fazla ver teknosa'dan sony'den al mı dersiniz.
    şimdiden teşekkürler.

Sony garantili al kesinlikle

• JrLinq kullanıcısına yanıt
    300 lira falan fazla veriyoruz o zaman. Değer derseniz öyle alacağım.

niçin sony garantili almalıyım? bir sıkıntı olursa daha çabuk mu çözülür? servis kalitesi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebzelicorba

300 lira falan fazla veriyoruz o zaman. Değer derseniz öyle alacağım.

niçin sony garantili almalıyım? bir sıkıntı olursa daha çabuk mu çözülür? servis kalitesi mi?
    bımeksten al 1549 a yetkılı sony garantılı
  • Tamamen şansla alakali bir durum. Ps3u Sony garantili aldim 7 sene catir catir calisti. Ona güvenerek. 1200 liraya aldim PS4. Kumar oynadim anlayacagin. 1200 liralik PS4ler yüksek ihtimal Amerikan PS4leri. O yüzden bluray unut derim. Garanti olayi bambaşka bir seviye ama makine sağlam cikarsq tek eksisi blu-ray filmler olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

bımeksten al 1549 a yetkılı sony garantılı

Alıntıları Göster
    amerikadan al 400 dolar.
    garantinin mantığını ben sana söyleyeyim. benim yaptığım cihaz en az 2 sene bozulmaz diyor firmalar. hadi oldu da bozuldu ben yapar geri veririm sana diyor.
    basit bir mantıkla 10 cihazdan 1'i bozulsun (bu bile yüksek bir oran). bir cihaza sırf bu yüzden iki katı para vermek çok mantıklı bir haraket değil. çok paran varsa ver tabi. sen bilirsin.
  • iki katı olmuyor aslında. İthalatçı firma garantili olanlar 1200-1300 civarı, sony garantili olanlar da 1500-1600 civarı.
    200-300 lira oynuyor yani.

Benim televizyonum dts açmadığı için playstationu aynı zamanda bluray oynatıcı olarak da kullanacağım. O yüzden bluray filmlerde sıkıntı yaşamamam gerekiyor.

tamam garanti konusunu anladım.
    İthalatçı firma garantisi olursa mantık( ya cihaza bir şey olma olasılığı çok düşük, olursa da düzeltirler)
    Sony garantili olursa ( cihaza bir şey olursa hızlı ve daha güvenilir servis ve değişim...)

bu ikisi arasında garanti kapsamı ve bluray filmlerin açılması konusu dışında hiçbir fark yok mudur?

ayrıca Bimeks'te gözükmüyor şu an.
  • Aynen başka hicbir farki yok. Blu-ray önemliyse Sony garantili urun alacaksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadgodinme

amerikadan al 400 dolar.
    garantinin mantığını ben sana söyleyeyim. benim yaptığım cihaz en az 2 sene bozulmaz diyor firmalar. hadi oldu da bozuldu ben yapar geri veririm sana diyor.
    basit bir mantıkla 10 cihazdan 1'i bozulsun (bu bile yüksek bir oran). bir cihaza sırf bu yüzden iki katı para vermek çok mantıklı bir haraket değil. çok paran varsa ver tabi. sen bilirsin.

Alıntıları Göster
    İçin rahat olsun git teknosa,vatan computer hangisi yakınsa git al. 1550tl'den istersen bundle olanlar var oyunla birlikte 1700 ama zaten kutulu oyunu 180tl yâni 30tl için bundle alıcam dersen sana kalmış ürünü aldığın yere geri götürüceksin onlar ilgilenicekler olmadı birde aldığın yere sor cihazda bir problem olursa ne yapıcam diye bize getirin bir yollarız diyicekler büyük ihtimâl.
    Edit=Mağazadan görerek al kutu da vuruk vs.. benzeri şeyler olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 8 Nisan 2014; 11:37:06 >

• Gold'da buldum bir tane. Onu da sordum temsilciye. İthalatçı firma garantiliymiş o da. Şimdi sony garantili ara ki bulasın. Tabi 1800 lere çıkmadan.
  • sebzelicorba kullanıcısına yanıt
    Gold'a ben pek güvenmiyorum telefon alırken araştırdığımda bir sürü insan garantisini beğenmemişti o yüzden oraya pek bakmıyorum.Birisi konu açmış vatancomputer hakkında ağırlık olarak negatif yorumlar var ben şu zamana kadar sorun yaşamadım ancak kafanızda bir sorun olmaması için yakın bir teknosa,mediamarkt mağazasından alın derim hem servis için ordan oraya koşmazsınız.

Edit=Mediamarkt'ta ps4'ler 1350tl ama ithalatçı garantisiymiş ben 1550tl sony garantili diye hatırlıyodum neyse bence en uygunu teknosa karar yine sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 8 Nisan 2014; 11:55:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios

Gold'a ben pek güvenmiyorum telefon alırken araştırdığımda bir sürü insan garantisini beğenmemişti o yüzden oraya pek bakmıyorum.Birisi konu açmış vatancomputer hakkında ağırlık olarak negatif yorumlar var ben şu zamana kadar sorun yaşamadım ancak kafanızda bir sorun olmaması için yakın bir teknosa,mediamarkt mağazasından alın derim hem servis için ordan oraya koşmazsınız.

Edit=Mediamarkt'ta ps4'ler 1350tl ama ithalatçı garantisiymiş ben 1550tl sony garantili diye hatırlıyodum neyse bence en uygunu teknosa karar yine sizin.
    Şöyleki yeni bir cihaz ve sony nin yetkili servisi ariza durumda daha tecrubeli diger taraftan ithalatci firma nin verdigi servis kalitesi nasil olur orasi tartisilir.
    Ayrica muhattap bulmadada sıkıntı yaşayabilirsin

• şimdi teknosa'yı aradım. Adam kem küm ediyor ya.
    Sonucunda bu ürünün üreticisi sony. Eninde sonunda sony'e gidecek bir sorun olduğunda biz ithalat eden firmaya yollayacağız onlar da sonye falan diyor.

ben de "e arkadaş neticede ben bir sorun olduğunda bunu sonye götüremeyeceğim neticede değil mi size getireceğim" dedim. evet dedi. en sonunda uzata uzata "ithalatçı firma garantisi altında" dedirttim yani :D
    Ben teknosadan aldım hocam sony garanti belgesi içinden çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 8 Nisan 2014; 12:13:04 >
  • ne kadara almıştın ve ne zaman almıştın
    1550tl'den şubatta almıştım.
  • işte ben şu an sordum. adam kem küm etti anlayamadım yani. belki sony euroasia garantilidir ama öyle bir konuştu ki şüphlenedim. teknosa personeline de hiç güvenmem zaten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.