Şimdi Ara

PS 4 İçin Kulaklık Önerisi...( Kulaklık Ana Konu) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.013
Cevap
16
Favori
79.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ozark

quote:

Orijinalden alıntı: volkie

Sony gold wireless, turtle beach 500p ve astro 40 kullanmış biri olarak kesinlikle hyper cloud 2 tavsiye ederim ama ekstre amplifier lazim ps4 de tam performans kullanmak için, ps4 Gamepad e bağlayıp kullanırsanız hayal kırıklığına uğrarsınız yanında gelen usb ses kartıda ps4 uyumlu değil
    Bu arada 7.1 9.1 sanal surround işi yalan yabancıların dediği gibi "gimmick" yani reklam aldatmacasi, ismi üstünde sanal ve çok gereksiz

Hyperx Cloud 2 + amp yi 500p ile kıyaslar mısınız?Turtle beachin DSS2 diye cihaz var onunla mı kullanıyorsunuz hyperxi yoksa başka amp mi var astro falan

öncelikle son firmware güncellemesi ile hyperx cloud 2'lerin yanında gelen 7.1 usb ses kartı artık ps4ler ile tam uyumlu oldu altta verdiğim resmi linkten pc ye baglayıp update yapabilirsiniz.

yalnız tb dss ile ses halan daha gür ve bass ve tizz ayarı oldugu için kendi zevkinize göre ayarlayabiliyoruz, hyperx cloud ile tb dss, p500 susuz getirip susuz götürür, tb 500p kötü bir kulaklık değil ama hyperx cloud o fiyat bandında müthiş iş beceriyor.
    bu arada bende turtle beach dss fazladan bir tane var ebay den biri 30 günde gelmeyince bir tane daha almıştım ikise de geldi sonunda isteyen olursa aldığım fiyattan verebilirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DenzeL_28

amp olmuyor hocam, 7.1 surround işlemcisi. konsollarda stereo kulaklıklardan 7.1 surround sanal olarak almak istiyorsak ya TB DSS, DSS2, mixamp, yada Creative x7 lazım. mesela hyperx kulaklarda 7.1 surround ses kartı var ama konsolların yapısı gereği direk usb üzerinden bu deneyimi tam olarak yaşayamıyorsun. konsolların arkasındaki optik ses çıkışından bağladığın kabloyu bu aletlere giriyorsun diğer ucunada stereo kulaklığı bağlıyorsun bu şekilde konsolda pc deki gibi sana surround deneyimi yaşatıyor. bu creative G1, G5 yada hyperx lerdeki usb ses kartları konsollarda Digital Surround 7.1 çözemez stereo usb dac niyetine kullanırsın, zaten bu 7.1 surround dedikleri 5.1 surround upmixed yükseltilmiş hali gerçek 7.1 değil. konsollarda virtual surround istiyorsak yukarıda dediğim gibi TB DSS, DSS2, Astro mixamp veya Creative x7 lazım.

Bu TB DSS ile DSS2'nin ne farkı var tam olarak?İnternette kimisi DSS daha iyi diyor eski model olmasına rağmen.Kimisi içi boş ses veriyor DSS,DSS2 daha iyi diyor.Bilginiz var mı

Dostum dsslerin ikisinide kullandim hatta zaman zaman dss2 yi kulanirim

Ses kalitesi olarak pek fark yok ama dss2 de ayar daha cok

Ses kalitesini daha cok kulaklik belirliyor mesela dss ve dss2 panasonic kulaklikla muhtesem deneyim sunuyor tb kulakliklari bu kadar performans veremiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar elinde 5.1 fazla olup ta elinden çıkarmak isteyen varsa pm lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

quote:

quote:

amp olmuyor hocam, 7.1 surround işlemcisi. konsollarda stereo kulaklıklardan 7.1 surround sanal olarak almak istiyorsak ya TB DSS, DSS2, mixamp, yada Creative x7 lazım. mesela hyperx kulaklarda 7.1 surround ses kartı var ama konsolların yapısı gereği direk usb üzerinden bu deneyimi tam olarak yaşayamıyorsun. konsolların arkasındaki optik ses çıkışından bağladığın kabloyu bu aletlere giriyorsun diğer ucunada stereo kulaklığı bağlıyorsun bu şekilde konsolda pc deki gibi sana surround deneyimi yaşatıyor. bu creative G1, G5 yada hyperx lerdeki usb ses kartları konsollarda Digital Surround 7.1 çözemez stereo usb dac niyetine kullanırsın, zaten bu 7.1 surround dedikleri 5.1 surround upmixed yükseltilmiş hali gerçek 7.1 değil. konsollarda virtual surround istiyorsak yukarıda dediğim gibi TB DSS, DSS2, Astro mixamp veya Creative x7 lazım.

Bu TB DSS ile DSS2'nin ne farkı var tam olarak?İnternette kimisi DSS daha iyi diyor eski model olmasına rağmen.Kimisi içi boş ses veriyor DSS,DSS2 daha iyi diyor.Bilginiz var mı

Ses kalitesini daha cok kulaklik belirliyor mesela dss ve dss2 panasonic kulaklikla muhtesem deneyim sunuyor tb kulakliklari bu kadar performans veremiyor

Peki kulaklığın mikrofonu çalışıyor mu dss bağlıyken.Şimdi bu dssler 30 dolar falan.Kulaklıkla beraber yine turtle beach wireless kulakların parasına denk geliyor.TB 500-520'den nasıl daha iyi performans alınıyor anlamadığım kısım o.TB kulaklıklarda usb dongle zaten bu dss görevini görmüyor mu

• 200 tl bandında kulaklık önerisi alabilir miyim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Peki kulaklığın mikrofonu çalışıyor mu dss bağlıyken.Şimdi bu dssler 30 dolar falan.Kulaklıkla beraber yine turtle beach wireless kulakların parasına denk geliyor.TB 500-520'den nasıl daha iyi performans alınıyor anlamadığım kısım o.TB kulaklıklarda usb dongle zaten bu dss görevini görmüyor mu

500p de iyi kulaklik

Dss te microfon calismadi benm denediklerimde sadece tb nin kendi headsetindeki calisti

Zaten headsetlerde cok takintin yoksa farki anlayamazsin cok bass vs takintin varsa dss 2 (dss veya mixampin avantaji orta seviye stereo kulakliklari canavara donustururler)veya tbnin ust 500 p ve ustu headetlerine bakin

Yoksa sony is goruyor tek eksisi sarj suresi

Ben en son cikani almayi(sony platin) dusunuyorum en azindan denicem noel indirimlerinde baya duser fiyati

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

500p de iyi kulaklik

Dss te microfon calismadi benm denediklerimde sadece tb nin kendi headsetindeki calisti

Zaten headsetlerde cok takintin yoksa farki anlayamazsin cok bass vs takintin varsa dss 2 (dss veya mixampin avantaji orta seviye stereo kulakliklari canavara donustururler)veya tbnin ust 500 p ve ustu headetlerine bakin

Yoksa sony is goruyor tek eksisi sarj suresi

Ben en son cikani almayi(sony platin) dusunuyorum en azindan denicem noel indirimlerinde baya duser fiyati

Takıntım yok ya ses kasıyım yeter yani.Bu platinum headset ile sony gold farkı nedir peki.

• http://www.hepsiburada.com/ps-vita-in-ear-headset-kulak-ici-kulaklik-pm-oyunsony1713

beyler bu kulaklık sızce nasıldır.guzel bas sesı ve efekt sesı varmıdır.
    pulse headset var bende bırde bunu denemek ıstıyorum
  • Astro Mixamp+orta seviye bir kulaklık şiddetle tavsiyemdir.Bir çok kulaklık,ses kartı hatta Fiio E10k amfiyle bile denedim Ps4’ten kulaklıkta yeterli ses alamadım.Şimdi mixamp+hyperx cloud2’yi kullanıyorum her konuda çok başarılı.Alacaksanız Amazondan almanızı tavsiye ederim.180 dolara geliyor 2 ay sonra da 60 dolar vergi iadesi geri kartınıza dönüyor.

• arkadaşlar daha önce hyperx cloud 2 ile usb üzerinden sesin çok cılız olduğunu 3.5 jak ile ise gayet yeterli olduğunu yazmıştım... ps4 sahipleri için yeni güncelleme geldiğini fark etmemişim ve 0010 isimli güncellemeyi kulaklığıma kurup bugün denedim... ses şiddeti ve kalitesi 10 üzerinden 10 yeni güncellemeyle beraber... kusursuz bir ses deneyemi sunuyor ve son ses uzun süre oynanması imkansız... resmen beynimi patlatıcak sandım usb üzerinden bağladığımda... ilk aldığım zaman güncelleme yapmadan kullanmıştım haberim bile yoktu güncelleme aldığından eh diyip usb yerine jak girişiyle takılıyodum ve memnundum ama yeni güncellemeyi deneyim diyip usb ye takınca iş çok değişti... şu an hala daha kulaklarım çınlıyor yüksek ses maruz kalmaktan... kablolu kulaklığa tamamım diyenler kaçırmasın resmen kulaklarım acıdı son ses deneme yaparken amfiye vs. başka hiç bişeye gerek yok... benim gibi yüksek ses manyağı bir herifi bile son ses açtırtmadı ve tek kelimeyle kusursuz bir ses deneyimi sunmuş ps4 üzerinden... kulaklık düşünen güncellemesini yapsın keyfine baksın başka şeylere gerek yok bu saatten sonra... Sanalda olsa 7.1 ses sistemi sunan gümbür gümbür kulaklık istiyen cloud 2 alsın başka modele gerek yok derim...

• Turtle Beach Stealth 600 Wifi kulaklık hakkında bilgisi olan var mı amazon dan 550₺ ye geliyor arkadaşa alacaz kullanan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Turtle Beach Stealth 600 Wifi kulaklık hakkında bilgisi olan var mı amazon dan 550₺ ye geliyor arkadaşa alacaz kullanan var mı?

Kullanmadım ama TB 520 bundan daha iyidir eski model olmasına rağmen
  • www.amazon.com
    Amazon.com: Skullcandy PLYR1 7.1 Surround Sound Wireless Gaming Headset, White (SMPYFY-072): Video Games
    https://www.amazon.com/gp/product/B00C2B355W/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&th=1

Bu kulaklık hakkında bilgisi olan var mı?
  • Snopy Sn-Rw1 almayi dusunuyorum pro icin. Kullanan var mi ? Tavsiye eder misiniz, 7.1 sesi destekliyor mu ps de ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meissner

Arkadaşlar SteelSeries Siberia P100 ü önerir misiniz ?

Ben kullanıyorum, performans sıkıntısı yok ama geçen sol tarafı kırıldı. Ben de bantladım ve halen kullanıyorum. Ama bir senede kırılması üzdü beni. Şu anda da Logitech G231 almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-434FA9141 -- 17 Aralık 2017; 20:9:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

200 tl bandında kulaklık önerisi alabilir miyim

Sony wireless gold headset 2. El alabilirsiniz.

Ps4 ile tam uyumlu chat ve oyun seslerini kulaklık üzerinden ayarlayabiliyorsunuz. Ayrıca oyunlara özel ses modları mevcut.

• Bass konusunda iddialı 7.1 headset önerebilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Turtle Beach Stealth 600 Wifi kulaklık hakkında bilgisi olan var mı amazon dan 550₺ ye geliyor arkadaşa alacaz kullanan var mı?

PS4 için olanı var elimde ses kalitesi iyi olmasına rağmen sesi çok ama çok alçak kalıyor. Daha öncede o çok laf edilen Gold Wireless Headset i kullanıyordum, Turtle Beach her açıdan daha kötü bir kulaklık. Cihazda 7.1 sanal surround olmasına rağmen Last of Us da çalışmıyor ilginç bir şekilde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Ps4 için logitech G35 kulaklık almak istiyorum , Ps4'te çalışmıyor mu acaba kullanan varmı aranızda ?
    www.vatanbilgisayar.com
    LOGITECH G35 OYUN HEADSET fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/g35-oyun-headset.html
  • Celeste kullanıcısına yanıt
    Emin misiniz 7.1 desteği olduğuna?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.