Şimdi Ara

PS 4 İçin Kulaklık Önerisi...( Kulaklık Ana Konu) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.013
Cevap
16
Favori
79.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Razer Hammerhead sipariş ettim headset sevmiyorum var mı kullanan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 'ün kendi kulakiçi kulaklığı Amazon.de üzerinde indirimde 30 € beyler.
     PS 4 İçin Kulaklık Önerisi...( Kulaklık Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doancrula -- 24 Mayıs 2017; 10:45:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cizmele

Hocam merhaba logitech g230 almıştım burda yazdım ses az geliyor diye şöyle bir çözüm buldum ds4 e taktığımda kulaklık tam performans vermiyo biliyosunuz laptopa remote olay indirdim ps ile bağlantı kuruldu kulaklık jakını da laptopa taktım ve giriş yaptım hem görüntü hem ses laptopda da çalışıyor böylelikle, ben lg tv imden oyunn oynarken ses laptopa bağlj olan kulaklıktan geliyor g230 dan tam peeformans alıyorum bu şekilde dağlar kadar fark var zaten laptop yanımda oluyo bi sıkıntıda çıkmıyor bilginiz olsun.

gecikme olmuyor mu hiç seste?
  • Gecikme olmuyor uzun zamadır bu şekil kullanıyorum.

• Doancrula kullanıcısına yanıt
    Bende almayı düşünüyorum. Ama yorumlar pek iç açıcı değil
  • Tenebrio kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten bence bu kulaklığın olayı gürültü engelleme. Bu fiyata da pek de alternatif söz konusu değil :)
  • Doancrula kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun içi performansı nasıl bir fikriniz var mı?
  • Tenebrio kullanıcısına yanıt
    Malesef kendisini ne gördüm ne kullandım. Sadece mağaza sayfasına göz attım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baki8824

Umarım hocam :) Cloud 2 yi bende düşündüm ama birtek FPS oyunlarında hiç kullanmayacağım 7.1 in olması ve mikrafonun netliğinin biraz daha iyi olmasi yüzünden 200 tl gibi bir fark vermek istemioyorum ki 7.1 konsolda çalışmıyor gene stereo takılıyoruz. Ondan bende cloud alıcam sanırım :/ Arkadaşlar strix 2.0 düşünüyür almak ama bilemiyorum hemen hemen aynı fiyatlar :) Kingstonun malzeme kalitesi de daha iyi deniyor :)

7.1 çalışmoyor sesi az öıkıyor almayın almam isteyen olursa bende var pm atın uyguna vereyim cloud 2 pc için ps4 de yetersiz

• beyler bu g933 ve g633 ün ps4 te performansı ne durumda acabaa
  • arkadaşlar benim logitech g230 vardı maalesef bozuldu. Bu sefer kulakiçi kulaklık almayı düşünüyorum fiyat konusunda belli değil, fakat aşırı yüksek olmasın F/P olsun. Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden
  • Hyperx Cloud 2 kulaklığım bugün geldi... Tel, pc, ps4 hepsinde denedim... Ps4 usb den takınca 7.1 çalışıyo ama ciddiye almam vasat... Stereo olarak jak girişinden ds4e takınca ise gayet tatmin edici buldum... Zaten 7.1 meraklısı değildim stereo sağlam ses versin istiyordum... Gran turismo sport ve killing floor oynadım ikisindede beğendim ama asıl performansı usb ses kartıyla pcye bağlayınca aldım gümbür gümbür çok canlı ses veriyor... 400e hb dan aldım biraz pahalı ama bence kalitesiyle değer... Bu arada mikrofonu da gayet iyi, çok canlı dedi karşı taraf telde... Kısaca kaliteli ve rahat tavsiye ederim kulaklık arayanlara...

• Rampage Sn-RW1 kullanıyorum ps4 proda çok memnunum.

7.1 sanal ses sistemi bf1 de gt sport da denediğim kadarıyla harika ses veriyor.

Mikrofonu da çok kaliteli Party chat de kusursuz deneyim sunuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 için kulaklık açma kapama tuşu olan bir kulakiçi kulaklık arıyorum. ps4 ün içinden çıkan harici göremedim pek piyasa da bilgisi olan var mıdır acaba?
  • Cert52 kullanıcısına yanıt
    https://www.hepsisony.com/
    SONY CENTER - Türkiye'nin İlk Sony Center Merkezi - Sony Premium Seller - Hepsisony.com
    http://www.hepsisony.com/ps4-in-ear-headset

• Yaklaşık bir aydır kulaklık bakıyorum arkadaşlar. Çıldırıcam artık o uymaz, diğeri uyumludur tasarımı kötüdür. Hem mac de hem ps4 te rahatça kullanabilceğim kulakiçi yada abartısız kafa bantlı kulaklık arıyorum. Şuan gözüme bu takıldı ama youtube yazınca hep çakma inceleme videoları cıkıyo bitsne orjinal inceleme yok.

Razer hammerhead v2 ve v2 pro. Ben aslında kablosuz istiyorum ama hepsi + 500 tl. kablosuz olsun ses kalitesi istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emclord00 -- 26 Kasım 2017; 0:53:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkie

Sony gold wireless, turtle beach 500p ve astro 40 kullanmış biri olarak kesinlikle hyper cloud 2 tavsiye ederim ama ekstre amplifier lazim ps4 de tam performans kullanmak için, ps4 Gamepad e bağlayıp kullanırsanız hayal kırıklığına uğrarsınız yanında gelen usb ses kartıda ps4 uyumlu değil
    Bu arada 7.1 9.1 sanal surround işi yalan yabancıların dediği gibi "gimmick" yani reklam aldatmacasi, ismi üstünde sanal ve çok gereksiz

Hyperx Cloud 2 + amp yi 500p ile kıyaslar mısınız?Turtle beachin DSS2 diye cihaz var onunla mı kullanıyorsunuz hyperxi yoksa başka amp mi var astro falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: DenzeL_28

amp olmuyor hocam, 7.1 surround işlemcisi. konsollarda stereo kulaklıklardan 7.1 surround sanal olarak almak istiyorsak ya TB DSS, DSS2, mixamp, yada Creative x7 lazım. mesela hyperx kulaklarda 7.1 surround ses kartı var ama konsolların yapısı gereği direk usb üzerinden bu deneyimi tam olarak yaşayamıyorsun. konsolların arkasındaki optik ses çıkışından bağladığın kabloyu bu aletlere giriyorsun diğer ucunada stereo kulaklığı bağlıyorsun bu şekilde konsolda pc deki gibi sana surround deneyimi yaşatıyor. bu creative G1, G5 yada hyperx lerdeki usb ses kartları konsollarda Digital Surround 7.1 çözemez stereo usb dac niyetine kullanırsın, zaten bu 7.1 surround dedikleri 5.1 surround upmixed yükseltilmiş hali gerçek 7.1 değil. konsollarda virtual surround istiyorsak yukarıda dediğim gibi TB DSS, DSS2, Astro mixamp veya Creative x7 lazım.

Bu TB DSS ile DSS2'nin ne farkı var tam olarak?İnternette kimisi DSS daha iyi diyor eski model olmasına rağmen.Kimisi içi boş ses veriyor DSS,DSS2 daha iyi diyor.Bilginiz var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: boye585858

Rampage Sn-RW1 kullanıyorum ps4 proda çok memnunum.

7.1 sanal ses sistemi bf1 de gt sport da denediğim kadarıyla harika ses veriyor.

Mikrofonu da çok kaliteli Party chat de kusursuz deneyim sunuyor.

Hocam o destekliyor mu ya bende de varda, o zaman onu kullanırım bende alınca.Direk usb'den mi bağlıyorsunuz yoksa bir çevirici kullanıyor musunuz ?
  • Usb den bağlıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.