Şimdi Ara

PS 4 İçin Kulaklık Önerisi...( Kulaklık Ana Konu) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.013
Cevap
16
Favori
79.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • auslaender kullanıcısına yanıt
    Logitech g231 prodigy vardı hocam. Usb çıkış yoktu ds4 ile çok abartılıcak bi durum yoktu ama gayet yeterliydi. Ben alışamadığım için kulakiçi olan modellere geçiş yapıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: raizel

Agırlikli RainbowSix Siege oynuyorum:)

Steelseries e baktım 7.1 i ps4 e uyumlu değil.

Şuana kadar gördüklerim uyumlular

logitech 933

sony stereo 2.0 headset

Hyperx cloud 2

en uygunu hyperx cloud 2 geldi bana. Bugün sipariş geçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: volkie

hyperx cloud 2 alın maceraya girmeyin, rahatlık ve ses kalitesi ile o fiyatta rakipsiz, yeni firmware update ile de artık ps4'le tam uyumlu.
    kablosuz istiyorsanız da flight modeli çıkmış, beğenen çok tabi fiyat biraz daha tuzlu
    son olarakta 5.1 .7.1 sanal surround'lara da takılmayın hepsi birer "gimmick" stereo takılın

Hocam USB ile ps4te ses nasıl? rainbowda ses kasılırmı ?

denemedim hiç ama çok dengeli bir kulaklık oldugu için ayak seslerini duyabilirsin, baslar midleri cok bastırmıyor, bu demek değil ki basslar kötü, tok ve dengeli kararında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aarkadaşlar merhaba ,

Ps4 kutusundan çıkan kulaklık ne oldu bilmiyorum kaybetmek , asıl sorum;

Dualshock cihazına Iphone kulaklığını taktım , mikrofon ve kulaklık ayarlarını yaptım ama cızırtılı ses gibi geliyor.
    Örneğin bende kulaklık yok ise karşı tarafta kulaklık varsa , online fifa18 de karşı tarafta kulaklık olduğu zaman sağ üstte megafon işareti çıkıyordu , şimdi ben dün ıphone kulaklığını taktım , fifa18 ya da fortnite da sadece oyunun sesleri geldi , mikrofon olarak kullanamadım , giriş jag kısmını biraz ortadalarda bırak diyenler gördüm, deneemedim ama yararı olan varmıdır?

Çözümlerinizi bekler, cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canercey

Aarkadaşlar merhaba ,

Ps4 kutusundan çıkan kulaklık ne oldu bilmiyorum kaybetmek , asıl sorum;

Dualshock cihazına Iphone kulaklığını taktım , mikrofon ve kulaklık ayarlarını yaptım ama cızırtılı ses gibi geliyor.
    Örneğin bende kulaklık yok ise karşı tarafta kulaklık varsa , online fifa18 de karşı tarafta kulaklık olduğu zaman sağ üstte megafon işareti çıkıyordu , şimdi ben dün ıphone kulaklığını taktım , fifa18 ya da fortnite da sadece oyunun sesleri geldi , mikrofon olarak kullanamadım , giriş jag kısmını biraz ortadalarda bırak diyenler gördüm, deneemedim ama yararı olan varmıdır?

Çözümlerinizi bekler, cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Hocam iphone kulaklıkları uyumsuz oluyor genelde.Başka kablolu kulaklık deneyin..

• Tamam Hocam deneyeceğim , teşekkür ederim.
  • Kişiden kişiye değişir ama kafaüstü kulaklık takınca rahatsızlık duyan varsa xiaomi mi comfort kulaklık tavsiye edebilirim.

• Bahsettiğiniz kulaklıklar fazla profosyonel , bütçe açısından da zorlayabilir , ps4 uyumla mikrofon kulaklığı olan 20-60 TL arası kapatacağımız bir şey yokm mudur ?
  • 200-250 tl civarina kulakustu kulaklik onerebilir misiniz ?

• Tüm yorumlar ve bilgilendirmeler için teşekkürler. Fazla heycan aramamak adına ve gamerlıktan para kazanmadığım için; r6 da, bf1 de ses kasmamı sağlayacak, aynı zamanda kablosuz ve özel oyun modu seçenekleriyle tercihimi sony gold wireless olarak belirledim, sipariş ettim. Malzeme kalitesinin yetersizliğinden bahsedilmiş. Dikkatli bir kullanım ile 2-3 sene götürmesi yeterli olacaktır.

• Cloud 2 aldım ses şiddeti güncellemeyle şahane ama tiz ve alt sesler ölü bence ... beyler platinium wirlessla gold arasında fark nedir ses şiddeti ve kaliyesi olarak hangisi acaba

• Lucky Luciano kullanıcısına yanıt
    250 liranın biraz daha üstüne çıkabilirseniz yenilenmiş gold Wireless headset veya turtle beach serilerini öneririm.

• Yenilenmiş dediğiniz beyaz olan mı? Ben eski siyah renk olanından aldım.

• Arkadaşlar steelseries Arctis 3 ü kullanan var mı ? Uyumlu mu ps4 pro ile ? Sizin önerebileceğiniz bir kulaklık var mı ?
  • Ps4 ile uyumlu olmayan kulaklıkları kesinlikle almayın pişman olursunuz en son cloud 2 aldım gold headset den sonra kullanımı zorladı beni kablosuz kulaklık büyük konfor fakat ne olduysa anlayamadım sesi kısıldı son güncellemede oldu bu, cloud 2 kaliteli bir kulaklık güzel bir sesi var fakat beklentimi karşılamadı maalesef.

• Ps4 için en mantıklı seçenekler

1.Turtle beach 500p veya 520
    500p kullanıyordum kırıldı,fps oyunlar için harbiden iyi kulaklık.Kırıldıktan sonra Sony Gold headset almıştım ama iade ettim hemen.Çok ağır gelmişti TB 500p den sonra ve surround sound da çok iyi değildi açıkcası.TB 500p bassları falan fiyatına göre baya iyiydi.Yalnız arada statik ses geliyordu kulaklıktan

2.Yeni sony gold çıkmış buna bir bakmak da fayda var.

3. Hyperx cloud 2,update den sonra ps4 uyumlu ve 7.1 surround çalışıyor diyorlar ama denemediğim için bilemeyeceğim.

4.Son olarak astro mixamp + hyperx cloud 2 baya iyi diyorlar yabancı forumlarda.Fiyat türk lirasına çevirince çok üzücü oluyor ama yurtdışında yaşıyorsanız en mantıklı seçenek bu gibi

Şu an ben de kulaklık bakıyorum başka önerisi olan varsa yazsın lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihEnesKoc.

Arkadaşlar steelseries Arctis 3 ü kullanan var mı ? Uyumlu mu ps4 pro ile ? Sizin önerebileceğiniz bir kulaklık var mı ?

Uyumlu ama surround sound alamazsınız sadece stereo veriyor.Genelde çoğu pc kulaklığı ps4'te stereo veriyor.Yani almanın pek bi manası yok
  • Cloud 2 yi yeni aldım canavar gibi bir güncelleme geldi aldım ve son aes oynamak çok zor 😁 aklım sony gold a filan kaymıyor değil ama bakalım artık

• Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    Peki ne önerirsiniz maksimum 300TL ' ye ? Bir de surround ile stereo ses arasında dağlar kadar fark var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.