Şimdi Ara

PS 4 İçin Kulaklık Önerisi...( Kulaklık Ana Konu) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.013
Cevap
16
Favori
79.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-2D35C5139

Kampanyadan 379₺ ye aldım ve güncelledim muazzam ötesi bi kulaklık. Kulağı sıkmıyo yalıtımı iyi sanırım daha iyisi olamazdı daha iyiside varsa kulak ayırt edemez sanırım
    Hocam. Kampanya linki verebilirsen sevinirim.
    Bir de sağlamlık nasıl?
    Ps headset kırılınca acil kulaklık ihtiyacı doğdu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • scorpman kullanıcısına yanıt
    Gençlik festivalinde kampanyadan aldım kampanyası bitti maalesef. Sağlamlık ve ses konusunda muazzam ötesi. Adamların nefes sesi duyulacak neredeyse o derece iyi bir kulaklık:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D35C5139 -- 14 Mayıs 2018; 2:5:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar G231 almayı düşünüyorum sadece R6 için yalnız birşey merak ediyorum bu kulaklık da sağdan veya soldan adamın geldiğini anlayabiliyormuyuz ayak seslerini kulaklık hangi taraftan geliyorsa o tarafa mı veriyor acaba ? Yoksa bu görevi gören kulaklıklar daha mı yüksek model versiyonları oluyor.
  • Hocam bende almak istiyorum ama pc den ps4 e güncelleme nasıl oluyo benim bilgisayarım da yok şu işi haledersem hemen alırım

• ali1903kemal kullanıcısına yanıt
    Hyperx in yazılımını bilgisayara indiriyorsunuz. Kulaklığı usb ile bilgisayara başlayıp güncelliyosunuz bu kadar.

• Bu işlemi dışarıda yapıp evde rahatça oynayabilirim dimi çok cahilim bu işlerde kusura bakmayın

• ali1903kemal kullanıcısına yanıt
    Kullanabilirsiniz tabi 1 kere güncellemeniz yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Arkadaşlar G231 almayı düşünüyorum sadece R6 için yalnız birşey merak ediyorum bu kulaklık da sağdan veya soldan adamın geldiğini anlayabiliyormuyuz ayak seslerini kulaklık hangi taraftan geliyorsa o tarafa mı veriyor acaba ? Yoksa bu görevi gören kulaklıklar daha mı yüksek model versiyonları oluyor.
    Kulaklıkta surround yok stereo. 7.1 olan modellere yönelin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Shelby

Kulaklıkta surround yok stereo. 7.1 olan modellere yönelin bence

Alıntıları Göster
    Peki tavsiye edebileceğiniz 250-300 lira fiyat aralığında bu istediğim işlevi gören kulaklık var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FEYM

iyi günlerde kullan o paraya alınabilecek en iyi kulaklığı almışsın... birde ses kartını sitesinden ps4 için güncellediysen senden mutlusu yok :)

Alıntıları Göster
    bir şey sormak istiyorum kulaklığı ps4 e usb ile bağlayabiliyorsunuz dimi? bazı videolarda sadece kola takıyorlar jag ile o yüzden aklım karıştı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crypto81 -- 21 Mayıs 2018; 10:24:55 >
  • crypto81 kullanıcısına yanıt
    Ben usb ile bağlıyorum çünkü öyle 7.1 çalışıyor. Jak girişi ile 7.1 aktif edilmiyo. 7.1 yapma, ses yükseltme, mikrofon sesi ayarlama ve mute yapma hepsi ses kartı üzerinden yapılıyo usb şart yani. Daha doğrusu savaş oyunundaysanız ve ses kasmanız gerekliyse en iyi sonucu usbden alırsınız. Normal bir oyundaysanız jaktan kullanmanın bi zararı olmaz. Zaten ses kartı + kulaklık kablosu toplamda 3 metreye uzanabiyor rahatlıkla konsola takıp yayılıp oynanabilir.

• teşekkür ederim cevabınız için..
  • crypto81 kullanıcısına yanıt
    Ne demek rica ederim

• quote:

Arkadaşlar G231 almayı düşünüyorum sadece R6 için yalnız birşey merak ediyorum bu kulaklık da sağdan veya soldan adamın geldiğini anlayabiliyormuyuz ayak seslerini kulaklık hangi taraftan geliyorsa o tarafa mı veriyor acaba ? Yoksa bu görevi gören kulaklıklar daha mı yüksek model versiyonları oluyor.
    Selam ocak ayindan beri g231 kullaniyorum bir arkadasin onerisinden dolayi. Ozellikle re6 oynuyorum xbox ve ps uzerinde kullandim. Kulakligi ergomik olarak rahat bulmuyorum o ustteki turuncu yumusak sey ilk olarak takinca sanki basimin ustunde bir helmet agirligi varmis gibi hissettiriyordu.

Suan hala kullaniyorum ve bu agriyi hissetmiyorum. Acikcasi aptal ubisoft oyunu icin degmez diye dusunuyorum. Guzel bir headseat yada elite kumanda donanim olarak belki beni plat2 den daha fazla tasiyabilirdi ama benim 80 ping im var ve karsidaki adamin 10 kusur pingi varken acikcasi bazi onemli " donanim " ihtiyaclarina gerek gormuyorum.

Belki team olarak oynamadigimdan boyle dusunuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba,

Logitech G430 aldım ve bugün ürün elime ulaştı. Ürünü bilgisayara bağlayıp güncelledim ve ayarlarını yaptım ses seviyesi her ne kadar tatmin edici olmasa da 7.1 özelliği hoşuma gitti. Yalnız bu ürünü ben Playstation için aldım ve PS4'e bağladığım da ise inanılmaz az geliyor ses yani PC ile arasında çok fazla ses seviyesi farkı var.

PS4 için bir ayar var mı 7.1 kulalıkta ses sorunu yaşayan oldumu daha önce hiç ?
  • ScRyedd kullanıcısına yanıt
    Bunu bende merak ediyorum hocam bendede logo tech g 430 var da yapan varsa bakalım. Pc de programı kurunca son sürüm ses iyi oluyor du hatta Dolby ve DTS seçenekleri de var ama ps4 de program kurulmiyor belki bir ayar vardır ama

• quote:

Orijinalden alıntı: ßLacKLioN

Bunu bende merak ediyorum hocam bendede logo tech g 430 var da yapan varsa bakalım. Pc de programı kurunca son sürüm ses iyi oluyor du hatta Dolby ve DTS seçenekleri de var ama ps4 de program kurulmiyor belki bir ayar vardır ama
    Düşük seslemi kullanıyorsunuz siz de ?
  • ScRyedd kullanıcısına yanıt
    Ps4 le hiç kullanmadım hocam çünkü üniversite de okuyorum ps4 de başka yerde ama gidince denicem. Aşağıdaki youtube bağlantısında ki yolları izleyip dener misin hocam sanırım aygıtlar> ses ayhitlarindan sesi yükseltme var gördüğüm kadarıyla deneyin bakalim bir etki edecek mi

Qodi Winyoutube
    Logitech G430 PS4 Setup
    https://m.youtube.com/watch?v=oqDtrAI5zaY

• quote:

Peki tavsiye edebileceğiniz 250-300 lira fiyat aralığında bu istediğim işlevi gören kulaklık var mı ?

Alıntıları Göster
    O fiyat bandında yok.Olanlar da sadece pc de çalışır

• Hyperx Cloud 2'yi şuan en uygun nereden temin edebiliriz ? En uygun 450 TL ile MediaMarkt'de mevcut gözüküyor.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.