Şimdi Ara

PS 4 İçin Kulaklık Önerisi...( Kulaklık Ana Konu) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.013
Cevap
16
Favori
79.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SERDARBEY DİYECEK S kullanıcısına yanıt
    Her konuya aynı mesajı atıp durmayın. Bize ne sizin youtube sayfanızdan!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Logitech g230 ve 231 arasindaki fiyat farkina deger mi var mi kullanan ?

• Sony Xperia cep telefonumun kulaklığını kullanıyorum.

Hem mikrofon hem de kulaklık olarak kullanabiliyorsunuz.

• Razer Kraken 7.1 Chroma V2 kulaklık kullanan var mı acaba aranız da?
  • Turtle beach 500p kullanan var mı nasıl bir cihaz alınır mı? Hyperx cloud 2 ve 500p arasında kaldım.

• Arkadaşlar merhaba, konu açmaya çalıştım ama beceremedim, iyi de olmuş konusu varmış burda.

PS4 kullanıcısıyız oğlumla ve kendisi kuzeni ile minecraft vb. oyunları oynuyor internet üzerinden haliyel kulaklıktan muhabbet ediyorlar.

Bende COD falan oynuyorum arada.

Mevcutta, oyun kolunun ses çıkışına bağladığım mikrofonlu telefon kulaklığı kullanıyoruz. kulakiçi olması uzun kullanımda rahatsız ediyor bizi.

Max 100TL bütçem var. kulaklıklara bakıyorum ancak çoğunda 2 adet jack var. bu bütçeye kablosuz zaten olmaz. oyun koluna bağlayabileceğim kablolu bir kulaklık olabilir ancak 2 jacklı olması sıkıntı, dönüştürücü ile teke indirip kullansam sorun yaşarmıyım.

Destek ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

www.hepsiburada.com
    Frisby FHP-G1414B Kulaküstü Oyuncu Kulaklık Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/frisby-fhp-g1414b-kulakustu-oyuncu-kulaklik-p-BD805370

• Bir de bu var.

Sterio ses almak istiyorum yeterlimidir

• Steelseries Arctis 7 kullanan var mı PS4'te?
    SteelSeries
    Arctis 7 Gaming Headset
    https://steelseries.com/gaming-headsets/arctis-7

• Merhaba dostlar bnde kulaklık almayı düşünüyorum slim cihazım var tv im biraz eski optik girişi yok ses için gold wireless düşünüyorum turtlebeach yada kraken v2 de aklımda hangisini önerirsiniz. bu kulaklıklardan sadece turtlebeach 700p yi kullandım ondada optik giriş var işime yaramıyor bağlayamıyorum sisteme hangisini önerirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Steelseries Arctis 7 kullanan var mı PS4'te?
    https://steelseries.com/gaming-headsets/arctis-7
    Kullanmadım ama surround özelliği ps4'te çalışmıyor.Stereo ise ne kadar iyidir ps4'te bilemem.

• Her türlü Bluetooth kulaklığın ps4'e bağlanmasına yarayan aparatlar varmış galiba, varmı bu konu hakkında bilgisi olan?
  • Kulak İçi önerisi alabilir miyim?
  • mertvontrier kullanıcısına yanıt
    www.vatanbilgisayar.com
    SONY MDR-XB50APR.CE7 KULAKİÇİ KULAKLIK KIRMIZI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/sony-mdr-xb50apr-ce7-kulakici-kulaklik-kirmizi.html
    2 ay kadar önce bu kulaklığı aldım bende buradan tavsiyeyle ses yeterli seviyede önemli olan kulaklığı takınca dışarıdaki sesi tamamiyle kesiyor.

• merhaba herkese , ps4 için 2-3 haftadir kulaklık bakıyorum ama çok kararsız kaldım
    hyper cloud 2, steelseries 5 art, turtlebeach

siz ne tavsiye edersiniz hangi üründen memnunsunuz

600-750TL arası limitim var
  • kakuç kullanıcısına yanıt
    2.el temiz bir turtle beach 500p veya 520p bulursan kacirma derim.ben 500p modelini hem ps4 proda hem de xbox one x de kullaniyorum gayet memnunum.

• Arkadaşlar selamlar, 3 tane tavsiye istiyorum bilgisi olan varsa çok minettar olurum.

1. Oyuncu kulaklığı: Hem şuan ps4proda hem de ileride alacağım masaüstünde kullanmak için güzel bir oyuncu kulaklığı arıyorum. Sesi dışarıya vermemesi, sesinin seviyesinin fazla olması ve kalitesi önemli dostlar.

2. Kulakiçi kulaklık: Bunu normal telefonumda kullanmak istiyorum, kablosuz da olabilir, yine ses ve dışarıyı kesmesi, gücü ve ses kalitesi önemli.

3. Kulaküstü Kulaklık: Daha çok spor salonunda ve kickbox antrenmanlarımda kullanabileceğim kulaklık yine aynı koşulları istiyorum. Mikrofon şart değil olursa güzel olur tabii.

Bu 3’ü için de tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar 3’ü için de 0-1000 arası bütçem var. Totalde 3000 yani.

• ps4 pro için çok pahalı olmayan kaliteli oyuncu kulaklığı tavsiye edebilecek olan var mı?
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Bunun yerine arctis pro wireless var.ps4'te surround.
  • Logitech G231 Prodigy 300,00TL civarı fiyatı fena değildir.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.