Şimdi Ara

PS 4 İçin Kulaklık Önerisi...( Kulaklık Ana Konu) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.013
Cevap
16
Favori
79.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 100 150 civarı kulaklık bakıyorum 600 ler 1000 lere veremem kulaklık için yazık günah trust gxt 340 bu videoda baya başarılı duruyor bunu almayı düşünüyorum fakat usb girişli ps4'e dönüştürücü kullanıp taksam kalite düşer mi
    FrekansTVyoutube
    110 TL'ye EFSANE Oyuncu Kulaklığı-Fiyatı ile rakipsiz 7.1 Ucuz Gamepower Kulaklık
    https://www.youtube.com/watch?v=a3YQRya0FGU&t=120s
    gamepower medusa
    Acemi Üstad [Tekno]youtube
    Ses kasma 7.1 SURROUND Oyuncu kulaklığı F-P Trust GXT 340 inceleme. Cs GO Test (Mic)
    https://www.youtube.com/watch?v=Ws2Irkw8FNI
    trust gxt 340

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mosquito -- 18 Ekim 2018; 16:3:26 >

• PS4 ile uyumlu kablosuz kulakiçi kulaklık var mı arkadaşlar?
  • Isteyen olursa elimde asus cerberus v2 kulaklik var ps4 icin üretilen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar hyper cloud 2 kulaklık dusunuyorum an itibariyle daha iyisi var mı o fiyat aralıgında?

Ve ps4 ile uyumu nasıl? Kulaklıgın bütün özelliklerini kullanabiliyor muyuz?

Son olarak en uygun fiyat nerede bulabilirim
  • Ben de kulak üstü kulaklıkları maalesef kullanamıyorum. Rahatsız ediyorlar. Bu yüzden PS4 ile uyumlu, mikrofonu iyi olan kulak içi kulaklık arıyorum. Yalnız aradığım kulak içi kulaklık da silikonsuz, tıpaçsız olmalı. Onları da kullanamıyorum, kulağımdan her türlü çıkıyorlar.

1.5 senedir kullandığım sporcu kulaklığı JVC HA-EBR80'den mikrofonu bozulana kadar oldukça memnundum. Logitech G230'dan daha iyi ses veriyordu. TR'de şu an satışı olmadığından ondan da alamıyorum.

Varsa bildiğiniz iyi bir kulak içi kulaklık, PS4 için kullanmak üzere tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • kakuç kullanıcısına yanıt
    Şu an aynı kulaklıklara bende bakıyorum. Siz ne aldınız acaba?
  • Merhaba pubg ve R6 da ses kasmak içim en iyi kulaklık hangisi olur uygun fiyatlı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

• Arkadaslar bnde kulaklik ariyorum eski sony gold wireless vaedi memnundum ama sattim o sesteki kaliteyi dualschok tadi jack girisinden almam mumkunmu oneriniz varmi ve yeni sony gold wireless eski versiyona nazaranla nasil

• Bende Razer Thresher Ultimate var gayet memnunum ama biraz tuzlu olabilir ben dolar bu kadar çıkmamışken almıştım şuan fiyatı 2 kat olmuş.
    Kulak içine geçebilirim yakın zamanda sağlık sorunu için şuan satışta değil ama dip not yazayım almak isteyen olursa pm atsın konuşur anlaşırız belki satarım
  • sir.eko kullanıcısına yanıt
    dostum hala kararsizim , turtle alicaktim ama piyasada yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    burada var ama ben hyperx cloud 2 mi alsam diyorum şimdi.

• Rampage alpha x öneririm fiyat performansı güzel. Dezavantajı kablolu.

• Sony nin 2018 model gold edition headsetini almayı düşünüyorum. Yorumlar nasıldır iş yaparmı? Platinum baktımda oda çok yüksek fiyat.

• badsay kullanıcısına yanıt
    Ses kalitesi fena değil ama mikrofon kötü

• Steelseries arctis pro wireless mı yoksa astro a50 mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: lsezen59

Razer Kraken 7.1 Chroma V2 kulaklık kullanan var mı acaba aranız da?
    hocam ben kullaniyorum, cok da memnunum. Bunun gibi bir benzer ornek daha deneyimlemedim.
    Su siralar kosede duruyor gerci, kablosuz ps4'te kullanmak icin baska bisi bakiyorum.
  • lorenzen L kullanıcısına yanıt
    Ben hem pc hem de ps4 te kullanmak içim bakıyorum. Film izleyip,müzik dinleyeceğim arada,gsp 300 takıldı gözüme,siz memnun musunuz?
  • sir.eko kullanıcısına yanıt
    ben memnunum. ergonomisi muhteşem. saatlerce takıyorum yine de hiçbir ağrı sızı yok. mikrofonu da çok net. uzun kablosu da avantaj. eksi yanları ise sıcak havalarda terleme yapabiliyor ki bu her kafa üstü kulaklıkta mevcut. ps4 son sesi çok yüksek değil ama bu da ps4 ile alakalı bir durum. ben çok yüksek sesle kullanmayan biri olarak ihtiyaç duymuyorum zaten daha fazla artırmaya. hem pc hem ps4 için kesinlikle tavsiye ederim. ikisine de uygun girişi mevcut. yine de fiyatı bir hayli artmış.
  • Trust GXT 310C Radius aldım bugün. Daha önce Steelseries P100 ve Logitech G231 kullandım. Steelseries'den oldukça memnundum ama Logitech G231 gerçekten faciaydı. Hem sesi azdı, hem kulaklık çıtır çıtır ses yapıyordu, hem de çok çabuk arıza verdi. Ondan daha önce aldığım Steelseries P100 bile ondan çok çok iyiydi. Trust GXT 310C Radius fiyatına göre gayet iyi. Ucuz ama iş görecek bir kulaklık arayan arkadaşlara duyurulur.

Turtle aldınız sanırım stok bitti :)
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.