Şimdi Ara

Ps 4'teki sert düşüşün sebebi ne? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: snakefatih

ben gayet güzel araştırıyorum. oyun çıktığında alıyorum genelde dediğim fiyatlarda oluyor. ama 3-5 ay beklersen fiyatlar normale dönüyor 2. el olanları daha uygun. mesela ps4 e gta 5 yarın çıksa spotta kaç lira olur sence senin bildiğin aldığın yerler ne kadar fiyat veriyor merak ettim. örneğin ps4 e the last of us ı dr. dan ön siparişle 139 tl ye aldım. nette spotçu fiyatı 150 tl den başlıyor 180 tl ye kadar gidiyor. senin bildiğin uygun fiyata satan spotçu varsa hayrına yazıver biz de alalım boşuna para vermeyelim. ama dediğim gibi çıktığındaki satış fiyatını baz alıyorum aylar sonra alıp oynamıyorum.

Ps oyuna bakmanı öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2. eldede çok güzel fiyatlar var. Temiz kullanılmış türkiye garantili cihazlar 1200 liradan alıcı buluyor. Biraz sabırla 950-1000 liraya ithalat garantili cihazlar bulunuyor. Düşsün düşsün, oyunlar çoğalır, ucuzlar. 5-10 oyunla alırım.
  • Aynen fiyatlar düşsün ki biz de alalım birer tane

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    kanka last of us amerika psn'de 50$?? 110 lira oluyor??
  • Aslında konsol pahalılığından ziyade oyun pahalılığı konusu açmalıymışım

• malesef oyunları kutulu alıyorum psn kullanmıyorum.
  • konuşuyoruz her daim kendileriyle.
  • 1250 1300 arası olma sebebini syd bilgisayara sormuştum vatandan oyunlu alıyolarmış konsolu felan satıyolarmiş öyle dendi

• C-TRanger kullanıcısına yanıt
    825 tl ye alıyorum grafıkercım sen nedıyorsun ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

825 tl ye alıyorum grafıkercım sen nedıyorsun ya

Hadi gelmiyo mu daha senin makina amerikadan?
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    agustos sonu yada eylul ortası gelecek dedım ya daha ne demem lazım az kaldı keyfını cıkar ps 4 un sonra asırı dozda jr a maruz kalacaksınız
  • PS3 uzun süre fiyatını korumuştu çünkü çıktığı fiyat kendi makul fiyatıydı, PS4 biraz şişirme bi fiyatla ortaya çıktı şimdi yavaş yavaş makul fiyatına doğru düşüyor. Şubat'a kadar arkadaşımızında dediği gibi 1000 TL'ye kadar düşebilir,2.el piyasası vs. canlanır nasılsa. Şu an yükselme döneminde olan bir konsol,yaygınlaştıktan sonra 850-900 civarına demirlenir kalır daha da düşmez fiyatı. PS 5 'e kadar öyle gider.
  • Cidden 900 leri görürsek ps3 otomatik olarak 350 lere iner,hiç konsolu olmayan biri bile ps3 alıp bu zevki tadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HLLBN -- 31 Temmuz 2014; 22:14:42 >
  • Yaz bitmeden 1000 tl olsa da alsak PS 4 ü :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox one gelince fiyati artsa normaldir. Xbox'dan sonra degere binecek diye dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Xbox one gelince fiyati artsa normaldir. Xbox'dan sonra degere binecek diye dusunuyorum

Gece gece moral bozma

• seneye mağazalarda 1250 civarı olur internette fln 1000 civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

seneye mağazalarda 1250 civarı olur internette fln 1000 civarı

zor bence o suan ps3 12 gb 850 lira sonyde bir kac sene 1400 alti dusmez teknoloji marketlerde. spotcularda suan bile 1100e var zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

malesef oyunları kutulu alıyorum psn kullanmıyorum.

neden?? kredi karti ise ininal denen bir zamazingo var! us psn ise amazondan cuzdan doldurmak cok kolay!
  • kutulu oyunları seviyorum dijital bana ters geliyor eski kafayım biraz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.