Şimdi Ara

[SATILDI] PS 5 + 2 KOL + ŞARJ STANDI + PULSE 3D KULAKLIK / CD'Lİ 19 AY TR GARANTİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 PS 5 + 2 KOL + ŞARJ STANDI + PULSE 3D KULAKLIK / CD'Lİ 19 AY TR GARANTİLİ

Evlilik sebebi ile satmaya az önce karar verdim yoksa uzun süre kullanmayı düşünüyordum. Bu sebep ile resimleri daha sonra ekleyeceğim. Kozmetik olarak 10/10. Çizik , deforme vs yoktur. Kolun 1 tanesi çok kısa bir süre kullanıldı. Kutu içeriği aparatlar vs herşeyi tam. Antalya için elden teslim edebilirim. Yanında oyun veya hesap vermiyorum ama kutusu Horizon forbidden west oyununun resmi var ve oyunu hesabıma aktif ettim, yani sadece cihaz satılık. Diyeceklerim bu kadar sattığım için üzgünüm ama evlenmek çok masraflı [SATILDI] PS 5 + 2 KOL + ŞARJ STANDI + PULSE 3D KULAKLIK / CD'Lİ 19 AY TR GARANTİLİ 

[SATILDI] PS 5 + 2 KOL + ŞARJ STANDI + PULSE 3D KULAKLIK / CD'Lİ 19 AY TR GARANTİLİ

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 17999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Forum dışına sarı site aracılığıyla 18500'e satıldı. Dh üyelerinin ölücü olduğunu gelen mesajlar sayesinde tekrar görmüş oldum .

İlan silinebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun hocam da evlenmek masraflı da boşanmak masrafsız mı?

evli kalın :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.