Şimdi Ara

PS-51D550 plazma tv veya 42LW4500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler lafı kısatutucam teknosanın kampanyasını gün bitmeden degerlendirmek istiyorum led veya plazma farkını fazla dert etmiyorum önemli olan iyi bir performans alıp az para ödemek şimdi fiyatlarla beraber yazıyorum

Seçenekler bunlar

1. 42LW4500 Fiyatı 1855 tl bunu alırsam yanına 1 medya oynatıcı almak zorunda kalıcam onada bir 100tl harcasam 1955 tl olur.

2.PS-51D550 alırsam fiyatı 1799 tl ve medya oynatıcı almama gerek kalmaz samsung bütün oynatma şekillerini destekliyormuş sanırım ama bunda gözlük yok kutudan gözlük çıkar mı bilmiyorum bilen varsa yazarsa sevinirim internetteki gözlük fiyatlarına baktım 2 tane alsam 150tl olsa 1950 lira oluyor

Benim açımdan

42LW4500 + Ve - leri

+7 gözlük veriliyor olması
    + ve forumda herkezin överek bahsetmesi

- film formatlarını desteklemiyor medya oynatıcı almak gerekiyor buda fazla para demek
    - ekran boyutu küçük kalıyor diğer tvye oranla

51D550 + ve - leri

+ usb den bütün film formatlarını izleyebiliyor olmam
    + ekran büyüklügü cezbediyor

-3D Gözlük yok veya kutudan çıkıyor mu bilmiyorum bilen varsa belirtirse sevinirim

NOT: LG alırsam benimevim.com alıcam onun için disbiritör mü ne garantisinde alucak ama samsung alırsam teknosadan alcam için samsung garantisi altında olucak

Ben tvyi nasıl kullanıcagım ise şöyle

1. Normal scart girişi veya vga girişi ile sd yayın tv izlemek
    2. 3D veya normal film izlemek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R3!S<3 -- 10 Mart 2012; 16:39:12 >

• up beyler 8 de çıkmam lazım tvyi almak için hangisini tercih etmeliyim ?
  • ben olsam 51d550 yi secerdim dev ekranda full hd film izlemek gibi keyif yok.
  • ben de senin gibi dün akşam inceleme yaptım. teknosa 51d550 yi satın aldım. 1799 tlye. büyük ekran olmasından dolayı. yarın gelcek pazartesi servis gelcek. lg den ise samsung daha iyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat1984

ben de senin gibi dün akşam inceleme yaptım. teknosa 51d550 yi satın aldım. 1799 tlye. büyük ekran olmasından dolayı. yarın gelcek pazartesi servis gelcek. lg den ise samsung daha iyi bence

sedat bey ben de siz gibi 51d550 yi almayı düşünüyorum. televizyon ile ilgili yorumlarınızı artı ve eksilerini ve alınır mı cevabını yazarsanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDMİ Crt Televizyon Buldum Ama
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.